oto koltuğu+ ana kucağı

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
5
96
Diğer
Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim. Doğumdan önce ana kucağını ve oto koltuğunu alalım diyoruz. Şu ikisi bir arada olanlardan. Ama oto koltukları da kilogram olarak sınıflandırılıyor. 0- 13 kg arası olan var, 9- 18 kg arası olan var, 15- 36 kg olan var. Şimdi 0- 13 kg olanı alsam 13 kg' dan sonra yeni bir oto koltuğu almam lazım. Fiyatlar da malum işte.. İlk etapta hangisini almak daha uygun olur ki acaba siz hangisini aldınız ya da alırdınız. Ana kucağı çok lazım oluyor mu

ben travel sistem pusetlerden almayı düşünüyorum..
oto koltuğu&ana kucağını ilk zamanlar için en küçüğünden almak gerekli tabiiki, kilosu arttıkça ona uygun olan oto koltuğunu seçip kullanmak gerekli, birçok arkadaşım sahibinden.comda satıp kendine uygun olanı alıyorlar..

doğru çocuk büyüdükten sonra satıp yenisini almak da mantıklı ama zaten ilk zamanlar yani 1 yaşına kadar oto koltuğuna oturamaz çocuk. Kucağımızda oturur. Çocuk 1 yaşından sonra kaç kilo oluyor ki acaba

doğru çocuk büyüdükten sonra satıp yenisini almak da mantıklı ama zaten ilk zamanlar yani 1 yaşına kadar oto koltuğuna oturamaz çocuk. Kucağımızda oturur. Çocuk 1 yaşından sonra kaç kilo oluyor ki acaba
Canım bende ana kucağı+oto koltuğu olanlardan aldım.0-13 kg arası.Bütün bebekli arkadaşlarım ana kucağının şart olduğunu söyledi.Yani evde falan sürekli ona koyuyorlarmış birde bir yere giderken falan kullanılıyor ana kucağı.Ben araba kullanıyorum,arabayla bir yere giderken oto koltuğu da şart.O yüzden gerekli olduğunu düşünüyorum.

valla canim ana kucagini bilmiyorum ama benim isi cok gordu neyse oto koltuug mutlka ama mutlaka al eger arabaniz varsa tabi sakin arabada bebegini kucaina oturtma Allah korusun cokn tehliklei ya guya turkiyede artik yasak ama kim uyguluyo yasakliyolar ama birde denetleyin dimi valla Amerikada dogum yapinca bebegin oto koltugu olmazsa hastaneden cikarmiylar

aracta kucagına sakın alma oto koltugu kullan 0 13 kılo olanını al sonra 9 18 kılo aolanı alırsın ben oğluma aldıgım oto koltugu satmadım sımdı ıkıncıye hamıleyım onda kullancam oğlum 9 18 kılo olanına gecmıstı dahda buyudugunde 15 36 olanı alcam o zamanada kardesı 9 18 e gecer

Back
X