otobüste ağlayan teyze

yaseminler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
106
1
46
İstanbul
Su an şehirlerarası bi otobüsteyim kk de vakit geçirirken otobüse bi teyze bindi arkamda oturuyor galiba cenazeleri var çok ağlıyor yanında tanıdıklarıda var ama gene de konuşup sarılıp teselli etmek istiyorum su an bile gözlerim dolu dolu ne yapsam dönüp arkama başınız sağolsun desem olur mu hani konuşmaya başlasam ağlarmisim gibi geliyor ama böyle gamsız gamsız da oturmak istemiyorum konuşup rahatsız etmekte istemiyorum ne yapsam sasirdim 3 günlük dünya sahiden ne olur sizde bu teyze için dua edin allah sabır versin ölen kişininde gunahlarini affetsin

Duyarlı olmanız ne kadar guze,takdır ettım..molada falan konusun ıstersenız,ıcınde ne acılar vardır sımdı,Allah sabır versın

Keten prenses yanimda selpak var bisküvi var uzatsam mi acaba rahatsız da etmek istemiyorum ama içim parçalandı teyze arkada ağlıyor ben önde,yanındakilerde hiç konuşmuyor gerçi bu durumda ne söylenebilir ama molaya kadar en azından içini dökerdi bende hiç bilmem ki ne yapmalı mola yerine kadar beklemek daha mi uygun olur

Telefondan internete girdiğim için cevapları geç görüyorum çok zor yorum yazıyorum cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkür ederim

belkide suan tek ihtiyacı aglamak ve konusmamaktır cunku insan oyle anlarda sadece susup aglamak istiyor cok uzucu bir durum gercekten

ölene ALLAH RAHMET EYLESIN GERIDE KALANLARA ALLAH SABIRLAR VERSIN

allah sabır versin =( molada gidip konuşun biraz olsun rahatlar belki ne diyim ki ben olsam çook etkilenirdim çok ağlardım =(

Kusura bakmayın ama bu konuda bilgi almak için buraya konu açmanız cidden komik geldi...

size komik gelmesi de bana komik geldi,hangi konuda bilgi almamız gerek diye bi kriter mi vardı benim bilmeyip sizin bildiğiniz,konuyla alakalı olmayan cevabınıza da ayrı bir yorum yapmak isterdim ama malesef düşününce gerek duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…