iyi geceler. benim gibi, problemli çocuk annelerine tavsiyemdir. sabiha paktuna keskine götürün çocuklarınızı. benim oğluma önce hafif otizm teşhisi kondu. 3 sene özel eğitime götürdük. birsürü şeyler.dikkat eksikliği dediler, otizm değil dediler, yaygın gelişimsel bozukluk dediler, çok fazla anlatmayım. şu anda 12 yaşında 5 e geçti. yaşıtlarından biraz farklı ama çok kötü değil rabbime şükür. neyse enson bundan 5 ay önce komşum farketmiş birşeyler bana açıldı. onun kızında dikkat eksikliği yüksek derecede varmş. uzun süredir ilaç kullandığı halde fayda görememiş. araştırırken bu dr. bulup ona götürüyorlar. istanbul dışında oturduğu halde. dr. 15 günde 1 vurulan kök hücreden yapılan bir iğne veriyor. etkisini hemen görüyorlar. bende 5 ay önce götğürdüm aynı dr.aynı ilaçtan bize de verdi. bizdeki ilerleme çok değil ama fark var. hiç yoktan iyidir. başka hiç bir tedavi yok. belki 4-5 yaşında götürseydim sonuç daha farklı olurdu. tedavi pahalı ama çocuklarımız için feda olsun. sorunuz olura cevaplarım. allah çocuklarımıza şifa versin.