- 26 Temmuz 2008
- 631
- 10
- 318
- 40
- Konu Sahibi aki.no.bebii
ay yalan mıymış yaa ne amaçla yaparlar böyle bişeyi bu nasıl bir eğlenme anlayışıdır yoksa şizofreni midir anlamıyorum ben:umursamaz:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle saçmalığıda ilk defa duydum hatta bu kızın bebeği olmus 6 aylıkken fazla hayalperest kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben 23 yaşındayım o zaman 18 yaşındaydım taksimde japonca kursuna gidiyodum 76 D bahçelievler-taksim otobusuydu hiç unutmam =)))) ayakta duruyodum ve itiş tıkıştı. sonra otobüsten içeri çekik gözlü bi çocuk girdi pek çok japon tanıdıgım için onun çinli olmadıgını anlamıştım japon koreli arasında gidip geliyodummm derkenn lehime bişey oldu o zaman gözlük kullanıyodu ve dışarda yağmur yağıyodu soğuktan buharkaşmış ve ıslanmıştı gözlükleri onları çıkarttı kurumasını beklemeye başladı bence hemen bi selpak verdim fırat bu fırsat =)))) sonra çocuk teşekkürler dedi bende sırıttım :asigim: :asigim: türkçe bildigin anlıyınca baya sevindim =) sonra baktımki bu konuşmiycak ben dedim nerelisiniz oda japon dedi bende güldüm aaa süper bende japonca kurusna gidiyorum baya ilgiliyim yani filan dedim ondan bundan 1 saat boyunca ototbüste konuştuk sonra yer boşaldı gel oturalım dedi oturduk konuşmaya devam ettik sonra o meydanda bi önceki durakta inicekti bana bi kart verdi ben burda haftasonları 7den sonra çalışıyorum japon müzikleride çalıyoruz istersen gel dedi bende gelirim belki dedim gldüm sonra o indi bende karta bakmaya başladım tarfi edilen yeri biliodum istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde bi bardı ertesi hafta bi arkadaşmla birlikte gittim ordaydı barmenlik yapıyodu falan beni görünce sevindi yada bana öyle geldi bilmiyorum =))) ogün çok eğlendik =)) şimdi 1 yıllık evliyiz ve bebek bekliyoruz =)) :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
nasıl yani yalan mıymış??
burada okudukları herşeye inanan insanlarda da suç var, bu inanç olmasa bu tip başlıkların yalan olduğu anlaşılsa cevap yazılmasa bu tip başlık açanlarda amaçlarına ulaşamayacak. Elin japonunun hiçişi yoktu Türkiye'de barmenlik yapacak çok saçma![]()