Otobüs Rezillikleri Serisi

Hayatta ama olmaması onların yararına olurmuş
İkinci eşi var ordan çocukları var
Zaten sıkıntılar da burada başlıyor

Yani anne su an nisanlinizla birlikte oturuyor ve nisanliniz evlenirse kalacak yeri yok sanirim, oyle mi?
Emekli maasi falan var mi?
Ya da nisanlinizin durumu nasil?
Ona gore bi cozum onerisi sunarsiniz.
Mesela ayri bir ev tutsaniz mustakbel k.valideye?
Nisanliniza altimizda/ustumuzde otursun ama ayni evde ev mahremiyetine uygun dusmez deseniz?
Bu benim annem icin de gecerli cunku k.valideme has bir seyden bahsetmiyorum, bir aile olacagiz ve ev ev ustune olsun istemiyorum.
Anneni seviyorum ama ayni evde kendi annelerimizle bile yeri geliyor, sorun yasiyoruz, sen de arada kalirsin, evliligimizin saglam temellere oturmasi gerek. Anlayisli olmani beklerdim uzuldum vs diye konussaniz bir guzel..
Tatli tatli.

Yani anne su an nisanlinizla birlikte oturuyor ve nisanliniz evlenirse kalacak yeri yok sanirim, oyle mi?
Emekli maasi falan var mi?
Ya da nisanlinizin durumu nasil?
Ona gore bi cozum onerisi sunarsiniz.
Mesela ayri bir ev tutsaniz mustakbel k.valideye?
Nisanliniza altimizda/ustumuzde otursun ama ayni evde ev mahremiyetine uygun dusmez deseniz?
Bu benim annem icin de gecerli cunku k.valideme has bir seyden bahsetmiyorum, bir aile olacagiz ve ev ev ustune olsun istemiyorum.
Anneni seviyorum ama ayni evde kendi annelerimizle bile yeri geliyor, sorun yasiyoruz, sen de arada kalirsin, evliligimizin saglam temellere oturmasi gerek. Anlayisli olmani beklerdim uzuldum vs diye konussaniz bir guzel..
Tatli tatli.
Nişanlım üç kardeşler
Bir abi bir abla var bi de nişanlım
Bunlar birlikteler hepsi çünkü diğerleri bekar
Ama bunların ayrı ev de var iki tane daha
Kiracılar var evlenince birinde biz oturcaz
Kaynana da bizle olacakmış Şakayla karışık böyle dedi
Nişanlıma her şeyi anlattım ama yok anlamıyor bir türlü

Şoför doğru olanı yapmış çünkü başkasının öğrenci akbilini kullanmak yasak. Buna defalarca şahit oldum defalarca şoförün uyardığını ve bir daha olursa almayacağını da duydum siz öğrenci de olsanız kuzeninizin akbilini kullanıyorsunuz öğrenci olmayıpta da kullanıyor olabilirdiniz o zaman da şoför sormak zorunda bunu. Kaldı ki aylarca kullanmışsınız fark edilmedi diyorsunuz neden o kadar ay güncellemediniz sizin gibi öğrenci akbili kullanan yüzlerce öğrenci var herhalde güncelleme bitince aylarca indirimsiz binmiyorlar hemen güncelliyorlardır indirimden yararlanmak için o yüzden de şoför uyarmış güncelleyin diye böyle birşeyin başınıza gelmesini istemiyorsanız gerekeni yapacaksınız.

Kaynananız konusunda da tesettürlüymüş ama bazı yerlerde başını açıyormuş bu onu ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez uygun düşmüyor olabilir size göre ama sizi neden rahatsız ediyor. Hem öyle kalabalık yerlerde açmıyordur herhalde açsa bile onun problemi siz kapalısınız sanırım siz açmazsınız o açmak ister onun görüşü neden rahatsız oluyorsunuz biri laf diyorsa ona diyordur sizinle alakası yok. Otobüs konusunda da bazı kişiler öyledir yer verilmeyince söylerler. Küçük çocuğu kaldırırken yanında annesi yok muydu bir şey demedi mi. 17-18 yaşında çocuğun ensesine vurması tabi hoş değil ama bir de bilerek görmezden gelen gençler var. Demek ki huyu böyle. Yapacak bir şey yok sürekli beraber binmiyorsunuzdur herhalde otobüse.

