Bulunur bulunmasına da ona göre de masrafı olur. Sonuçta 3bine de araba var. Yakın zamanda bir tanıdığım 35 bine manuel araba aldı, yılına ve kmsine göre temiz sayılmasına rağmen sanayide en az 10 bin liralık yaptıracağı ıvır zıvırı var. Yani o 30binlik bütçe 30binle kalmayabilir demek istediğimiz o.Hanım efendi bütçeniz 30 ise siz bakmayın millete, neden bulamayacak mışsınız? Bence siz sahibinden.com a girin. Oradan belirleyin kriterlerinizi bakın. Ben az önce baktım Peugeot 206 lara bakabilrisiniz. Ben hep görürüm sokakta gayet de tipi hoşuma gider.. İnşallah arabanızı en yakın zamanda alırısınız..
tabi ki otomatik debriyaj gibi bi derdin olmuyor sol bacağın yorulmuyr özellikle trafikte rahat ediyorsun. yokuş da sıkıntı yaşamıyorsunKonu çok iyiymiş. Hazır herkes buradayken ben de bir soru sorayım. Manuel mi otomatik mi?
Acemiyseniz, otomatik almayın. Sonra yol tarif edenleri ezenler, dükkanlara dalanları izliyoruz.
Ben acemiyim. Külüstür birşey alayım vura kıra öğrenryim diyorum. Sonra otomatik vites aklımı çeliyor. Trafikte sıkışmanın manası ne diyorum. Onunda bakımı tamiri pahalıymuş. O yüzden hangisi olmalı diye diye arabasız kaldım gitti.tabi ki otomatik debriyaj gibi bi derdin olmuyor sol bacağın yorulmuyr özellikle trafikte rahat ediyorsun. yokuş da sıkıntı yaşamıyorsun
haklısın valla ama acemiler demeyelim de dikkatsizler diyelim çünkü onu yapan manuel de de yapıyor
hayır aslında şanzımanda ve motorda sorun olmazsa masrafları manuelle aynı. otomatik de çok rahat öğrenirsin tek sorun manuele geçerim ilerde dersen o ilk başlarda zorlar seni ama direksyon hakimeyetin varsa ikisi de aynı gelir.Ben acemiyim. Külüstür birşey alayım vura kıra öğrenryim diyorum. Sonra otomatik vites aklımı çeliyor. Trafikte sıkışmanın manası ne diyorum. Onunda bakımı tamiri pahalıymuş. O yüzden hangisi olmalı diye diye arabasız kaldım gitti.
Kızlar Merhaba;
Hemen konuya gireyim. Ben otomatik vites araba almak istiyorum. Tavsiyeniz var mı ya da memnun kaldığınız?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Kızlar Merhaba;
Hemen konuya gireyim. Ben otomatik vites araba almak istiyorum. Tavsiyeniz var mı ya da memnun kaldığınız?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?