Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Bizim doktor çocukların üzerinde bu tür diyetler uygulamayın bırakın herseyi yesin. Paketli gıdalar vermeyin yeter demişti. Anam babam usulu büyütün cocuklarınızı demişti
Bide benimkinde kronik kabızlık olduğu için kullanmadığım ilaç zeytinyağı incir vs kalmamıştı ama hiç biri kabızlığı tamamıyla geçirmedi bir aydır glutensiz kazeinsiz diyet yapıyorum kabızlığı geçti kakası normale döndü

Gıda takviyeleri vs yerine sas metodunu araştırabilirsiniz her türlü gelişimsel gerilikte kullanılan müzikle terapi yöntemi diyebiliriz. Araştırmanızı tavsiye ederim. Kullananlar çok ilerleme kaydettik diyor. İnşallah sizelere de faydası olur

Gıda takviyeleri vs yerine sas metodunu araştırabilirsiniz her türlü gelişimsel gerilikte kullanılan müzikle terapi yöntemi diyebiliriz. Araştırmanızı tavsiye ederim. Kullananlar çok ilerleme kaydettik diyor. İnşallah sizelere de faydası olur
Sas metodu ücreti fazla olduğu için durumum yok oğlumun bagirsaklarinda kronik kabızlık var bir aydır glutensiz kazeinsiz diyet yapıyorum baya iyi geldi ama bugüne kadar bilmediğim için vücuduna toksit ve ağır metal olduğunu düşünüyorum o yüzden gıda takviyeleri de kullanmak istiyorum kullanmaya başladım da bakalım faydası olursa herkese söylerim

Sas metodu ücreti fazla olduğu için durumum yok oğlumun bagirsaklarinda kronik kabızlık var bir aydır glutensiz kazeinsiz diyet yapıyorum baya iyi geldi ama bugüne kadar bilmediğim için vücuduna toksit ve ağır metal olduğunu düşünüyorum o yüzden gıda takviyeleri de kullanmak istiyorum kullanmaya başladım da bakalım faydası olursa herkese söylerim
Gıda takviyeleri de ucuz değildir siye düşünüyorum. Aylık ortalama ne kadsr sakıncası yoksa?

Gıda takviyeleri de ucuz değildir siye düşünüyorum. Aylık ortalama ne kadsr sakıncası yoksa?
[/QUOTE Yeni 10 gündür kullanmaya başladım toplam 1400 civarı tutu ama şöyle diyim size bir aydır glutensiz kazeinsiz diyet yapıyorum onda bile oğlumda ilerleme kaydettim algısı açıldı biraz annemde farketti bir ay önce annem gelmişti bize ve bana çocuğu bir an önce eğitime başlat çok geride demişti birde geçen geldi eve bana dedi çocukta baya değişiklik olmuş algısı açılmış ne desem yapıyor falan dedi sas metodunu bende isterdim denemeyi ama aylık 12 bin bütçemi aşıyor

Yeni 10 gündür kullanmaya başladım toplam 1400 civarı tutu ama şöyle diyim size bir aydır glutensiz kazeinsiz diyet yapıyorum onda bile oğlumda ilerleme kaydettim algısı açıldı biraz annemde farketti bir ay önce annem gelmişti bize ve bana çocuğu bir an önce eğitime başlat çok geride demişti birde geçen geldi eve bana dedi çocukta baya değişiklik olmuş algısı açılmış ne desem yapıyor falan dedi sas metodunu bende isterdim denemeyi ama aylık 12 bin bütçemi aşıyor

Back
X