- Konu Sahibi kralicetaci
-
yok canım yaaa ben o devreyi ,acı bir şekilde ağzımın payını okkalı bir yumruk alarakAha benim kafada biri daha yuppi.bende tam bunu demek istedim :) ama kafası basan tabikide yapsın sonuç olarak bizim gibilerle ülke pek selamete ermez :) koca mevzusuna gelince canım kafana göre birini bulunca gerçekten çok keyifli hiç korkma.sana tavsiyem normal hayatta çok iyi arakadaş olabileceğin kafada biri ile evlen.ozaman evlilik süper oluyo.
öyle mi tezli yüksek lisansta sadece harç mı yatırılıyo aaa ben bunu bilmiyodum
Hayırlısı canım bu işler.Ama bi öküze çattın diye hepsi öküz olmaz.umarım sende çooook mutlu olursunyok canım yaaa ben o devreyi ,acı bir şekilde ağzımın payını okkalı bir yumruk alarak
bu kurumdan mezun oldum ..
tekrar aynı okulu okumanın ne faydası yokk ....
yaşayanlara saygım sonsuzz...
mutluluklarrr!!!!!!!!!!
sağ ol sağ olllHayırlısı canım bu işler.Ama bi öküze çattın diye hepsi öküz olmaz.umarım sende çooook mutlu olursun
Ben yüksek lisansımı erteledim pişmanım tabii de, zengin kocayı da kaptım ama ikisi de lazımHem zengin koca bulıyım hemde kendi işimde başarılı olıyım ikiside olsa tam süper olur :))))))) işe bi sabahları erkenden kalkıp karda kışta otobüs bekleyerek gitmek var, bide kocamın hediye ettiği güzel arabamla iş başı yapmadan yarım saat önce çıkıp sıcak arabamda sevdiğim müzikle cıstık cıstık gitmek var:)) Yani düşününce hem işim var hem arabanın aylık kredi taksidini düşünmüyorum.Üüüf mutluluktan öleyim o zamano sebepten yani çifte kavrulmuş :))))
Yaaa bende senin gibi hırslıyim. Güzelmiş söylediklerin. Sen kaç yaşındasın.bende düşünüyorumda 2.üniversite y.lisans falan.merak ettimHem zengin koca bulıyım hemde kendi işimde başarılı olıyım ikiside olsa tam süper olur :))))))) işe bi sabahları erkenden kalkıp karda kışta otobüs bekleyerek gitmek var, bide kocamın hediye ettiği güzel arabamla iş başı yapmadan yarım saat önce çıkıp sıcak arabamda sevdiğim müzikle cıstık cıstık gitmek var:)) Yani düşününce hem işim var hem arabanın aylık kredi taksidini düşünmüyorum.Üüüf mutluluktan öleyim o zamano sebepten yani çifte kavrulmuş :))))
Yaaa bende senin gibi hırslıyim. Güzelmiş söylediklerin. Sen kaç yaşındasın.bende düşünüyorumda 2.üniversite y.lisans falan.merak ettim
Ben yüksek lisansımı erteledim pişmanım tabii de, zengin kocayı da kaptım ama ikisi de lazım
Ama benim okulum dolayısıyla iyi bi işim ve maaşım var, sırayla git sen :))
Şimdi bir kaç yıl bebeğimi büyütüp kreşe vericem ve yüksek lisansıma başlayacağım, sen sırayı karıştırma benim gibi
Sonbahar ales i ve yds girin olmazsa baharda Tekrar girersiniz
Okulunuzun yüksek lisans yönetmeliğimi okuyup oranlara bakın yani ne kadar ales ne kadar not ortalaması ne kadar dil ne kadar mülakat diye
Sonra da asistanlar ile konuşup şartlarını öğrenin okulunuzun mülakat vs
Bizim okulda finalde okul bitirmek zordur ben bitirip başvurdum alanla ilgili sorular sordular bir çok jüri vardı Prof vs
tanımadığım bir jüri idi ama yüksek ales yüksek ortalama ve finalde bitirince soruları da bilince başlamıştım
Kontenjan da önemli tabii
YL yapacağınız üni belli ise kafanızda;
tezli mi tezsiz mi YL olacak.
Tezli ise tez konunuz ya da tez alanınızı belirlemeniz hatta ilgili ünideki bu alanda çalışan hocalar ile iletişime geçmeniz mülakatı geçmenizi sağlayacaktır.
Tezsiz YL lerde mülakat neye görehiç bilmiyorum.
Kuzene sor öğrensin ama klasik mülakat der muhtemelen
okuduğun üni. YL yapmayacaksan işin çok zor, genelde üni. kendi öğrencilerini tercih ediyor başka türlüsü senın hocalarından biri sana referans olur işin kolaylaşır, hele ki mülakatsa sınav anla ki torpilin yoksa alınmazsın ama yazılı mülakatsa ve sen iyiysen alınmama ihtimalin olmaz, sana tavsiyem kendi okulunda başvur.
Anladım , maşallah her şeyi ince ayrıntısına kadar hesaplamışsın , o zaman tek çaren ales puanının ,diploma notunun yüksek olması ki sana diğer üni. şans versin. Bakalım sen çabala da illa bir kapı açılır :)Kendi okulumda başvuramam.Uludağ üniversitesinde okuyorum.Kendi okulumda YL yapmam demek bursada yaşamaya devam etmem demek.Buda bursada bulabildiğim herhangi bir mali müşavirin yanında staj süresi boyunca asgari ücret almam demek.Bu yüzden mecburen ailemden hala maddi olarak beklentiye girmem demek.Çünkü asgari ücretle geçinemem ne yazıkkiama ailemin yaşadığı şehire gidersem oradaki çevremiz itibariyle çok büyük bir firmada staj yapabilirim, iyi bir maaşım olabilir, ayrıca ailemin yanında yaşicağım içinde geçim derdimin de olmaması demek.Maddi olarak bi sıkıntımız yok çok şükür, yani bursadada yaşasam ailem destek olurken zorlanmaz ama 26 yaşına kadar da ailesinden para alan bir evlat olmak istemiyorum çok yakışıksız buluyorum gerçekten.Bu yüzden hem iyi bir iş ortamı hemde iyi bir gelir için ailemin yaşadığı şehre dönmeliyim.çünkü YL yaparken dediğim gibi mali müşavirlik stajınada başlicam.
Anladım , maşallah her şeyi ince ayrıntısına kadar hesaplamışsın , o zaman tek çaren ales puanının ,diploma notunun yüksek olması ki sana diğer üni. şans versin. Bakalım sen çabala da illa bir kapı açılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?