Otobüs Rezillikleri Serisi

aynen munecim:27:
rabbim sana kolaylıklar versin canım:16:biz çok uzun birlikte vakit geçirmedik..emeklilik günlerimizi rabbim nasib ederse o zaman herkezin alanı olur diyorum..olur dimi karışmaz yani ozaman:44::44::27:

Umalımda olsun:9: mesela benim eşim asla evin başka bir odasını çalışma odası yapma fikrine sıcak bakmadı, illa salonda olacak, temizlik, mutfak işleri aklına ne gelirse eşim orda ama bana zararı olmuyor çünkü süpürürken şurayı iyi çekemedin mi dedi, süpürgeyi veriyorum eline, gülüm sen daha güzel süpürüyorsun diyorum:)))) yemek mi yapılacak, şunu koy, bunu ekle dediği an malzemeyi yığarım önüne:60:
Şurdan pay biç, kızım bile babam gibi yemek yapmayı öğrenmem lazım diyor, annesinin nasıl yemek yaptığından ziyade babasının yaptığı yemekleri izler nasıl yapıyor diye:60:

Eh dışarı çıkma, misafir ağırlama konularında zaten hiç karışmaz, bunaldım yürüyüş yapacağım dediğim zaman çıkar giderim, telefon açar yorulduysan gelip alayım diye, yani anlayacağın karışmaya kalktığı zamanları fırsata dönüştürüyorum:)))

Ay neyse kızın konusunu katletmeyeyim, 7/24 eşle zaman nasıl geçer tiyoları istersen buralardayım:9:

Umalımda olsun:9: mesela benim eşim asla evin başka bir odasını çalışma odası yapma fikrine sıcak bakmadı, illa salonda olacak, temizlik, mutfak işleri aklına ne gelirse eşim orda ama bana zararı olmuyor çünkü süpürürken şurayı iyi çekemedin mi dedi, süpürgeyi veriyorum eline, gülüm sen daha güzel süpürüyorsun diyorum:)))) yemek mi yapılacak, şunu koy, bunu ekle dediği an malzemeyi yığarım önüne:60:
Şurdan pay biç, kızım bile babam gibi yemek yapmayı öğrenmem lazım diyor, annesinin nasıl yemek yaptığından ziyade babasının yaptığı yemekleri izler nasıl yapıyor diye:60:

Eh dışarı çıkma, misafir ağırlama konularında zaten hiç karışmaz, bunaldım yürüyüş yapacağım dediğim zaman çıkar giderim, telefon açar yorulduysan gelip alayım diye, yani anlayacağın karışmaya kalktığı zamanları fırsata dönüştürüyorum:)))

Ay neyse kızın konusunu katletmeyeyim, 7/24 eşle zaman nasıl geçer tiyoları istersen buralardayım:9:

saol canım benim:29:kafama yattı uygulamaların..:27:benimkide yapar iş zora kalınca:27:
ama ofisini salona taşıması bir açıdan iyi odaya kapasa yüzünü göremiyceksiniz bir yandanda temizlik işlerinde zorluk olabilir..önemli olan uyumu yakalamak değilmi:23:teşekkürler canım:49:

Arada nadiren pazar sabahları evde oluyor ve karışmaya başlıyor diye gün bitse mi diyorsun:60:
O zaman ben kesinlikle ermişim, kendimi muhteşem eş seçiyorum:9: 20 yıllık evliyim, evliliğimin ilk 4-5 yılı ofisine gidip geldi, sonra ofisi eve taşıdı, yaklaşık 15 yıldır 7/24 bir aradayız:60:

meryem, akbil konusunda kendini suçlu hissetme, aslında şoför doğru olanı yapmış, kibarca dile getirmiş, biliyorsun indirim kartları kişiye özel, başkasına kullandırmak yasak, bir an önce kendi kartını güncellersin:34:

Kayınvalideni ağzım açık okudum, kaba birine benziyor, senin gibi bir kızla o kayınvalide, işin zor, yanlış anlamadıysam aynı evde yaşayacaksın, her yorumu okuyamadım ama sorması ayıp neden aynı evde oturacaksınız? Böyle birşeyi kabul etme meryem, kayınvaliden dünyanın en tatlı insanı da olsa ev ev üstüne olmaz ablacım, çok olumsuzlukları oluyor aynı evde yaşamanın, bir kere en başta senin düzeninle kayınvalidenin düzeni aynı olmayacaktır, insan annesiyle bile farklı düzen anlayışına sahip oluyor, bu da zamanla aranızda sorunlar yaşanmasına neden olur, bir yere çıksan beni de götür diyecektir, götürebileceğin yerler var, götüremeyeceğin yerler var, keşke baştan bu kadar samimi olmasaydın, evlendikten sonra mesafeli davranmak isteyeceksin, tabii haliyle bu da göze batacak, bir diğer olumsuz yanıda eşin sorumluluk sahibi olmayı öğrenemez, evliliği, evi geçindirmeyi öğrenmekte zorluk yaşıyor erkekler çünkü ne olursa olsun erkekler kızlara göre geç olgunlaşıyor.
Çok haklısın Mune ablacım en büyük pişmanlığım başta samimi olmam zaten.
bu arada şoför doğru olanı yaptı ama haktan girmesi beni orada utandırdı :30:
Kv istemiyorum ama niişanlım buna çok duygusal bakıyor sanırım onun gözunde stv deki kötü gelinlerden oldum:31:

