nerden çıktı bu DEHB, OTİZM belası, gerçekten birçok kadın var bu dertten muzdarip çaresiz kalmış. İlaç verse olmuyor vermese olmuyor eğitim psikiyatrist. rehabilitasyon gitmediğimiz beklemediğimiz yer kalmadı, ama sizi bilmem de gerçekten benim oğlumda çok fena bir dürtü bozukluğu var örnek veriyorum, mesela denize gittik ya da parka ilk gördüğü çocuğa mutlaka sataşıyor. elindeki oyuncağı alıp uzağa fırlatıyor, bundan zevk duyuyor, sonra o çocuğun annesiyle laf dalaşı başlıyor, sanki ben yapmışım gibi bana bağırıyorlar, çocuğumun yanından saniye ayrılmıyorum, mesela telefon çaldı, elimi çantama attığım anda yapıyor bazen, onun bile suçlusunu ben görüyorlar bana sataşan, üstüme gelen anlayışsız bütün kadınların hepsi beni sinir hastası etti. Parklardan, denizlerden soğudum, en önemlisi insanlardan çocuğumla hiçbir yere sığamıyorum çünkü sığdırmıyor ama o benim yavrum sakinliğimi elimden geldiğince korusam da. çocuk evde bana daha beterini yapıyor, sakimken sakin mesela legolarıyla saatlerce oynar, güzel şeyler yapar veya aktivite eşyalarıyla küçük figürler yapar bana gösterir, işi bitince de şımarıklık yapmaya bir şeyleri kırıp dökmeye başlar. bence oğlum için bir tanı yok!!!!