Şikayetleriniz neydiArkadaşlar bilimsel olarak tanıyı nasıl aldınız? İki kez biyopsi oldum ama pozitif olmadığı halde doktor otoimmünsün dedi. deltacortril ve imuran kullanıyorum. Ama içim rahat değil
Ana kaç pozitifankara gazi üniversitesi hastanesinde.ben ana pozitif.ayrıca lupus hastalığımda var.
Ana kaç pozitif ciktiankara gazi üniversitesi hastanesinde.ben ana pozitif.ayrıca lupus hastalığımda var.
İlk zamanlarda belirtisi yoktu. Sadece başka hastalığım için düzenli kan veren biriyken o sırada Ast Alt yükseldiğini farkettiler. Sonraki zamanlarda göğüs, göbek,baş ve sırtımın tamamında çıkan sivilcelerdi. Sürekli kaşınırdım ve sivilceler kaşıntı sebebiyle kanar ve kabuk tutardı. Siz de kendinizde bu hastalıktan mı şüpheleniyorsunuz?Şikayetleriniz neydi
Evet ana testim zayıf pozitif çıktı ara ara yükseliyor testlerin yine düzeliyor sizin nekadar yükseldi ve şuan ne durumdasinizİlk zamanlarda belirtisi yoktu. Sadece başka hastalığım için düzenli kan veren biriyken o sırada Ast Alt yükseldiğini farkettiler. Sonraki zamanlarda göğüs, göbek,baş ve sırtımın tamamında çıkan sivilcelerdi. Sürekli kaşınırdım ve sivilceler kaşıntı sebebiyle kanar ve kabuk tutardı. Siz de kendinizde bu hastalıktan mı şüpheleniyorsunuz?
Benim Asma testimde oran yazmıyordu sadece pozitif veya negaif yazıyordu. Benimki Asma pozitif diğerleri negatifti. Diğer değerleriniz nasıl yani ast alt ggt igg? Ben şu an iyiyim. Tedaviye başlar başlamaz değerlerim hemen düzeldi. Zaten ortalama 200 oluyordu çokta yüksek değildi. Ben biraz kendi araştırmalarım sonuçu remisyona girdim. Tam bir yıldır ilaç kullanmıyorum ve değerlerim hala iyi. Lütfen kimse kafasına göre ilaç kullanmamazlık yapmasın. Ben kendi prognozuma ve okuduğum makalelere göre değerlendirdimEvet ana testim zayıf pozitif çıktı ara ara yükseliyor testlerin yine düzeliyor sizin nekadar yükseldi ve şuan ne durumdasiniz
Ast alt kaça kadar cikiyorduİlk zamanlarda belirtisi yoktu. Sadece başka hastalığım için düzenli kan veren biriyken o sırada Ast Alt yükseldiğini farkettiler. Sonraki zamanlarda göğüs, göbek,baş ve sırtımın tamamında çıkan sivilcelerdi. Sürekli kaşınırdım ve sivilceler kaşıntı sebebiyle kanar ve kabuk tutardı. Siz de kendinizde bu hastalıktan mı şüpheleniyorsunuz?
350 ye kadar çıktı benim maksimum. 45 pek yüksek değil aslında otoimmün hepatitten mi şüphelendiler yoksa siz mi öyle düşündünüzAst alt kaça kadar cikiyordu
Anladım inşallah anlık bir yükselmedir altında bir hastalık yatmıyordur. Geçmiş olsunEvet düşündüler zayıf pozitif çıktı ana testim 3 ay sonra baktırmam gerekiyor tekrardan
Nerede tedavi oluyorsunuzBenim Asma testimde oran yazmıyordu sadece pozitif veya negaif yazıyordu. Benimki Asma pozitif diğerleri negatifti. Diğer değerleriniz nasıl yani ast alt ggt igg? Ben şu an iyiyim. Tedaviye başlar başlamaz değerlerim hemen düzeldi. Zaten ortalama 200 oluyordu çokta yüksek değildi. Ben biraz kendi araştırmalarım sonuçu remisyona girdim. Tam bir yıldır ilaç kullanmıyorum ve değerlerim hala iyi. Lütfen kimse kafasına göre ilaç kullanmamazlık yapmasın. Ben kendi prognozuma ve okuduğum makalelere göre değerlendirdim
Tanıyı koyan Uludağ Üniversitesi oldu ama bu süreçte (6yıl) bir çok devlet hastanesi ve toplamda 3 şehrin üniversite hastanesine gittim. Tanı kolay koyulmuyot helede spesifik belirteçler yoksa. Siz nerede araştırıyorsunuzNerede tedavi oluyorsunuz
Şimdi nasılsinizArkadaşlar merhaba. Ben de 12 yıllık otoimmun Hepatit hastasıyım. Çocuğum da oldu bu süreçte hatta 9 yaşında şuan. Ancak şuan sirotik surecteyim hiçbir belirtim bana göre ben çok iyiyim ama Dr lar öyle diyoranne olduktan sonra insan kendini değil çocuğunu düşünüyor.. çok canım sıkkın... Kime nerede muayene oluyorsunuz
Ben de biyopsi kitlerimi çapaya götürdüm onlarda bakmıştı. Evet şükür benim değerlerim çok iyi. 6 yılda tanı koyulduğu için sadece fibrotik bir evre olmuştu yani karaciğerde hafif bir sertleşme olmuştu. Herhalde bu süreçte geçmiştir o daBiyopsi yapılması daha bana Ana zayıf pozitif çıktığı için ve karaciğer değerleri çok yüksek değildi capada arkadaşım tahlillerime baktı ben çok korkuyorum bu hastalıktan sizin durumunuz iyi sanırım
Buna kesin bir yorum yapamam sonuçta yanlış yönlendirmek istemem ama eğer otoimmün hepatitsen bile şu an aktif bir durum yoktur diye düşünüyorum yani hastalık vücudunda değildirdün karaciğer değerlerine baktirdim normal aralıkta sence otoimmun hepatit olma ihtimalin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?