dövmedim kardeşimi, yalnızca poposuna vurdum tabi buda kesinliikle affedilir bişey değilSinirleriniz yıpranmış sanırım sizin. Bırak gülsün. Görmemezlikten gel. Sen tepki verdiğin için yapıyor bence. Bir daha da el kaldırma lütfen. Senin açından da bakarak yumuşak yazıyorum ama çok üzüldüm.
özel eğitim ve oçem e gidiyor ama şu enerjisi hiç bitmiyor bütün gün okulda ama yorulmak yoközel v eya devlete ait herhangı bır egıtıme kursa vb yerlere gıttı mı hanı ortam kurudu mu bunun ıcın enerjısını atabıleceı sosyallesebılecegı ? belkı o zamn farkındalık kazanabılır evde o da belkı senn kadr huzursuzdur o yozden kendısını kontrol altına alamıordur halıyle bence yardıma ıhtıyacı var
tatlım normal yapacak bısey yok görmeyecek duymayacaksın sakın dur karsısında gozlerının ıcıne bak uzuldugunu hıssettsın artı sevgını bellı et oksa öp sev al yanına ılgını bellı et belkı kendnı ifad e etmeye calısıo kendınce herseyı düşünme k lazım bebek gıbı olur lar cunku Allah yardımcın olsunözel eğitim ve oçem e gidiyor ama şu enerjisi hiç bitmiyor bütün gün okulda ama yorulmak yok
sağol canım ya sen bunları söyleyince içim cız etti teşekkür ederim :)tatlım normal yapacak bısey yok görmeyecek duymayacaksın sakın dur karsısında gozlerının ıcıne bak uzuldugunu hıssettsın artı sevgını bellı et oksa öp sev al yanına ılgını bellı et belkı kendnı ifad e etmeye calısıo kendınce herseyı düşünme k lazım bebek gıbı olur lar cunku Allah yardımcın olsun
rica ederımsağol canım ya sen bunları söyleyince içim cız etti teşekkür ederim :)
Kardeşin seninle iletişim kurmaya çalışıyor. Neden öfkeleniyorsun ki8 yaşında otizmli bi kardeşim var. Herzaman onunla anlaşmakta zorluk çekeriz ya o bizi anlamaz yada biz onu.
Son 2-3 aydır sebepsiz yere suratıma bakıp dakikalarca gülüyor. Yalnızca bana değil evdeki herkese yapıyor bunu ama benim sinirlendiğimi anlıyor en çokta bana yapıyor. Bazen bağırıyorum bağırınca çok korkuyor ağlamaya, benden kaçmaya falan başlıyor. Birkaçkere vurdum ellerim kırılaydı çok üzüldüm. Ama ne yapsam nafile. Yapma git diyorum yapmıyor sus diyorum susmuyor. İnanın herşeyine; yere tuvaletini yapması, evdeki eşyaları kırması, bize vuması, saçımı çekmesi, çığlıkları, evin içine tükürmesi vs. herşeyine katlanıyorum ama şu suratıma bakarak sinir sinir gülmesi çıldırtıyor beni. Nasıl bırakır bu huyunu bi fikri olan varmı. Ne yapmam gerekir inanın hiç bilmiyorum, yardım edebilecek biri varmı.
katlanmak ne demek ben kardeşimi seviyorum herşeyini hoşgörüyle karşılıyorum tüm ailemde öyle. O bizim gözbebeğimiz tüm hayatımızı ona göre planladık yalnzca bu problemdi benim içinOtizm hastalarının en belirgin özelliklerinden biridir sebepsiz gülmek.
Siz de katılın gülmeye nolur ki sonuçta onun hasta olduğu bilincindesiniz.
Hareketli olması da çok normal çünkü hastalığın getirisi bu ama ondan rahatsız olmuş gibi anlatmissiniz içim yandı gerçekten. Küçücük ve bilinçsiz biraz ona katılmayı deneseniz.
katlanmak ne demek ben kardeşimi seviyorum herşeyini hoşgörüyle karşılıyorum tüm ailemde öyle. O bizim gözbebeğimiz tüm hayatımızı ona göre planladık yalnzca bu problemdi benim için
yazini okursan anlarsin belki.katlaniyoruz felan yazman cok antipatikevet bu otizmin en belirgin özelliği bende biliyorum yalnızca tecrbeli birinden yardım düşledim çünkü ben ve ailem onun için daha güzel şeyler düşlüyoruz neden böyle tepkiler alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?