Doğuma Hazırlık otomatik sallanan beşik mama sandalyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

agl84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
13
0
86
Düzce
otomatik sallanan beşik mama sandalyesi kullanan var mı arkadaşlar?memnun musunuz.elektirikli olması güvenli m?babymax kraft falan var almayı düşünüyorum da

ben kraft kullanıyorum çok da memnun kaldım elektrikli bölümün bebeğin yatacağı yerle alakası yok alt tarafta kalyor endişelenmene gerek yok. kesinlikle tavsiye ederim. internetde daaha ucuza bulabilrsin

otomatik sallanan beşik mama sandalyesi kullanan var mı arkadaşlar?memnun musunuz.elektirikli olması güvenli m?babymax kraft falan var almayı düşünüyorum da

Ben hamileyken almaya karar vermiştim kraft dondy.Sonra 3 yaşına kadar mama sandalyesi olarak kullanılması da çok iyi.Bebeğim 23 günlük henüz almadık ama ilk fırsatta düşünüyorum.Pek kimse yazmamış ama eski forum yazılarında genelde memnun kullananlar.

kuzenim ocak ayında dogum yaptı ve bana kesinlikle almamı önerdiği şeylerden birisiydi. kraft ın ürününü kullanıyordu çok memnundu hiç bir tehlikesini görmedi fakat şu anda bebeği büyüdü 7 aylık oldu 5. aydan sonra beşik olarak kullanamadıgını söyledi ve artık asla tavsiye etmiyor. çünkü bebeği sallanmaya inanılmaz alışmıs ve bu beşiğe artık sıgmadıgı için ayagında sallıyor tabi otomatik beşik gibi olmadıgı içinde bebeğin uyuması uzun zaman alıyormus.mama sandalyesi olarak kullanımından memnun ama. yani bende kararsızdım ama vazgeçtim 6. veya 7. aydan sonra hem normal salıncak hem mama sandalyesi olanlardan alıp kullanmayı düşünüyorum. hayırlı dogumlar dilerim

Merhaba arkadaşlar bu beşikler tam yatak şekline geliyor mu yoksa hafif eğimli mi oluyor? Sanki yere tam paralel olmuyor gibi geldi bana. Öyleyse çocuk bütün gece nasıl iki büklüm uyuyacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…