Bende vakit buldukça sizleri takip eden bi anneyim...2,5 yaşında bir oğlum var...Benimde aklıma soru işaretleri geliyor arada sırada...Sizleri takip ederek çok şey öğreniyor,sevinçlerinizle seviniyor ,üzüntülerinizle üzülüyorum...Başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum...15 yıllık eğitimciyim...öğretmenliğimin ilk yılımda sınıfa girdiğimde bir öğrencimin çok farklı davrandığını fark ettim...4.sınıf öğrencisiydi..En arka en köşede oturuyordu...boyuda çok kısaydı oysa...adını sordum,,diğer çocuklar söylemez dedi...Okuma yazma yok tabiii...defter falanda yok önünde...Arada sırada araba sürer gibi ses çıkarıyor ve ben ne desem o davranıştan vazgeçmiyordu...Önce yerini değiştirdim...hediye kalem defter aldım...Sürekli başını okşadım...Bana ilk adını söylediğinde sevinçten uçtum..Ferhat tı adı yavrumun...Sonra annesine yalvar yakar rama götürdüm...İleri otizm teşhisi konuldu...Hergün diğer çocuklar resim yaparken hazırladığım resimli harflerle çalıştıkkkk....sayılarla oyunlar oynadık..Sınıfı içine sek sek çizip elele rakamlara atladık....diğer çocuklarıda oyunumuza kattıkk....ve sonuççç...........bir sene içinde gayet güzel okuyup yazabilen,rakamları tanıyan az da olsa kendini ifade edebilen ve tenefüste oynayannnnn ve en önemlisi okula koşa koşa gelen bir yavru....Benim yüzümde kocaman bir gülümsemeeeee...elimede bir başarı belgesi tutuşturdular bu çocuğa nasıl okuma yazma öğretmişim dye hayretle....Ben şaşıyorum 4 sene boyunca o öğretmen ne yapmış acaba??? Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın...Güzel günlerini göstersin....Hepinizin yavrularını kokluyorum...))