Gerekli tüm açıklama yapılmış. Ben hiçbirini kullanmadım. Sadece ilk 15 gün otmatik sağma makinesi kullandım. O da görümcemden ödünçtü.Evinize minik nem ölçer alın öncelikle evin havası çok kuru ise-kışın kalorifer sebebiyle bazen çok kurur- alabilirsiniz. Ama çok elzem değil. Bence nem-sıcaklık ölçer daha öncelikli. Nem düşerse kalorifer üzerine ıslak havlu veya bir bardak su koyup denersiniz. İhtiyaca göre karar verirsiniz ona.
Sterilizasyon makinesi elzem değil ama kolaylık oluyor mama ile beslenen bebeklerde. Özellikle ikiz bebek ve mama durumu varsa mesela çok ihtiyaç ama normalde kaynatarak da sterilize edebiliyoruz biberonları.
Sağma makinesi ilk günler gerekiyor. Kiralayabilirsiniz hastane tipi ihtiyaç kalmayınca gönderirsiniz.
Bakıcıya bırakıp işe başlayamayacaksanız kamera gereksiz. Standart bir telsiz iş görür. Telsiz gerekli yani bence. Gündüz uykularında falan iyi oluyordu. İsterseniz bütçe varsa kamera özellikli alabilirsiniz tabi.
Bunlar tamamen bütçe ve tercih meselesi bence
Hanımlar merhabalar.
Bebek için alışveriş yapıyorum ama kamera, strerilizasyon makinası, sağma makinesi, buhar makinesi için düşünceleriniz neler?
Kullananan ya da kullanmayan annelerden fikir almak istiyorum, bunlar mutlaka alınmalı mı? Mesela buhar makinesi neden kullanılır? Fazla kullanımı sorun teşkil eder mi?
Sağma makinesini tam 7 ay kullandımHanımlar merhabalar.
Bebek için alışveriş yapıyorum ama kamera, strerilizasyon makinası, sağma makinesi, buhar makinesi için düşünceleriniz neler?
Kullananan ya da kullanmayan annelerden fikir almak istiyorum, bunlar mutlaka alınmalı mı? Mesela buhar makinesi neden kullanılır? Fazla kullanımı sorun teşkil eder mi?
Merhaba benim ikizlerim var. Mama ile beslendikleri için sterilizasyon makinesi elim ayağım resmen iyi ki almışım diyorum.Hanımlar merhabalar.
Hiçbirini almadım, ihtiyacım da olmadı.Hanımlar merhabalar.
Bebekler tıkanabiliyor, uyanıyor uykuya döndürmek için gözlemleyip yanına gitmeniz lazım,uyuması için sessiz ortam lazım. Siz iş yaparken gece salonda otururken bile bir kamera ile takip gerekli oluyor. Ucuz olanlardan alıp weweell geri iade ettim hiç iyi göstermiyordu. Philiphs avent aldım çok özelliği var memnunuz.Hanımlar merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?