Saç Şekillendiriciler Otomatik Saç Şekillendirici Önerisi Lütfen?

Arkadaşlar, otomatik saç şekillendirici almak istiyorum, kullanıp memnun olduğunuz bir marka var ise paylaşır mısınız?
Otomatik dediğin nedir tam olarak? Elinde tutarken saçına kendi kendine şekil verenlerden mı bahsediyorsun? Dyson Airwrap var, şahsen hiç kullanmadım bir salonda deneyebilirsen dene derim.

Otomatik dediğin nedir tam olarak? Elinde tutarken saçına kendi kendine şekil verenlerden mı bahsediyorsun? Dyson Airwrap var, şahsen hiç kullanmadım bir salonda deneyebilirsen dene derim.

Üye bana nasıl taktıysa her attığım yorumları takibe alıp beğenmiyorum ifadesi koyuyor

Dyson çok pahalı bence. Kullanıp ta memnun kalınan bukle yapan fiyatı da daha uygun bir ürün önerisi istiyorum.

Ya cok guzel olanlari var
Ben baya once almjstim cok pahali degildi. Duzlestirende bukle yapandanda memnunum. Sık kullanmiyorjm duzlestiriciyi kullaniyorum ama.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu konuda hiç kullanıcı bilgisi alamadım, uzun süredir araştırıyorum. Düzleştiricilerimin biri philips diğeri braun. Ama buklede hangisi iyi bilmiyorum.

Reactions: H M

Bundna herkes memnun baya. ben de normal maşalarla pek beremedim şimdiye kadar. bunu almayı düşünüyorum. bi bak istersen

Sonucu da paylaşırsan seviniirm. ben de almayı düşünüyorum. Yeni düzleştirici aldım. bir sonraki ay da maşa alacağım. aklımdaydı bu model. yorumlarını nasıl. olumlu olumsuz yönleri neler? paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…