Davranış Bozuklukları otizm dikkat eksikliği sabiha paktuna keskin e giden varmı

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

negifcik

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
108
43
298
Adana
iyi geceler. benim gibi, problemli çocuk annelerine tavsiyemdir. sabiha paktuna keskine götürün çocuklarınızı. benim oğluma önce hafif otizm teşhisi kondu. 3 sene özel eğitime götürdük. birsürü şeyler.dikkat eksikliği dediler, otizm değil dediler, yaygın gelişimsel bozukluk dediler, çok fazla anlatmayım. şu anda 12 yaşında 5 e geçti. yaşıtlarından biraz farklı ama çok kötü değil rabbime şükür. neyse enson bundan 5 ay önce komşum farketmiş birşeyler bana açıldı. onun kızında dikkat eksikliği yüksek derecede varmş. uzun süredir ilaç kullandığı halde fayda görememiş. araştırırken bu dr. bulup ona götürüyorlar. istanbul dışında oturduğu halde. dr. 15 günde 1 vurulan kök hücreden yapılan bir iğne veriyor. etkisini hemen görüyorlar. bende 5 ay önce götğürdüm aynı dr.aynı ilaçtan bize de verdi. bizdeki ilerleme çok değil ama fark var. hiç yoktan iyidir. başka hiç bir tedavi yok. belki 4-5 yaşında götürseydim sonuç daha farklı olurdu. tedavi pahalı ama çocuklarımız için feda olsun. sorunuz olura cevaplarım. allah çocuklarımıza şifa versin.

iyi geceler. benim gibi, problemli çocuk annelerine tavsiyemdir. sabiha paktuna keskine götürün çocuklarınızı. benim oğluma önce hafif otizm teşhisi kondu. 3 sene özel eğitime götürdük. birsürü şeyler.dikkat eksikliği dediler, otizm değil dediler, yaygın gelişimsel bozukluk dediler, çok fazla anlatmayım. şu anda 12 yaşında 5 e geçti. yaşıtlarından biraz farklı ama çok kötü değil rabbime şükür. neyse enson bundan 5 ay önce komşum farketmiş birşeyler bana açıldı. onun kızında dikkat eksikliği yüksek derecede varmş. uzun süredir ilaç kullandığı halde fayda görememiş. araştırırken bu dr. bulup ona götürüyorlar. istanbul dışında oturduğu halde. dr. 15 günde 1 vurulan kök hücreden yapılan bir iğne veriyor. etkisini hemen görüyorlar. bende 5 ay önce götğürdüm aynı dr.aynı ilaçtan bize de verdi. bizdeki ilerleme çok değil ama fark var. hiç yoktan iyidir. başka hiç bir tedavi yok. belki 4-5 yaşında götürseydim sonuç daha farklı olurdu. tedavi pahalı ama çocuklarımız için feda olsun. sorunuz olura cevaplarım. allah çocuklarımıza şifa versin.

yaygın gelişimsel bozukluk içinde otizm de vardır. otizm varsa genelde dikkat eksikliği olur.

iğneyi sürekli vurdurmak mı gerekiyor?
ne kadar zaman aralıklarıyla gidiyorsunuz? ücreti ne kadar?

dr. muayenesi 400 tl. ayrıca testler yapılıyor eeg, lQ testi bunlarda 200 er tl. iğnesi 150 civarı . yaklaşık 1000 tl gidiyor yani . iğnede kutuda 5 iğne var. 15 günde bir iğne yapılıyor 2.5ay gidiyor. iğne bitince 3 ay sonra tekrar kontrole gidiliyor. kontrolde muayene 300 e düşüyor. testler den lQ testi tekrarlanıyor. ilerlemeye bakılıyor. ama dr. dobra bir kadın. tv lerden görmüşsünüzdür. gerçeği söylüyor. duymak istediğinizi değil.

benden özel mesaj bekleyen arkadaşlar özel msj atamıyorum. size buradan yardımcı olayım elimden geldiğince. taşındım baya tantana yaşaadım. onun için nete uzun süredir giremedim. inşallah yardımcı olmuşumdur. benim oğlumda biraz fark var. ama komşum çocuğunda çok fark olduğunu söylüyor.hoşçakalın

Merhaba, benim 2012 mayıs doğumlu bir oğlum var.Bir ay önce hafif derecede otizm teşhisi kondu.Bunun için sürekli araştırma yapıyorum yazıları mesajları okuyorum.sizin yazınız dikkatimi çekti bir doktor tavsiyesinde bulunmuşsunuz bilmeyenler lütfen internetten bayanı araştırsın hakkında baya suçlama var.Bunu dememdeki amaç şuan çok kaygılıyız her türlü umuda bağlanmak istiyoruz ama yanlış yapmamaya dikkat etmemiz gerek.

Back
X