Merhaba
Benim oglum da 18 aya kadar cok iyiydi.bugun bir doktora gorunduk VELI KURT doktor oglumun atipik degil tipik otizm oldugunu soyledi.dunyam yine basima yikildi dönüs yolun da o an orada ölelim istedim ne yazık ki hala hayattayiz.ne yalan soyliyim bu kadarini beklemiyordum.cok karanlik bir tablo cizdi.
egitim 10 aydir aliyor 4 aydir krese gidiyor.bu sure icinde cok yol aldi.bay bay alkis vucudunu ogrenme akliniza gelecek bir cok seyi ogrendi.hafta da 2 gun egitim aldi masa basi.
Doktor bu egitim yetersiz haftada en az 9 10 saat egitim almali.2 masa basi bir duyu butunleme digeri floortime egitim olmali dedi.kresi kesin egitime yonelin kresin faydasi olmaz dedi.cocuklarla oynamadigi surece krese sadece bakim icin yollarsiniz dedi.hiperaktivitesi icin ilac yazdi.
kendi kendine ses cikarmasi iyi biseymis bu konusacagini gosterir dedi.oglum 44 aylik oldu hala 5 6 kelimesi var.bilincli anne diyor su istiyor.tuvalet egitimi 3 yasta tamamlandi.
gereksiz testlere diyetlere bosa vakit harcamayin dedi.bahsettigi egitimler aylik 8 10 bin

iki kisi calisiyoruz toplam maasimiz bukadar degil.kendimi cok caresiz hissediyorum.evimizi bile satmaya raziyiz ama ya yanlis insanlara denk gelirsek.cok zormus bu sinav rabbim affetsin isyanimi caresizim siz olsaniz ne yapardiniz