Otobüsteki Aşkım =))

ay yalan mıymış yaa ne amaçla yaparlar böyle bişeyi bu nasıl bir eğlenme anlayışıdır yoksa şizofreni midir anlamıyorum ben:umursamaz:

ben 23 yaşındayım o zaman 18 yaşındaydım taksimde japonca kursuna gidiyodum 76 D bahçelievler-taksim otobusuydu hiç unutmam =)))) ayakta duruyodum ve itiş tıkıştı. sonra otobüsten içeri çekik gözlü bi çocuk girdi pek çok japon tanıdıgım için onun çinli olmadıgını anlamıştım japon koreli arasında gidip geliyodummm derkenn lehime bişey oldu o zaman gözlük kullanıyodu ve dışarda yağmur yağıyodu soğuktan buharkaşmış ve ıslanmıştı gözlükleri onları çıkarttı kurumasını beklemeye başladı bence hemen bi selpak verdim fırat bu fırsat =)))) sonra çocuk teşekkürler dedi bende sırıttım :asigim: :asigim: türkçe bildigin anlıyınca baya sevindim =) sonra baktımki bu konuşmiycak ben dedim nerelisiniz oda japon dedi bende güldüm aaa süper bende japonca kurusna gidiyorum baya ilgiliyim yani filan dedim ondan bundan 1 saat boyunca ototbüste konuştuk sonra yer boşaldı gel oturalım dedi oturduk konuşmaya devam ettik sonra o meydanda bi önceki durakta inicekti bana bi kart verdi ben burda haftasonları 7den sonra çalışıyorum japon müzikleride çalıyoruz istersen gel dedi bende gelirim belki dedim gldüm sonra o indi bende karta bakmaya başladım tarfi edilen yeri biliodum istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde bi bardı ertesi hafta bi arkadaşmla birlikte gittim ordaydı barmenlik yapıyodu falan beni görünce sevindi yada bana öyle geldi bilmiyorum =))) ogün çok eğlendik =)) şimdi 1 yıllık evliyiz ve bebek bekliyoruz =)) :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
böyle saçmalığıda ilk defa duydum hatta bu kızın bebeği olmus 6 aylıkken fazla hayalperest kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim eşimde uzaylı arada uzaya çıkıp geliyoruz romantizm yapıyoruz güzel oluyo isteyene ayarlıyabilirim uzaylı birini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya bende ne güzel diyordumki,
demekki gercekten ask varmis, bitmeyen
iliskiler evlilikler varmis..
yok iste yalan.. demekki hala hakliyim inanmamakta...

Resim photosoph arkadaşlar haberiniz olsun
Bebeğiyle ilgili bir bölümde yazmış
Bazı arkadaşlar ortaya çıkardı tabii:kızgın:

Bebeği erken doğmuş güyaa baya erken yalnız :mymeka:

aaaa bende kek gibi yedim iimi...
Hatta kızın adına çok mutlu olmuştum, arkadaşlarıma bile anlattım...
Sanırım hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyor...

BÜyÜk saÇmalık amacı ne kı bu kızın ya
burda ınsanlar ne acılar Çekıyo
hayal ÜrÜnÜ bı evlılıkmı yaratmak ıstıyo tÖbe tÖbe

bu konuyu açan zavallı!!!insanlara yalan hikayeler anlatınca mutlumu oluyorsunun???
yazık yaaa...:enbuyukkk:

fotoğrafda çok çoluk çoluk havası vardı zatenlülülülülülü

Olmayan birşeyi olmuş gibi gösterip konu açmaktaki amacı anlamıyorum
Ne oldu yani aldığın yorumlardan ne gibi bir haz duydun?:kızgın:

Bu aralar pek bi moda oldu bu sahte konular
Yapacak işi yok üretip, üretip duruyo bazı boş zihniyetler:tomato:

bu serinin dewamı gelir:umursamaz:

minibüsteki aşkım, gemideki aşkım, uçaktaki aşkım, en son seride uzay mekiğindeki aşkım olur heralde -tatlicadiarzu-

burada okudukları herşeye inanan insanlarda da suç var, bu inanç olmasa bu tip başlıkların yalan olduğu anlaşılsa cevap yazılmasa bu tip başlık açanlarda amaçlarına ulaşamayacak. Elin japonunun hiçişi yoktu Türkiye'de barmenlik yapacak çok saçma :kahve:

burada okudukları herşeye inanan insanlarda da suç var, bu inanç olmasa bu tip başlıkların yalan olduğu anlaşılsa cevap yazılmasa bu tip başlık açanlarda amaçlarına ulaşamayacak. Elin japonunun hiçişi yoktu Türkiye'de barmenlik yapacak çok saçma :kahve:

inanmış gibi durmuosun nie cwp yazdın ozaman:kahve:

Back
X