- Konu Sahibi MadameMuso
Arkadaşlar, otomatik saç şekillendirici almak istiyorum, kullanıp memnun olduğunuz bir marka var ise paylaşır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otomatik dediğin nedir tam olarak? Elinde tutarken saçına kendi kendine şekil verenlerden mı bahsediyorsun? Dyson Airwrap var, şahsen hiç kullanmadım bir salonda deneyebilirsen dene derim.Arkadaşlar, otomatik saç şekillendirici almak istiyorum, kullanıp memnun olduğunuz bir marka var ise paylaşır mısınız?
Otomatik dediğin nedir tam olarak? Elinde tutarken saçına kendi kendine şekil verenlerden mı bahsediyorsun? Dyson Airwrap var, şahsen hiç kullanmadım bir salonda deneyebilirsen dene derim.
Dyson çok pahalı bence. Kullanıp ta memnun kalınan bukle yapan fiyatı da daha uygun bir ürün önerisi istiyorum.Otomatik dediğin nedir tam olarak? Elinde tutarken saçına kendi kendine şekil verenlerden mı bahsediyorsun? Dyson Airwrap var, şahsen hiç kullanmadım bir salonda deneyebilirsen dene derim.
İlginç gerçekten. Var mı bir husumetiniz?Üye bana nasıl taktıysa her attığım yorumları takibe alıp beğenmiyorum ifadesi koyuyor![]()
Konu dışı yapmamak için özelden yazayım size. Güleceksinizİlginç gerçekten. Var mı bir husumetiniz?
Memnun musunuz acaba? Hangisi daha fonksiyonel sizce?Bende roventa bide fakir estelle var
Ya cok guzel olanlari varMemnun musunuz acaba? Hangisi daha fonksiyonel sizce?
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu konuda hiç kullanıcı bilgisi alamadım, uzun süredir araştırıyorum. Düzleştiricilerimin biri philips diğeri braun. Ama buklede hangisi iyi bilmiyorum.Ya cok guzel olanlari var
Ben baya once almjstim cok pahali degildi. Duzlestirende bukle yapandanda memnunum. Sık kullanmiyorjm duzlestiriciyi kullaniyorum ama.
Aklıma bir Babyliss curl geliyor.Dyson çok pahalı bence. Kullanıp ta memnun kalınan bukle yapan fiyatı da daha uygun bir ürün önerisi istiyorum.
Teşekkür ederim. Baktık kızımla beğendik ve aldık.Hairens® Hrs-320 Otomatik Saç Maşası Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Hairens® Hrs-320 Otomatik Saç Maşası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bundna herkes memnun baya. ben de normal maşalarla pek beremedim şimdiye kadar. bunu almayı düşünüyorum. bi bak istersen