• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otlakçılık...

teşekkrler kızlar yorumlarınız için yüzsüzlükte sınır da tanımıyo artık şimdi biz kendimize pet bardak almştk o da çok çabuk biten bişey ve yine o kız bizim pet bardaklarımızdan da otlanıyo en son 2 tane bardağımız kaldı
nyse o kız bardak istedi bende 2 tane kaldı dedim ama tın yani aldı 1 tanesini !!!
ya bu nasıl yüzsüzlüktür allahım yarabbim ya ben burda giden malda deilim bana yapılan davranıştayım sesimi çıkaramıyorum hayır diyemıorum diye iyice üstüme gelio sinirden artk elim ayağım titrio ya!!!
:kızgın: :kızgın: :kızgın:

bence dalavere yapmak yerine yolun başındayken tavrını net belirle
açk açık arkadaşına bende zor alıyorum bana ancak yetiyor de ve diğer eşyalarınıda apylaşmaktan kaçın özellikle giyecekelr terlikler ayakkabılar allah korusun binbir türlü hastalık var bulaşır falan ben asla kımsenın terlıgını falan giyemem mantar bulaşırsa diye korkarım :)
ve bence sende tez zamanda kendi sağlığın için sigarayı bırakmaya çalış.. olumunekankayizsmile

net bir şekilde arkadaşına söyle eğer bardak istiyorsan gidip marketten alabilirsin bizim yaptığımız gibi
etrafa savurmak için almıyoruz tasarruflu olduğu için alıyoruz de olumunekankayizsmile

herşeyimizi kullandıgın icin cabuk bitti sen al da biz de snnkileri kullanalım de bence
5 metre yakınına yaklaşmaz bi daha

eheh o da guzel bi fikirmiş canım:lepi: ya ben sesimi çıkaramıorum işte ama bende dişlerimi göstericem artk bızde parayı sokakta bulmuyoruz ...

tanrımmm bizim de üst komşu böyle akannehir
sigarayı bıraktım diyor 2 dk sonra kapı calıyo annemle laflıycak güya o sırada da 4-5 sigara götürüyo
ne tuhaf insanlar ya..

Son düzenleme:
Back
X