Otobüsteki Aşkım =))

"inanmayanların suçu war onlar cwp yazmasa böle olmaz"bunu diyen ama yinede yazan sensin:delphin:

ben böle bişe yazdığımı hatırlamıorumsengözlerimebaksanab

okuduklarından sadece alıntıladığın yeri anlıyorsan, ve diğerleri mana taşımıyorsa tespitin doğru , ama yazdıklarımı bir bütün olarak düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın yasakkelime

okuduklarından sadece alıntıladığın yeri anlıyorsan, ve diğerleri mana taşımıyorsa tespitin doğru , ama yazdıklarımı bir bütün olarak düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın yasakkelime

yok hepsini bütün olarak düşündüm we anladım merak etme, alıntıladığım yere takıldım sadece, dediğinle yaptığın şey alaksızda o açıdan:delphin:

bide genel mesajların hep eğrici sitenin doğrucu üyesi tarzında :umursamaz:

Kız ne çabuk vize almış da ne ara japonyaya gitmiş doğurmuş bizim kızlarımız şurdan şuraya gelin giderken merasim oluyor yerleşmesi , millet hamileyken ülke ülke geziyor..Sanırım bunların pasaportları kırmızı

ben 23 yaşındayım o zaman 18 yaşındaydım taksimde japonca kursuna gidiyodum 76 D bahçelievler-taksim otobusuydu hiç unutmam =)))) ayakta duruyodum ve itiş tıkıştı. sonra otobüsten içeri çekik gözlü bi çocuk girdi pek çok japon tanıdıgım için onun çinli olmadıgını anlamıştım japon koreli arasında gidip geliyodummm derkenn lehime bişey oldu o zaman gözlük kullanıyodu ve dışarda yağmur yağıyodu soğuktan buharkaşmış ve ıslanmıştı gözlükleri onları çıkarttı kurumasını beklemeye başladı bence hemen bi selpak verdim fırat bu fırsat =)))) sonra çocuk teşekkürler dedi bende sırıttım :asigim: :asigim: türkçe bildigin anlıyınca baya sevindim =) sonra baktımki bu konuşmiycak ben dedim nerelisiniz oda japon dedi bende güldüm aaa süper bende japonca kurusna gidiyorum baya ilgiliyim yani filan dedim ondan bundan 1 saat boyunca ototbüste konuştuk sonra yer boşaldı gel oturalım dedi oturduk konuşmaya devam ettik sonra o meydanda bi önceki durakta inicekti bana bi kart verdi ben burda haftasonları 7den sonra çalışıyorum japon müzikleride çalıyoruz istersen gel dedi bende gelirim belki dedim gldüm sonra o indi bende karta bakmaya başladım tarfi edilen yeri biliodum istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde bi bardı ertesi hafta bi arkadaşmla birlikte gittim ordaydı barmenlik yapıyodu falan beni görünce sevindi yada bana öyle geldi bilmiyorum =))) ogün çok eğlendik =)) şimdi 1 yıllık evliyiz ve bebek bekliyoruz =)) :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
Ayyy
Çok güzel bir hikaye,bayıldım.
Yuvanızdan ,huzur,sağlık hiç bir zaman eksilmesin inşallah.
Bebişinizde sağlıcakla gelsin,aşkınızın meyveside verilmiş ne kadar güzel.
Keşke her başlayan güzel aşklar böyle güzel başlangıçlarla devam etse değilmiopuyorumnanaktan

:1shok:En başından okumayarak balıklama atladım bendeakannehir
Resimde eklenmiş ama ben göremedim,sanırım fotoshop olduğu düşünülüyor.
Ben görmediğim için şu anlık iyi niyetimle kutlamamı yaptım ve kaçarım.
Artık doğru veya hayal ürünü bilemem ama kendisine kalmış.
Eğer bizlerle alay etmekse maksadı evet bunu çok iyi başardı.
Bravoooooooo:tomato:

:1shok:En başından okumayarak balıklama atladım bendeakannehir
Resimde eklenmiş ama ben göremedim,sanırım fotoshop olduğu düşünülüyor.
Ben görmediğim için şu anlık iyi niyetimle kutlamamı yaptım ve kaçarım.
Artık doğru veya hayal ürünü bilemem ama kendisine kalmış.
Eğer bizlerle alay etmekse maksadı evet bunu çok iyi başardı.
Bravoooooooo:tomato:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oyoyyy cok sirin bi ask hikayesiopuyorumnanaktan
omur boyu mutluluklar dilerim kis canemm
bebisi merakla bekliyorus hanginise benzicek acepkaydirigubbakcemile3
japon bebeklerde cok tatli oluyo yaf kaydirigubbakcemile2

Back
X