• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüs firmalarıyla imtihanım

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Yarin sehir disina cikacağım biletimi normalde önü ve arkasi boş olan ikili koltuğun cam kenarina almistim rahat rahat gideyim internetten birkac gün önce, bugün firmadan mesaj geldi koltuk numaraniz değismistir diye. Arıyorum acan yok tabii ki. Bir de bilindik otobüs firmalarindan.
-------
Onu da gectim x ilcesinden y ilcesine gideceğim. X ilcesindeki otogari aradim 1 dakika boyinca alo alo deyip konusmadi neyse iletisim kurunca Y ilcesine bilet ayirtmak istiyorum dedim, diyo ki iste y ilcesine giden otobüsler biletsiz otobüs. Tamam saat jacta kalkiyor dedim pat yüzüme kapatti. Gene aradim dedim ki y ilcesine giden otobüs saat kacta kalkiyor, diyor ki y ilcesine giden otobüs x ilcesinden kalkiyor. Ya sabır dedim bir daha sordum bu defa da hanimefendi sizin canınız mı sıkılıyor dedi :kızgın: Hanımefendilik cizgimden tasmayip gene ayni soruyu sordum kibsrca, en sonunda azarlar gibi yanit aldım su saatte kalkiyor dedim ya diyo. Demedi halbuki ya da ben sağır oldum. Mecbur olmasam size de otobüsünüze de deyip sayıp sövecektim. Hicbir sey diyemedim icimde kaldı

Son düzenleme:
Kuzum.seni azarlayamaz tepki.gosteremez alttan aldikca tepene cikmis.birde ara musteri hizmetleri.sikayet hatti vs insan gibi konussunlar uyarsinlar kendi iyilikleri icin ustelik.isim vermek zorunda da degilsin

Back
X