Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
otoriter oğlak erkeği ve sevgi sınaması ?? yardım yardım edin :/
şimdi şöyle zaten sevdiğini söyledi bana benim hakkında ne düşünüyorsun fln dedi kouşcaz dedim şöyle oldu böyle oldu bende kelimelerle değil elini tutmamla fln belli ettim . ilk zamanlar m ile ismimi söylüyordu sahipleniyordu ben senin değilim neden öyle diyorsun fln dedim ilk zamanlar hani daha belli değil gibisinden o da ..benimsin şusun diyordu bitti diyordu ... birkaçkere kolunu attığı zaman sınıftakilerden rahatsız olduğumu söyledim okulda yapmamasını fln o da sonra kızdı buna kolunu atmadı fln işte böyle şeyler yaşadık ..
canım ama şöyle birşey yapmalısın yani belirsiz duruma netlik kazandırmalısın.Mesela sende çek kendini.Norml sıradan arkadaş gibi dvran.O sana sevgili gibi davranınca yani elini falan tutmaya kalkarsa biz sevgili değil ki de bakalımm ya sevgili olalım yada olmayalım böyle arası olmaz demelisin
sizin yaşınız ile arkadaşınızın yaşı arasında baya bi fark var diğer msj.larınızdan anladığım kadarıyla siz 18 yada 19 yaşında felan olmalısınız..
onun ailesi itibariyle bu bicim birşeyler yaşamaya da korkan biri gibi..
bunun oğlak burcu olmasıyla da bi alakası var mı bilemicem..
canım ama şöyle birşey yapmalısın yani belirsiz duruma netlik kazandırmalısın.Mesela sende çek kendini.Norml sıradan arkadaş gibi dvran.O sana sevgili gibi davranınca yani elini falan tutmaya kalkarsa biz sevgili değil ki de bakalımm ya sevgili olalım yada olmayalım böyle arası olmaz demelisin
ya işte yakın davranmasını bekliyorum ama yok bu arakdaşmıyız sevgilimiyiz mevzusunu konuştuktan sonra yine yürürken grupla birden elime çantası çarptı ay acıdı mı dedi bir anda elimi aldı öptü bir anda oldu bir tek bu ondan sonra temas etmedi bakalım . olsa öyle bir fırsaattt
sizin yaşınız ile arkadaşınızın yaşı arasında baya bi fark var diğer msj.larınızdan anladığım kadarıyla siz 18 yada 19 yaşında felan olmalısınız..
onun ailesi itibariyle bu bicim birşeyler yaşamaya da korkan biri gibi..
bunun oğlak burcu olmasıyla da bi alakası var mı bilemicem..