Çok haklısın Mune ablacım en büyük pişmanlığım başta samimi olmam zaten.
bu arada şoför doğru olanı yaptı ama haktan girmesi beni orada utandırdı :30:
Kv istemiyorum ama niişanlım buna çok duygusal bakıyor sanırım onun gözunde stv deki kötü gelinlerden oldum:31:

Sen ve kötü gelin olmak, mümkün değil, uyumlu bir mizacın var, mantıklı düşününce aynı evde yaşayamacağını bildiğinden yapamayacağını söylemek, sonradan kötü deneyimler yaşayıp kayınvalidenle aranızda onarılmayacak kadar büyük sorunlar yaşamaktan iyidir.

Baştan kararlı olman daha iyi:31:

Sen ve kötü gelin olmak, mümkün değil, uyumlu bir mizacın var, mantıklı düşününce aynı evde yaşayamacağını bildiğinden yapamayacağını söylemek, sonradan kötü deneyimler yaşayıp kayınvalidenle aranızda onarılmayacak kadar büyük sorunlar yaşamaktan iyidir.

Baştan kararlı olman daha iyi:31:

Çoooooook teşekkürler aynısnını hatta daha fazlasını senn için düşünüyorum :13:

Ben de aynen öyle diyorum bakalım kim kzancak :)

Son düzenleme:
Amaan öğrenciyken neler neler yaşamıştık ne utanmalar ne yerin dipleri. Ufak tefek şeyleri bu kadar takmayın.
Diğer olay da kv nizin ayıbı takmayın. Onu da çok gerekirse yerinde mudahaleler yaparak bertaraf edersiniz bişey olmaaaazz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amaan öğrenciyken neler neler yaşamıştık ne utanmalar ne yerin dipleri. Ufak tefek şeyleri bu kadar takmayın.
Diğer olay da kv nizin ayıbı takmayın. Onu da çok gerekirse yerinde mudahaleler yaparak bertaraf edersiniz bişey olmaaaazz.

ifade şeklin çok hoşuma gitti
Amaan boşver :24::24:
:)

kavacıktaydık biz lise beykozda..30 dk.münübüsle tıkış tıkış..insan dayanıyo gençken demekki..kendini korumaya çalışmak zordu:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
ifade şeklin çok hoşuma gitti
Amaan boşver :24::24:
:)

Öyle tabii, lisedeyken sabah uyku haliyle otobuse binerken akbil yerine orkid çıkarıp makinaya tutmuşluğum var, iki uzun saniye boyunca niye ötmüyo bu lan diye mal mal bakmışlığım var, sonra yerin dibine doğru utançtan geberip pardon diyip geri inmişliğim var siz ne diyonuz :)

Öyle tabii, lisedeyken sabah uyku haliyle otobuse binerken akbil yerine orkid çıkarıp makinaya tutmuşluğum var, iki uzun saniye boyunca niye ötmüyo bu lan diye mal mal bakmışlığım var, sonra yerin dibine doğru utançtan geberip pardon diyip geri inmişliğim var siz ne diyonuz :)

Offf bu çok kötü olmuş ama :53::53:

Metroya binicez annemle
kartal-kadıköy metrosu..

Hiçde akbil falan kullandığım yok otobüse pek binmiyorum.

akbili nekadar çektğini gösteren bölgeye tutmuşum farkında değilim
tekrar-tekrar-tekrar bi 3-4 defa tuttum çıtt yok baktım yandaki amcada bnm gibi tutuyo yani doğru tutuyorum ya eminim duygusu depreşti meğer adamda bana bakarak tutmuş oraya:9::9::9:

sonra bu bozukk yeeaaa daha yeni yapılan şeyi nasıl bozar bu millet diye çamur atarken güvenlik hanfendi yanlış yere tutuyosunuz dedi!:53:

reziilik styla..

..................

Birde gecen gün minibüste sinir oldum..

Ben kendi ücretimi hep direk şöföre veririm hiç insanları uğraştırmam ödedim ücretimi oturdum ama alışverişten geliyorum nasıl yorgunum arkamdan para uzattılar elden ele uzatsak dediler neyse bende öndeki kontes teyzeye uzatmak istedim(sarışın fuul makyaj 60 yaşlarında kontesimiz) uzatırmısınız dedim kadın bi ön koltukta oturuyo bende hemen arkasında

__ayyyyyy ben uzatamam efendimmm ellerim dolu dedi:53:
oturuyo poşetleri yerde duruyo elleri doluymuş..

kalktım verdim şöföre parayı

kadınada ALLAH sizi bizi sınamak için yaratmış dedim.

şöför döndü arkaya pis pis baktı kadın hemen diğer durakta inicem ben dedi kadın.. 2-3 defa inicem diye tekrarladı şöförde ne bağrıyosun be duyuyorum dedi

nolcak yaa uzatsa kontes incileri dökülcek

Böyle tipleri boğasım var!

Son düzenleme:
Back
X