- Konu Sahibi melodi1970
- #1.821
hoşgeldin canım güzel gelişöeler var oğlunda maaşallah benimki şu sıralar havuzdan sanırım hapşırıyor burnu akıyor dr götürdüm bugün bikaç gün girmesin ateş olmazsa devam edebilirsiniz dedi bugün gitmedik yunuslara yarında duralım bakalım nasıl olacak hoşçakal diyor hemen arkasından güle güle diyor yeni kelimeler geçen baaaak araba dedi elinde arabası vardı ama parka götürmüştüm sinirlerim bozuldu böle şeylerle daha çok karşılaşıcam belkide biliyorum ama engel olamıyorum kendime çok eğlendi parkta bi çocuğun topunu aldı çocuk hemen üstüne yürüyor bende kaydırağın tepesindeyim bağırmasam itecekti yavrum benimkide gülüyor attı topu neyse kaymayı seviyor kayınca diğer çocukların kaymasını izliyor çok heyecanlanıp yada sevininve ellerini çok sallıyor bi çocuğun dikkatini çekmiş yanındaki çocuğa benimkini gösterip gülerek şuna bak kollarını napıyo sanki uçacak dedi çok sinirim bozuldu azarladım çocuğuselam kızlar nasılsınız anca düzeldi pc valla mıdaı doldu artık heralde :) nasılsınız nazdemcım yunuslara baslamıs hayırlı olsun Allah tez zamanda cok güzel sonuclar alırsınız ınsaallah masumcum sız nasılsınız ıyımı oglus yaz tatıle gırdınızmı yaz okuluna gıdecekmı benım oglus bı burda bı annemın yanında yıne gıttı eylulde anaokuluna baslıycak anaokulundakı formda dıl konusmayı ısaretledım özel egıtım gerektıren durumlar kısmındakı ögretmenlerıde dedı zıhınsel yazmayın dıye napalım artık, rapor sisteme gırmemısler zaten ıptal ettırmedık ögretmenlerı bı sorun cıkmaz dedı oglus ıyı Allaha sukur acılıyo artık konusuyo ama hep yuvarlıyo nasıl duzeltcem bılmıyom ben dogrusu söyluyom o cıkaramıyo nesse bakam zamanla duzelecek ınsaallah benden bukadarcık kızlar özledım sızı
şekerparem tam okuyamadım yazını kusura bakma sinirlerim bozuldu yanlış bişey yazmak istemem dingin kafayla bi okıyım ama tabiki bizler uzman değiliz ama yaşanmışlıklarımız var gözlemlerimiz var cevaplamaya çalışırız