Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Catlatma ignesi etkisi olabilirmi acaba13.gunden beri test yapiyorum bugun dahil hepsi poztif ve beta 1 saka gibi ya napcami bilmiyorum
İgnenin etkisi maksimum 14. Gune kadr suruyo dedikleri icin kafam cok karisikCatlatma ignesi etkisi olabilirmi acaba
Allah allah çok enteresan nasıl olabilir gebelik testlerinde bir hata mı var acabaİgnenin etkisi maksimum 14. Gune kadr suruyo dedikleri icin kafam cok karisik
Bende oyle dusundum ama hepsinde mi yani bugun farkli bi test yaptim onda da cikti betanin 1 olmasi idrar testini pozitif etkiler mi kiAllah allah çok enteresan nasıl olabilir gebelik testlerinde bir hata mı var acaba
Valla geriye tek bir seçenek kalıyor oda belkide kan testiniz karıştı, ya da hatalı sonuç. Tekrarlasanız ya baska bir hastanedeBende oyle dusundum ama hepsinde mi yani bugun farkli bi test yaptim onda da cikti betanin 1 olmasi idrar testini pozitif etkiler mi ki
Kendi regli dongume 8 gun var ozmna kadr olmassam dokturuma giderim artik. Bilmiyorum boyle bi durum yasayan var midir baska yada yukselir mi sonuc sifirlanip tekrardanValla geriye tek bir seçenek kalıyor oda belkide kan testiniz karıştı, ya da hatalı sonuç. Tekrarlasanız ya baska bir hastanede
valla sizi üzmek istemem ama benimde regl döngüm 35 gün femara ovitrelle kullanmıstım çatlamadan sonra 14 günde değilde kendi adet günümde adet görmüstüm. Ben adetiniz geçikti sandım. Acaba hala ovitrelle etkisi vücudunuzda olabilir mi diye düsündümde o zaman kandada cıkarsı bir miktar. Çok enteresan vallaKendi regli dongume 8 gun var ozmna kadr olmassam dokturuma giderim artik. Bilmiyorum boyle bi durum yasayan var midir baska yada yukselir mi sonuc sifirlanip tekrardan
Hadi ya ozmn ignenin etkisi idrar testinde cikiyo dmekki bncede cok enterasan kendi kendime bir suru sey dusundum durdum ilk defa igne yaptim hakkinda hic bir sey bilmiyordum burdan okuya okuya ogrendim bisiler dedim bi umut belki biseyler vardir burdaki tecrubeler insana umut oluyo yani Rabbim isteyen bekleyen herkesi hepimizi sevindirsin mecbur reglimi beklicem ozmn insallah yanilirimvalla sizi üzmek istemem ama benimde regl döngüm 35 gün femara ovitrelle kullanmıstım çatlamadan sonra 14 günde değilde kendi adet günümde adet görmüstüm. Ben adetiniz geçikti sandım. Acaba hala ovitrelle etkisi vücudunuzda olabilir mi diye düsündümde o zaman kandada cıkarsı bir miktar. Çok enteresan valla
Salmak en doğrusu arastırdıkca, okudukca daha da kafaya takıyor insan. Akışına bırakın ben öyle denicem :)Hadi ya ozmn ignenin etkisi idrar testinde cikiyo dmekki bncede cok enterasan kendi kendime bir suru sey dusundum durdum ilk defa igne yaptim hakkinda hic bir sey bilmiyordum burdan okuya okuya ogrendim bisiler dedim bi umut belki biseyler vardir burdaki tecrubeler insana umut oluyo yani Rabbim isteyen bekleyen herkesi hepimizi sevindirsin mecbur reglimi beklicem ozmn insallah yanilirim![]()
Bende oyle yapicam sanirim. Rabbim bizede guzel duygulari yasamayi nasip etsin insaalah hepimiz bu duyguyu tadalimSalmak en doğrusu arastırdıkca, okudukca daha da kafaya takıyor insan. Akışına bırakın ben öyle denicem :)
Yaptığınız testi bekletmeden foto cekip atarmisiniz biİgnenin etkisi maksimum 14. Gune kadr suruyo dedikleri icin kafam cok karisik
Yaptigim testlerin hepsi 5 dakika oncesi pozitif olanlardi sonradan olmadi hic biri ilactamis zatn dun regli oldumYaptığınız testi bekletmeden foto cekip atarmisiniz bi