Otobüste taciz ! Flaş gelişme

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.100
18.286
Otobüste kendisini taciz etmekle suçladığı adamın görüntülerini videoya çekerek sosyal medyada paylaşan Pırıl Polat, hakkkında açılan “hakaret” davasından beraat etti. Hakim, beraat kararında, “18 yaşındaki bir genç kız, hiçbir neden yokken bu şekilde bir eylemde bulunmaz” dedi.

Belediye otobüsünde 17 Eylül 2013 günü çekilen videoda, ayakta yolculuk yapan genç kız, hemen arkasındaki adamı cep telefonuyla görüntüleyerek bu kişi tarafından elle taciz edildiğini savunmuştu. Görüntülerdeki genç kız, “Yanımda görmüş olduğunuz adam beni yarım saattir elliyor. Evet bu p... görün. İnşallah ananı da ellemişlerdir” diyordu.

2 yıl 8 ay hapis

O görüntüler sosyal medya ve haber sitelerine yansıyınca izlenme rekoru kırmıştı. Yapılan incelemenin ardından videoyu çeken kişinin 19 yaşındaki Pırıl Polat olduğu, taciz ettiği önü sürülen kişinin de Selahattin Alkan olduğu ortaya çıkmıştı.

Görüntülerin ardından Fatih Sultan Mehmet Hastanesinde temizlik işçisi olarak çalışan Alkan savcılığa şikâyette bulundu. Yapılan soruşturma kapsamında dava Pırıl Polat’a açıldı. Soruşturmayı yürüten savcı, Polat’ın sövmek suretiyle Alkan’ın onur, şeref ve saygınlığına saldırıda bulunduğu kanaatine vararak ‘hakaret’ suçundan yargılanmasını talep etti. Görüntülerin internet ortamında yayınlanması nedeniyle cezada artırım istenmesi üzerine genç kız 2 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılanmaya başlandı.

İşinden oldu

Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada şikayetçi Selahattin Alkan, “Otobüs kalabalıktı. O nedenle girişte kalabildim. Birkaç durak sonra yanımda bir genç kızın küfürlü konuştuğunu telefonuna görüntü çektiğimi gördüm. Bir baktım beni çekiyor. Neye uğradığımı şaşırdım. 7 yıllık işimden oldum. Bütün hayatım alt üst oldu. İntihar etmeyi bile düşündüm” dedi.
Pırıl Polat ise Alkan’ın üç kez kalçasını sıktığını belirterek, “Üçüncüsünde dayanamayıp o videoyu çektim. Sonra da bana kötü davranırlar diye hemen otobüsten indim. Görüntüyü instagramda arkadaşlarıma gönderdim. İnternette ben yaymadım” sözleriyle kendini savundu. Hâkim, 18 yaşındaki genç kızın hiçbir neden yokken bu eylemi gerçekleştiremeyeceğine dikkat çekerek ceza verilmesine yer olmadığı kararını verdi. (MİLLİYET)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yarım saat beklemezdim ilk tacizde yığardım otobüsün ortasına bacağının arasına tekmeyi atardım. Kız neden tacize bu kadar dayandı anlam veremedim , ama video olayı iyi olmuş tam rezil etme yöntemi

Bi ihtimal pişkince dava açmış ama işinden olmuş haysiyetsiz. Ohh bee şöyle adaletli kararlar alındığı görmek iyi geldi bi nebze.

Pis sapık işinden olmuş o ceza ona yeter , birde bu sapıkar yaşlı olup genelde çok genç kızları taciz ediyorlar onların utangaç olduklarını biliyorlar ama bu durumda baltayı taşa vurmuş ,
artk herkesin elinde kamera var ,korkun sapıklar

Yarım saat elleten de çok masum gelmedi nedense:KK67:
Bu yoruma inanmiyorum yaaaa :KK57::KK57::KK57:
erkekmisin sen kardesim ? Bir kadin bu yorumu yazamaz ve böyle düsünemez yaaaaa.....
Sen öyle kolaymi zannediyorsun bu gibi taciz olaylarini ?
Ilk önce neye ugradigina sasiyorsun, sonra bu dogrumu diye celiski yasiyorsun, tabiki insanin kani donuyor ilk etapda....
Cok üzüldüm bu yoruma, eger bir kadinsan, cok üzüldüm...

Ben o kizin yanaklarindan öperim. Cok iyi yapmis. Böyle Güclü olduklari zaman cok mutlu oluyorum.
Geberesiceler bir bitmediler yahu...Allah belalarini versin bu tacizcilerin.

Bu yoruma inanmiyorum yaaaa :KK57::KK57::KK57:
erkekmisin sen kardesim ? Bir kadin bu yorumu yazamaz ve böyle düsünemez yaaaaa.....
Sen öyle kolaymi zannediyorsun bu gibi taciz olaylarini ?
Ilk önce neye ugradigina sasiyorsun, sonra bu dogrumu diye celiski yasiyorsun, tabiki insanin kani donuyor ilk etapda....
Cok üzüldüm bu yoruma, eger bir kadinsan, cok üzüldüm...
hemen bi saldırı hali anlamıyorum sizi ya sadece çemkirmeye mi geliyosunuz buraya. anlatmaya çalıştığım yarım saatte insan metro otobüs her neyse iner veya tepkisini ortaya koyar onu söylemeye çalışıyorum. kaç kadın tacize orda ses çıkarmayıp video çekebilecek durusa sahip bnce tavrını orda koymalıydı ve adamın annasını işe karıştıran üslup bana göre değil.derdim adamı savunmak değil kızın tepki koyuş şekli herneyse bnm ne olduğumla siz çok fazla yormayın kafanızı.

Bu nasil bir yorum yahu ??? Hangi genc kiz yasli bir erkegin tacizinden memnun kalirki ?
" Elleten " ne demek ? Otobüslere her bindigimizde, bizi Insallah arkadan erkekler ellerde söyle bir sehvete geliriz diyoruz degilmi ? Masum gelmemismis ? O sapik icin bir kelime bile yazmiyorsun ama kizi burada resmen sucluyorsun sen.

ben anlamadım doğrusu kararı. eğer tacize inandılarsa adamın taciz sucundan yargılanması gerekmez mi

Bazı kızlarımız susmaya , razı olmaya ve utanma yüceltilmiştir kızım yetiştirilme tarzı böyledir ve kız henüz 19 yaşında ama şöyle 20 yaşlarda olsaydı sesini çıkarırdı ,
herkes aynı yetiştirilmiyor mesela ben koyu dindarların düğününe gitmiştim hiç bir kız veya kadın gelinin fotosunu çekmedi bütün kadınlar ve kızlar geri plandaydı düşünün artık böyle bir kıza biri taciz etse gıkını çıkaramaz

Bazı kızlarımız susmaya , razı olmaya ve utanma yüceltilmiştir kızım yetiştirilme tarzı böyledir ve kız henüz 19 yaşında ama şöyle 20 yaşlarda olsaydı sesini çıkarırdı ,
herkes aynı yetiştirilmiyor mesela ben koyu dindarların düğününe gitmiştim hiç bir kız veya kadın gelinin fotosunu çekmedi bütün kadınlar ve kızlar geri plandaydı düşünün artık böyle bir kıza biri taciz etse gıkını çıkaramaz

Gecen yıl yaz tatilinde pazarda biri beni elle taciz etti resmen şok oldum :KK57:allahtan çabuk algıladım ve uçan yumrukla Karşılık verdim :KK67:tacize uğramak bi yana içimi yakan 7 aylık hamile bir kadına tenezzül eden Sapık alkollü bir dedeydı ,yumruğu yedıkten sonraki pişkin tavrıda cabası :KK62:ama adam bana gelene kadar kımbılır kac kişiye elledi ve kac kadında maalesef sesini çıkaramadı:KK20:nöyle durumlarda çok tenha bir yerde değilseniz lütfen kendinizi koruyun arkadaşlar vurun,kırın,basın yaygarayı ki belkı korkar bi daha yapamazlar :mad::KK62::KK67:

O kız troll değil miydi? Hakim dediyse vardır bildiği. Kadına ruzası var demeye yer arayan insanlar bu kararı alıyorsa ben inanırım :)

Gecen yıl yaz tatilinde pazarda biri beni elle taciz etti resmen şok oldum :KK57:allahtan çabuk algıladım ve uçan yumrukla Karşılık verdim :KK67:tacize uğramak bi yana içimi yakan 7 aylık hamile bir kadına tenezzül eden Sapık alkollü bir dedeydı ,yumruğu yedıkten sonraki pişkin tavrıda cabası :KK62:ama adam bana gelene kadar kımbılır kac kişiye elledi ve kac kadında maalesef sesini çıkaramadı:KK20:nöyle durumlarda çok tenha bir yerde değilseniz lütfen kendinizi koruyun arkadaşlar vurun,kırın,basın yaygarayı ki belkı korkar bi daha yapamazlar :mad::KK62::KK67:

Pazara onun için çıkan amcalar var bir tanesi karşıdan gelip şeyimi avuçladı resmen. Napıyosun diye tuttum elim çarptı dedi hayvan herif yaşlı başlıydı bi de :KK43:

Pazara onun için çıkan amcalar var bir tanesi karşıdan gelip şeyimi avuçladı resmen. Napıyosun diye tuttum elim çarptı dedi hayvan herif yaşlı başlıydı bi de :KK43:
Aynen canım benımkı popomu avuçladı resmen :KK57:farkeder etmez döndün oydu emınım öyle kalabalıkta değildi pek ve Yanımda yegenımle ablam duruyordu onlar yapmıcana göre :KK43:resmen uçarak Sırtını yumrukladım:KK67:birde döndü ki DEDE:KK57:bir kere daha şok oldum .pişkinligide ayrı yok kızım ben öyle şey yaparmıyım diyo öyleki ablam bile Yanlışlıkla eli çarpmasın diye tereddütte kaldı :KK64:avuçları açık yürümüyosa bu imkansız dimi:KK20:

X