- Konu Sahibi parislondonn
Yaşlıların gençlere göre hastalıkları daha çok oluyor,bel ağrısı, bacak ağrısı vs. gibi ben o yüzden bu konuda çok hassasım yer veririm. Zorla kolumdan tutup kaldıran bir yaşlı olsa tabi ki kızarım.Biz gezmesinler demedik, ama kendilerinden daha çok yorulan gençleri taciz etmesinler. Siz kime istiyorsanız yer verebilirsiniz tabi. Ben de belli kişilere yer veririm bu da benim tercihim
Ama dediğim gibi tercih meselesi yani. Ben vicdanımın sesini dinliyorum sadece.
ama o gune giden teyzeler otobus kalabalıkken bile bin bin yer veren olur nede olsa diye biniyorlar bizzat duydum ben bunu birde koloni gibi geziyorlar maasallah..10 tanesi biniyor orda oturan insanlarda kalkmak zorunda kalıyor ve hicbir genc kızın basına gidipde kalkmasını istememeliler heleki otobus kalabalıksa..insanına gore de degisiyor her yaslı aynı degilmecbursun tabi yer vericen tarzında yaklasan yaslıya kılımı kıpırtmam acıkcası
Zorla genç kızları kollarından tutup kaldırıyorlarsa tabi ki de hoş bir davranış değil. Ama dediğim gibi ben zaten ayaklarım akşama kadar işyerinde su topladığı halde yaşlı görünce dayanamayıp yer veren bir insanım o yüzden herkesin kendi tercihi.