- Konu Sahibi melodi1970
- #1.721
bu haber eski canım bende okumuştum bu haberi ama 2006 da çıkmış diye yorumlar vardı ilacın adı bile belli değil hemde bi farenini otizimliolduğunu nerden anlayabilirler ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugün yollamadım aradım gelmeyin dedim sonra öğretmeni aradım grup dersindeki kızın olumsuz etkilediğini gözlemlediğimi ve yeni öğretmenin beceriksizliğini birde bu sıralar başını vurduğunu filan anlattım o kız zaten bizim oğlana bişey veremez ama bişeyler geriliyorsa tabiki son verdirin dedi şimdi salı günü götürünce konuşucam bi üst sınıfa alsın yada alana kadarki sürede 2saat bireysele dönelim başını vurmasınada şaşırdı agresif olduğunda bişeye kızdığında yapıyor bende öle vurulmaz oğlum deyim ufaktan bi kafa atıyorum böle vurulur diye dedim iyi yapıyosunuz dedi dediğini yapmamak için bu sıralar babayı daha çok kullanıyor adama laf anlatamıyorum ağlıypor dışarı çıkmak için bırak ağlasın diyorum incileri dökülmez bakar dediği olmuyo yorulur susar akşam yarım saat böle numaradan ağladı izin vermedim yok yine dayanamadı çıkardı dışarıya dedim öğretmene bu durumda ağlama süresini uzattı başka bişey değil dedi demekki uzun ağlamam lazım diyecek ve çıkarana kadar uzun uzun ağlayacak artık dedi
aldığım yerdeki yorumlarıda paylaşacaktım fazla uzatmıyım dedim adamın biri bir yorum yapmış aynen şöylebu haber eski canım bende okumuştum bu haberi ama 2006 da çıkmış diye yorumlar vardı ilacın adı bile belli değil hemde bi farenini otizimliolduğunu nerden anlayabilirler ki![]()
merhaba canım aslında öğretmenlere bazen kızıyoruz ama bazı dediklerini de dikkate almak gerekiyo özellikle şu ağlama tutturma konusunda bende çok çekmiştim bu konuda özel eğitime başladığımız ilk aylar ilk bir yıl desem kabus gibiydio zamanlar bende bu durumu hep öğretmenlerle paylaşıyordum bazen onların yanındada yapıyordu tabiii..erkek öğretmenimiz vardı o zaman k...n böyle ağlamaya başlayınca tutturunca onu sandalyeye oturtup burda ağlayabilirsin diyodu oğlum sandalyeden iniyo yine alıyo oturtuyo yine iniyo tekrar tekrar burda ağlayabilirsin istediğin kadar ağlayabilirsin tabi benim oğlum çok yağcı hem ağlıyo hem üstüne atlıyo öğretmenin onu sevsin sarılsın diye öğretmen gitti oturdu masaya k...n duvar dibinde sandalyede oturuyo ağlaman bitince seni sevebilirim oyunumuza devam edebiliriz diye konuştu onunla evde bende aynı şekilde uyguladım şu anda pek yok olsada ona sökmez tabi artık çata çat geliyo bana ona kızınca bana hayvan gibi bağarma anne yada tamam tamam sus deyip ağzımı kapatıyo
sende dene istersen bir süre böyle ama her dediğini yapmak iyi değil özellikle takıntılı odukları konularda
aldığım yerdeki yorumlarıda paylaşacaktım fazla uzatmıyım dedim adamın biri bir yorum yapmış aynen şöyle
demekki farelere önce zehir verip sonra panzehir veriyorlar buda çok mantıklı bir cevap bence yoksa herkez bizim gibi düşünüyor ilk okuduğumda bende ve biçok kişide aynı yorumu yapmış ama bikaç kişide bu şekilde yazmış demekki bi zehir var ortada otizme neden olan
yok valla ben hiiiç umursamıyorum aslında umursamamak için çok zorlanıyorum birde gözyaşlarını siliyor minicik elleriyle ama dayanıyorum ama babamız maalesef
panzehir veriyorlarsda bi farenini otiziminden ne olacak ya ben ilaca inanmıyorum zaten ilacıda yokki eğitim sadece
şu an evet yok ama ümitliyim ben nelere çare bulmadılar bunada bulurlar elbet
aşkolsun fareyi neden küçümsüyorsun bak yazıda ne diyor ilaç verildikten sonra sosyalleşmiş![]()
inşallah canım inşallah bulurlar kanserin bile çaresi var artık ama doktorlar eğitimciler demiyrmu otizim hastalık değil farklılık tabii çok ağar geçirenlerde var etrafına zarar veren kendine zarar veren çok takıntılı olanlar hiç konuşamayanlar bu saydıklarım için ilaç bir mucize..yoksa severim fareleri dermişim![]()
rapor çıkana kadar başlamadınızmı eğitime merkez bu şekilde veriyor eğitim siz başlayın rapor nasılsa çıkacak
