- Konu Sahibi melodi1970
- #1.101
şaşırmıştır aaaa kırmızı balığı bilen biri daha varmış diye
bugün çok güzel bişey yaptı yani bana göre biberonlarını gördün sabah ikisinide eline aldı kardeşine şööööle bi baktı sanki sana su yok oh der gibi kardeşide hemen ehehe ağlamaya balladı uzuttu onun biberonunu ona verdi hemen öğretmenini aradım sonra unutuyorum diye biyitiyorum belki ama dedim hayır dedi ne büyütmesi duygularını belli ediyor bu çok güzel bişey dedi ve önemli bir adım dedi geçen sınıftada yapmış öğretmenin istediği bişeyi vermemiş oda ağlama numarası yapmış elleriyle yüzünü kapamış vermiş hemen istediğini yüzünü açmış gülmüş
kardeşine kıyamamış canım benim kıyamam ona ben bizim bahçede koşarkende gördüm sen seslenince hemen dönüp yanına geliyo yanlız taksi beklerken çok çektirdiler bize hele benimki.. ühühüüü :))
canım ya yok özel egıtım okulunda müdür dedıkı zıhınsel engellı gıbı degıl otizmli gibi alacak derslerı dedı acaba dedım otizmli cocuklara daha geniş kapsamlı mı verıyolar derslerı bıde at la terapide varmıs he bıde duyu butunleme dedı anlamadım ben pek ocagın basını bulacak zaten haftaya yıne gıdecegım ögretmenlerıyle tanıscam sınıfları falan gezıcem bu gidişle kovulmazsam iyi
ayy ne mutlu size yaa ogluslar bulusu demek cokmasumcum senın oglus natı sevındımı arkadas görunce nazdemcım senın ortanca nasıl cicişler küçük abi demeye baslamıs heralde cok güzel ya o bıcırın gözlerını yıycem ben masallah abısıyle ıkız gıbı benzıyo bnde cocuk ıstıyom bakalım su tayın olursa ilaç kullanmayı düşünüyorumöptğüm sizi kızlar nazdemcım bu yazıların lınkını atabılırmılırsın bana faceten ben hep kötü kötü yazılar buluom anam kızıyo bakıp d urma dıyo
duyu bütünlemei çok güzel ilk başta onunla başlıyorlar yani bizim öyle olmuştu ilk 3,4 ay duyu bütünleme vardı sende gir onunla beraber çok eğlenceli oluyo...benim oğlum çocukları çok sever öpmek sarılmak ister hemen ama kendinden bbüyüklerle daha çok anlaışyo yiğenim var 9 yaşında çok güzel oynuyorlar oğlum yönetmek istiyo çünkü sen koş sen saklan sen bana kitap oku dedikleri yapılsın istiyo..oğlum için üzülüyorum bazen daha 2 yaşındayken özel eğitime başladı sabahın köründe uykusunun en tatlı yerinde sıcacık yatağandan kaldırıp eğitimlere kreşlere gitti ordan oraya koşturdu ama demedi anne niye gidiyoruz neden buraya geldik konuşmadığı zamanlarda en çok bunun için üzülüyordum ama şimdi bazen kalkıyo anne uykum var uyuycam gitmiycem okula diyo hiç üstelemiyorum uyu anneciğim diyorum annelik çok zor bir okadarda güzel ama biz özel anneleriz