Merhaba kullaniyor musunuz abifly uan etkileri oldu mu benim kızımda da gelisim geriligi var cok hiperaktif kullancaz ama tedirginimOtizmli çocuğu olup abilify kullanan var mı tencerenin yan etkilerinde intihar düşüncesi kalp çarpıntısı hipeseksüel düşünceler aşırı cinsellik istediği gibi şeyler yazıyor önceden risperdal kullanıyorduk o prolaktin hormonunu yükselttiği için bıraktık sizce hangi ilaç daha iyi bu dediğim yan etkilerin bazılarını abilify kullanan kişilerden duydum lütfen kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi
Kullanıyorum ama hiperaktifligi konusunda pek değişik yok gibiMerhaba kullaniyor musunuz abifly uan etkileri oldu mu benim kızımda da gelisim geriligi var cok hiperaktif kullancaz ama tedirginim
Epilepsi de olduğu için kararsız kaldık kullanıp kullanmamaktaKullanıyorum ama hiperaktifligi konusunda pek değişik yok gibi
Daha önce denedik ama yan etki oldu biraktimRisperdal kullandınız mı
Risperdal kullandınız mı
Alt kaçırma hissettik ve etkisini görmedik o yüzden azaltarak bıraktık bırakınca bir süre ofke sıkıntımız olduBizde risperdal kullandık prolaktin hormonunu yükseltilmişti mesela abilify kullanımı sonrası da prolaktin hormonunu değer aralığından çok aşağıda çıktı sizde ne yan etkisi oldu
Bende izmirde oturuyorum birçok psikiyatriye götürdüm ama epilepsi olduğu için cekiniyoruz vermeyeRisperdal kullanırken çocuk hiperaktifdi şimdi hiperaktivif ve saldırgan davranışları var abilify ilacının dozunu da arttırdım pek değişiklik olmadı mesela doktor hem risperdal hem de abilify birlikte kullanılabilir demek istedi ama ben iki psikiyatrik ilacı kullanmak istemedim başka bir doktor hiperaktivite dikkat eksikliği ilacı yazmıştı ama dehp ilaçların reçetelerinde daha değişik yan etkiler takip filan yazıyor
Tepecik Behçet uz gittim birkaç ozel doktora gttimHangi hastaneye gittiniz ben şehir ve Behçet uz hastanesine gittim
Evet bende okumuyorum ama kızımın nöbet riskinden dolayı başlayamadık yoksa başlama niyetiyle gittik doktoraDoktor oğluma ilaç verdiğinde bana lütfen prospektüsü okumayın demişti.
Prospektüs -zaten ilaç kullanmak istemeyen bizi- paniğe sürüklüyor bence.
Başkalarının deneyimlerini de çok anlamsız buluyorum.
Aynı ilaç iki kişide tam zıt etkiler gösterebiliyor.
Deneme yanılmayla bulunuyor doğru ilaç.
Çok mu yoğun hiperaktivitesi, başka sıkıntı var mı?Evet bende okumuyorum ama kızımın nöbet riskinden dolayı başlayamadık yoksa başlama niyetiyle gittik doktora
Bilissel gelisim geriligi dehb epilepsi var erken dogdu evet yoğun algısı iyi ama odaklanamıyor hareketlilikten haliyle konusma bozuklugu fazla durtusellik arttı bu aralarÇok mu yoğun hiperaktivitesi, başka sıkıntı var mı?
Çocuğunuz kaç yaşında kaçıncı sınıfa gidiyorBilissel gelisim geriligi dehb epilepsi var erken dogdu evet yoğun algısı iyi ama odaklanamıyor hareketlilikten haliyle konusma bozuklugu fazla durtusellik arttı bu aralar
6 yasindaÇocuğunuz kaç yaşında kaçıncı sınıfa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?