rica ederim görüşün tabiki zaman kaybetmesin çocuk bir saat eğitim fazladan alabilmek için millet neler yapıyor mesela ben bile sonuna kadar kullanmaya çalışıyorum hakkımıbundan haberım yoktukı pazartesı gıdıp görüşüyüm, cok tsk ederım
aslında bugün çok kötü bir gündü benim için çokta yoruldum ama bedeb yorgunluğu hiç önemli değil gelip geçici birazdan yatıcam ve gececek yarın hiç yorulmamış gibi devam edicem ama beyin yorgunluğu mahvediyor beni birde yanlızım o daha beter bikaç gündürde öğlen uyumuyor benimki küçük uyuyorda büyük uyumuyor kalkıyor yataktan ben yatırıyorum o kalkıyor bide erken kalktı sabah güya nasıl dayanıyorsa mutfak kırılacak usta geldi haber vermeden nasıl hemen boşaltayım çocuklar daha bişey yememiş hazırlıksızım bide ona sinir oldum aslında eşimi aramış eşim bana sölemeyi unutmuş geri yolladım adamı pazartesi gelecek bir sürü iş olduğu gibi fayanslar dolaplar hepsi atılacak sil baştan olacak bide dolapları düzelttim kışlıkları kaldırdım arada yemek yapmaya çalıştım yok çocuk uyumuyor bende sinirlendim aslında ona değil tabiki yanlızlığıma sinirlendim oda tuzu oldu annemi anlatmıştım biliyosun zaten görüşmüyorum uzun zamandır kendisiyle bağardım çok fena oğluma çıktım odadan oda nasıl sessiz ağlıyor için için sinirlerim iyice bozuldu bıraktım işi gücü gittim yanına beraber ağladık gözlerime bakıyor bana sarılıyor sanki ağlama anneciğim der gibi öyle biraz yarım saat beraber koklaşa koklaşa yattık tabi uyumadı 9da yattı 12filandı uyandı 2saat sonra bi daha yattı bende verilecekleri ayırdım koydum arabanın bagajına evde kalnasın c.tesi karşıya götürücem verirler birilerine işte çok yoruldum çok bunaldım artık
kıyamam ben size okurken gözlerim doldu çünkü benzer durumları bende yaşadım hiç yabancı değil keşke yakın olsak ben canı gönülden yardım ederdim..oğluna maşallah senin duygularının farkında canım benim akıllı çocuk..çok biz öğlen uykularını çoktan bıraktık sabah erken kalktığı halde uyumuyo gündüz bende uyutmuyoruum ama akşam 9da uykuda çok yorulursa okuldan gelince kendisi sızıyo..sabır çek canım biraz daha büyüsün neler anlatıcak sana görüceksin hayal gibi geliyordu banada hep böyle üzülücekmiyim hep çilemi çekicem diye çok isyan ettim yalan değil ama bu günleri göreceğimi bilsem hiç üzülmezdim inan
canım sen neden itiraz etmek istiyorsunki anlamadım ben eğitim zaten alıyorkızlar rapora itiraz edebılıyomuşumdilekce verdım saglık mudurlugune onlar benı bi üst kurulusa sevk edecekler kütahyadan alındıgı ıcın rapor eskısehır veya bursaya sevk edecekler oglusu yıne muayene edecekler inşaallah bu sefer dogru teşhis koyarlarda oglusum yarından sonra gelecek kızlar bayram günüm Nazdemcım canım kıyamam üst üste gelmiş böyle zamanlar herkeste oluyo canım sıkma canını ahhh evlat bambaska ınsan kıyamıyo ama bazı zamanlarda sabrını sorluyolar mıncırıklar :) MAsumcum Allahım herkese göstersin o güzel günleri
canım bizim tanı işi cok karısık oldu orta dereceli zeka geriliği acıkca ama ben emınımkı zeka geriliği yok eskısehırdekı fakultede ki agte testınde sadece dil gelişimi geri kalmıs dedi cocuk nörolog dilkoma yönlendırdı ama dedı cocuk psıkıyatrıne gıdın eskısehırde 9 ay sonraya gün verınde ben kutahya ya gıttım kıydırık doktor ogluma hiç bakmadı agte yaptılar yine ama bu daha kısa sürelı daha az sorulu yapıstırdılar ogluma zeka geriliğini RAM dakı kuruldakıler bu tanı oksıjensız kalan eepilepsi gecıren cocuklara konuluyo dedıler yok Allaha şükür öyle bişiy artık konusmayada basladı 2 kelımelık cumleler bana senı sevıyom dıyo :) algılamasıda süper mutfaktakı bulasık makınesını kapat deyınce bıle kosa kosa gıdıp kapatıyo ben oglumu daha uzman kişilerin muayene edip dogru tanıyı koymalarını istiyorum zeka geriliği olsa gercekten dıycem oda Allahtan yanı evlat sonucta kabulum ögretmenıde dıyor oglusun sadece dıkkat dagınıklıgı var bırde gecıkmıs konusması var ama diger ögretmenı sayı görunce okuyo dıyo takıntı yapmıs dıyo yiğit boyama yapmayı sevmıyo kare yapıyo daıre yapıyo 1 2 3 sayıları yazıyor okuyor birde ögretmenı yıne takıntı yapmıs boyama hosuna gıtmıyo sayı yazmak daha cok hosuna gıdıyor demıyor cünkü etiketi yapıstırdı bi kere :2: