- Konu Sahibi melodi1970
- #11.261
Sevgili @emirgul muhakkak tavsiyenizi aldığınız olumlu sonuçlar neticesinde yaptınız. İlginiz için tekrar çok teşekkür ederim. Yaptığım araştırmalar ve uzun süredir de oğlumun dışkılamasıyla ilgili endişelerim nedeniyle bsğırsak geçirgenliği olduğunu düşünmekteyim. Bu durumda önceliğimiz alerji dr u için randevu almak oldu. Vitamin değerlerine de bakılmasını isteyeceğiz. Şu durumda herhangi bir vitamin vermiyorum. Sadece devam eden ishal hali için probiyotik başladım.@Carmeniko ben doktor önerisi yaparken kendi memnuniyetimden yola çikarak yaptim. Herkesin fikrine saygı duymakla birlikte benim önceliğim oğluma “doğru” tanı konması idi. Biz tani aldiğimizda oğlum 21 aylikti, şuan 38 aylik ve biz neredeyse aşmak üzereyiz. Bunda Yanki hoca’nin payı büyüktür. Çocugun bu spektrumdaki yeri ve ihtiyaçlarına göre çok doğru ve güvenilir adreslere yönlendirir. Takibini iyi yapar ve çocugun eğitim aldiği kişi ve kurumlarla iletişim halindedir. Aynı yollardan geçen bir anne olarak size tavsiyem, gideceğiniz rehabilitasyon merkezinide çok dikkatli seçmeniz. Malesef ailelerin durumunu sömüren çok fazla kurum var. Ben gelişim testlerininde biz uzman tarafından yapilmasi taraftariyim. Ayrica muhakkak bir takim takviyelerin faydasi vardir kullanmadik bilmiyorum fakat çocuk doktorunuzdan gerekli tahlilleri yaptirmadan herhangi bir vitamin/destek kullanmanizida önermem. Eksikliği durumunda kullanmaniza doktorunuz karar versin. Umarım doğru kişilerle yolunuza devam edersiniz. Sevgiler..
Bağırsak geçirgenliğini ekarte ettikten ve yahut da tanı konulup tedaviye geçtikten sonra iyi bir rehabilitasyon merkezine gidebiliriz.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Aşmak üzere olmanıza çok sevindim. Aştık ve yaşıtlarımızı yakaladık haberini vermeniz dileğiyle