Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oto koltuğu/konu tekrarı

kayseriaysen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
301
33
38
arkadaşlar 9-36 kg oto koltuğu arıyorum. nasıl bir koltuk tavsiye edersiniz. kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi. o kadar çok çeşit var ki kafam karıştı.bazıları çok sade içi bom boş duruyor. bazılarının ise içinde küçük koltuk var gibi....
hiç anlamıyorum bu konuda yardım edermisiniz lütfen ...
birde elinde olupa satmak isteyen war mı?

arkadaşlar 9-36 kg oto koltuğu arıyorum. nasıl bir koltuk tavsiye edersiniz. kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi. o kadar çok çeşit var ki kafam karıştı.bazıları çok sade içi bom boş duruyor. bazılarının ise içinde küçük koltuk var gibi....

Koala var cnm isofixli havalı kumaş içi çok güzel yumuşacık bakabilirsin.

Mrb bende var kraft isofixli 499 a almistim arabami sattim bir ay sonra daha sonrada kullanilmadi kumasi cikip yikaniyor 299 tlye ver
Ecegim.ilgilenirsen resim yolluyayim

ay bende aynı dertteyim bi türlü karar veremedim ya malum bebeişlerimizn güvenliği çok önemli bende netten kaola gördüm almayı düşüüyorum ama markayı ilk kez duydum bilemedim yaa :18::18:

bende duydum kaolayı onu da römerin ithalatçısı üretiyormuş römer kadar güvenli ama işte onlar da çok pahalı. :((((((((((

Back
X