Nişanlım üç kardeşler
Bir abi bir abla var bi de nişanlım
Bunlar birlikteler hepsi çünkü diğerleri bekar
Ama bunların ayrı ev de var iki tane daha
Kiracılar var evlenince birinde biz oturcaz
Kaynana da bizle olacakmış Şakayla karışık böyle dedi
Nişanlıma her şeyi anlattım ama yok anlamıyor bir türlü

Merhaba , konunu baştan sona okudum.Bu konuda laf anlamayan sen ol bence.şimdi çık seviyorum diyorsun ama evlenince annesi yüzünden sevgi falan kalmayacak.bu kv ile geçinemezsin.bir kere dini açıdan bile farklısınız anladığım kadarıyla.arkadaşların çoğu seni bağlamaz demiş ama kv nin tesettürlü olup sonra başını açması ve nişanlının da bunu önemsememesi bile (bana göre) dine bakışınızın farklı olduğunu gösteriyor.sen hak hukuk diye kendini yiyip bitirirken o kadının otobüste yaptığıysa hayata bakışınızın,insanlara olan saygınızın,verdiğiniz değerin de aynı olmadığını gösteriyor.böyle bir insanla aynı evde yaşamayı göze alabiliyorsan "her şeyden" fedakarlık etmen gerekecek.eline geçecek olansa sadece sevdiğin adamla evlenmiş olmak.o sevgi de bitecek.Başkasının evinde misafir gibi olacaksın.yorumum biraz sert olduysa kusura bakma.aşk meşk olayı sıkıntılar karşısında çok fazla dayanmaz.bunu idrak etmen lazım.Hakkında hayırlısı olsun.

Nişanlın anlamıyorsa sen hiç anlamicaksın bak evlilik oyuncak değil ben senlemi annenlemi evleniyorum diceksin canım kabul etme sakın kesinlikle gerekirse bitirmelisin :50:

meryemcim konuşabildinmi gerçi nişanlın sinirli ya fazla bir şey beklemiyorum ata erkil düşüncesi var..

meryemcim konuşabildinmi gerçi nişanlın sinirli ya fazla bir şey beklemiyorum ata erkil düşüncesi var..
Canım uuzzun zamandır giremedim
Nişanlıma konuyu açtım ama daha bi sonuç alamadım
Ne olacak bilmiyorum
Bu arada avatardaki sen misin canım çok güzel ve gençmişsin
Maşallah

Canım uuzzun zamandır giremedim
Nişanlıma konuyu açtım ama daha bi sonuç alamadım
Ne olacak bilmiyorum
Bu arada avatardaki sen misin canım çok güzel ve gençmişsin
Maşallah

saol maeryemcim o senin bakışını güzelliği..
geldiğine çok sevindim canım..kavga ettiniz moralin bozuk falan sandımm:25:

Merhaba , konunu baştan sona okudum.Bu konuda laf anlamayan sen ol bence.şimdi çık seviyorum diyorsun ama evlenince annesi yüzünden sevgi falan kalmayacak.bu kv ile geçinemezsin.bir kere dini açıdan bile farklısınız anladığım kadarıyla.arkadaşların çoğu seni bağlamaz demiş ama kv nin tesettürlü olup sonra başını açması ve nişanlının da bunu önemsememesi bile (bana göre) dine bakışınızın farklı olduğunu gösteriyor.sen hak hukuk diye kendini yiyip bitirirken o kadının otobüste yaptığıysa hayata bakışınızın,insanlara olan saygınızın,verdiğiniz değerin de aynı olmadığını gösteriyor.böyle bir insanla aynı evde yaşamayı göze alabiliyorsan "her şeyden" fedakarlık etmen gerekecek.eline geçecek olansa sadece sevdiğin adamla evlenmiş olmak.o sevgi de bitecek.Başkasının evinde misafir gibi olacaksın.yorumum biraz sert olduysa kusura bakma.aşk meşk olayı sıkıntılar karşısında çok fazla dayanmaz.bunu idrak etmen lazım.Hakkında hayırlısı olsun.
Yorumunuzu çok beğendim
Teşekkürler
Bakalım şimdilik laf anlamayan benim

saol maeryemcim o senin bakışını güzelliği..
geldiğine çok sevindim canım..kavga ettiniz moralin bozuk falan sandımm:25:
Ben de seni gördüğüme sevindim canım
Yok kavga etmedik ama bu aralar yoğunum maalesef :(
Nişanlım ile de bir gelisme olmadı

Ben de seni gördüğüme sevindim canım
Yok kavga etmedik ama bu aralar yoğunum maalesef :(
Nişanlım ile de bir gelisme olmadı

kız varya bazen eşim pazar sabahları evde olur nadiren ozaman bile evde birşeylere karışmaya başlayınca şu kutsal pazar bir an önce bitse diyorum..:52:eşimde iki gözümün çiçeyi yani:27::27:

kız varya bazen eşim pazar sabahları evde olur nadiren ozaman bile evde birşeylere karışmaya başlayınca şu kutsal pazar bir an önce bitse diyorum..:52:eşimde
iki gözümün çiçeyi yani:27::27:
Haha ben aynı şeyi babam için düşünüyorum

