Otizmde abilify kullanımı

izmirmbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
11
1
1
32
Otizmli çocuğu olup abilify kullanan var mı tencerenin yan etkilerinde intihar düşüncesi kalp çarpıntısı hipeseksüel düşünceler aşırı cinsellik istediği gibi şeyler yazıyor önceden risperdal kullanıyorduk o prolaktin hormonunu yükselttiği için bıraktık sizce hangi ilaç daha iyi bu dediğim yan etkilerin bazılarını abilify kullanan kişilerden duydum lütfen kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi

Merhaba kullaniyor musunuz abifly uan etkileri oldu mu benim kızımda da gelisim geriligi var cok hiperaktif kullancaz ama tedirginim

Bizde risperdal kullandık prolaktin hormonunu yükseltilmişti mesela abilify kullanımı sonrası da prolaktin hormonunu değer aralığından çok aşağıda çıktı sizde ne yan etkisi oldu

Bizde risperdal kullandık prolaktin hormonunu yükseltilmişti mesela abilify kullanımı sonrası da prolaktin hormonunu değer aralığından çok aşağıda çıktı sizde ne yan etkisi oldu
Alt kaçırma hissettik ve etkisini görmedik o yüzden azaltarak bıraktık bırakınca bir süre ofke sıkıntımız oldu

Risperdal kullanırken çocuk hiperaktifdi şimdi hiperaktivif ve saldırgan davranışları var abilify ilacının dozunu da arttırdım pek değişiklik olmadı mesela doktor hem risperdal hem de abilify birlikte kullanılabilir demek istedi ama ben iki psikiyatrik ilacı kullanmak istemedim başka bir doktor hiperaktivite dikkat eksikliği ilacı yazmıştı ama dehp ilaçların reçetelerinde daha değişik yan etkiler takip filan yazıyor

Bende izmirde oturuyorum birçok psikiyatriye götürdüm ama epilepsi olduğu için cekiniyoruz vermeye

Doktor oğluma ilaç verdiğinde bana lütfen prospektüsü okumayın demişti.

Prospektüs -zaten ilaç kullanmak istemeyen bizi- paniğe sürüklüyor bence.

Başkalarının deneyimlerini de çok anlamsız buluyorum.
Aynı ilaç iki kişide tam zıt etkiler gösterebiliyor.

Deneme yanılmayla bulunuyor doğru ilaç.

Evet bende okumuyorum ama kızımın nöbet riskinden dolayı başlayamadık yoksa başlama niyetiyle gittik doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…