• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otopark sorunu

Tamam iste hic ugrasmayin, geriye kalan 20 araclik park yerine park edin, bu zorbalarin kazanmasi degil (oyle goruyorum yazmissiniz) bu ite dalasacagina caliyi dolasma oluyor ki su devirde bence en mantikli hareket 😂
Bugün öyle yaptım

Her seferinde küfrederek geçiyorum yanından
Ramazan ramazan :olamaz:

trafikte mal mal hareketler yapan, böyle mal gibi park edenlerin ne kadar çok olduğunu gördükçe gerçekten biz,m milletin zeka ortalamasının çok düşük olduğunu düşünüyorum. bazı insanlar gerçekten akıl almaz bir biçimde mal ve görgüsüz. uyarsaınız da anlamayıp üstüne size takma ihtimali var. artık böyle düşünmekten iyice kabuğuma çekildim ama aslında ısrarla ifşa etmek gerek belki de.

Not yazıp bırakabilirsiniz
Acemi olduğum zamanlar çok kötü park ediyordum
Yerimiz belliydi kapı numarasına göre
Komşuyu tanımıyordum ama
Bir not bıraktım çok kötü park ettiğimi kusura bakmaması gerektiğini eğer çok zor inip binerse anahtarımı arabayı düzeltmesi için verebileceğimi söylemiştim🙈
Eşim yoktu çünkü uzun süre
Kendi rahat inebileceği şekilde park etmiş
Eşim de gelince bir gün karşılaşmışlar balık tutmadan geliyordu balık vermiş🤣🤣
Onlar da bize yurtdışından çikolata hediye getirdiler 🤣🤣
Kötü park etmem seviyeli bir arkadaşlık oluşturmuştu🙈
Ay siz ne kadar tatlısınız, klonlamak,kopyalamak ve her apartmana dağıtmak lazım, sizin gibiler çoğalmalı♥️🍀😊

trafikte mal mal hareketler yapan, böyle mal gibi park edenlerin ne kadar çok olduğunu gördükçe gerçekten biz,m milletin zeka ortalamasının çok düşük olduğunu düşünüyorum. bazı insanlar gerçekten akıl almaz bir biçimde mal ve görgüsüz. uyarsaınız da anlamayıp üstüne size takma ihtimali var. artık böyle düşünmekten iyice kabuğuma çekildim ama aslında ısrarla ifşa etmek gerek belki de.
Evet bence de çok düşük zeka ortalaması
Ama kendilerini çok akıllı zannediyorlar
Hele erkekler çözmüş hayatı, araba kullanmayı, kendi küçük beyinlerince

Görmezden geliyorum 2 gündür

Üstte bir yorum vardı çok beğendim deli deliyi dakikada bulur diye🤣
Bıraktım başka deliden bulsun belasını

Yöneticiye ulaşın siz ifşa etmeyin. Bizim geçen sene oturduğumuz yerde park yeri sayısı biraz sıkıntılıydı, ben de bir kere çizgiye koyup acele inince farketmemisim güvenlikten aradılar inip düzelttim 😂

Back
X