Aynen öz babada bile böyleyse :47:
Canım çocukluk arkadaşım geldi çıkıyorum öptüm
Yüzünü gördüğüme inan çook sevindim canım arkadaşım çok tatlıymışsın

sende benim canımsın:29:

kız varya bazen eşim pazar sabahları evde olur nadiren ozaman bile evde birşeylere karışmaya başlayınca şu kutsal pazar bir an önce bitse diyorum..:52:eşimde iki gözümün çiçeyi yani:27::27:

Arada nadiren pazar sabahları evde oluyor ve karışmaya başlıyor diye gün bitse mi diyorsun:60:
O zaman ben kesinlikle ermişim, kendimi muhteşem eş seçiyorum:9: 20 yıllık evliyim, evliliğimin ilk 4-5 yılı ofisine gidip geldi, sonra ofisi eve taşıdı, yaklaşık 15 yıldır 7/24 bir aradayız:60:

meryem, akbil konusunda kendini suçlu hissetme, aslında şoför doğru olanı yapmış, kibarca dile getirmiş, biliyorsun indirim kartları kişiye özel, başkasına kullandırmak yasak, bir an önce kendi kartını güncellersin:34:

Kayınvalideni ağzım açık okudum, kaba birine benziyor, senin gibi bir kızla o kayınvalide, işin zor, yanlış anlamadıysam aynı evde yaşayacaksın, her yorumu okuyamadım ama sorması ayıp neden aynı evde oturacaksınız? Böyle birşeyi kabul etme meryem, kayınvaliden dünyanın en tatlı insanı da olsa ev ev üstüne olmaz ablacım, çok olumsuzlukları oluyor aynı evde yaşamanın, bir kere en başta senin düzeninle kayınvalidenin düzeni aynı olmayacaktır, insan annesiyle bile farklı düzen anlayışına sahip oluyor, bu da zamanla aranızda sorunlar yaşanmasına neden olur, bir yere çıksan beni de götür diyecektir, götürebileceğin yerler var, götüremeyeceğin yerler var, keşke baştan bu kadar samimi olmasaydın, evlendikten sonra mesafeli davranmak isteyeceksin, tabii haliyle bu da göze batacak, bir diğer olumsuz yanıda eşin sorumluluk sahibi olmayı öğrenemez, evliliği, evi geçindirmeyi öğrenmekte zorluk yaşıyor erkekler çünkü ne olursa olsun erkekler kızlara göre geç olgunlaşıyor.

Arada nadiren pazar sabahları evde oluyor ve karışmaya başlıyor diye gün bitse mi diyorsun:60:
O zaman ben kesinlikle ermişim, kendimi muhteşem eş seçiyorum:9: 20 yıllık evliyim, evliliğimin ilk 4-5 yılı ofisine gidip geldi, sonra ofisi eve taşıdı, yaklaşık 15 yıldır 7/24 bir aradayız:60:

meryem, akbil konusunda kendini suçlu hissetme, aslında şoför doğru olanı yapmış, kibarca dile getirmiş, biliyorsun indirim kartları kişiye özel, başkasına kullandırmak yasak, bir an önce kendi kartını güncellersin:34:

Kayınvalideni ağzım açık okudum, kaba birine benziyor, senin gibi bir kızla o kayınvalide, işin zor, yanlış anlamadıysam aynı evde yaşayacaksın, her yorumu okuyamadım ama sorması ayıp neden aynı evde oturacaksınız? Böyle birşeyi kabul etme meryem, kayınvaliden dünyanın en tatlı insanı da olsa ev ev üstüne olmaz ablacım, çok olumsuzlukları oluyor aynı evde yaşamanın, bir kere en başta senin düzeninle kayınvalidenin düzeni aynı olmayacaktır, insan annesiyle bile farklı düzen anlayışına sahip oluyor, bu da zamanla aranızda sorunlar yaşanmasına neden olur, bir yere çıksan beni de götür diyecektir, götürebileceğin yerler var, götüremeyeceğin yerler var, keşke baştan bu kadar samimi olmasaydın, evlendikten sonra mesafeli davranmak isteyeceksin, tabii haliyle bu da göze batacak, bir diğer olumsuz yanıda eşin sorumluluk sahibi olmayı öğrenemez, evliliği, evi geçindirmeyi öğrenmekte zorluk yaşıyor erkekler çünkü ne olursa olsun erkekler kızlara göre geç olgunlaşıyor.
aynen munecim:27:
rabbim sana kolaylıklar versin canım:16:biz çok uzun birlikte vakit geçirmedik..emeklilik günlerimizi rabbim nasib ederse o zaman herkezin alanı olur diyorum..olur dimi karışmaz yani ozaman:44::44::27:

Back
X