Oturduğunuz evde mutlumusunuz?

Evimi seviyorum,merkezde oturuyorum

deniz karşımda,market,bakkal,okul,hastane,banka,ezcane ne ararsan var.

Ama Binayı sevmiyorum,hatta nefret ediyorum.

Kredinin bitmesine çook yıllar var ama şimdiden satma hayalleri kuruyorum.

Eşinizi ikna edemiyorsanız,alışmaya ve mutlu olmaya çabalayın...

Bekarken çok çekmiştim; gelmeyen otobüslerden, bütün ihtiyacların bir minibüs mesafesinde olmasından. İşe gelirken - giderken cinnet geçirmekten...

O yüzden evimi ararken çok secici oldum. Muhit, merkeze yakınlık, vesait durumu, evin yeni olması vs vs. Eşimi de beni de mutlu edecek bir yer olmalıydı ve en sonunda pes ettiğim bir anda buldum :))

İşime 10 dk. Servisim var, servise binmek istemezsem otobüs kapımda. Avm ye marketlere, hastaneye yakın.

Üst katımdaki elektrik süpürgeli cadı olmasa daha cok mutlu olacağım :)))

şuan bekarım evimiz çok güzel büyük ferah heryeri güneş görüyo kocaman balkonları odaları var bakkal karşıda 2 dakka ötede eczane market herşey var ve heryere otobüsler var çok memnunum evleniyorum kiralık ev tuttuk yeni bina oda aydınlık ferah bize yetecek büyüklükte bakkal evin karşısında anneme yakınım bunlar beni mutlu eder eşimle huzurum olsunda

kızlar merhaba,
eşimle ilgili biraz sorunlarım var.kendisi biraz bencildir.ilişkide devamlı ben fedakarlık gösteririm.ilgi göstermemesi,gönül almaması,haksız olsa bile özür dilememesi de cabası...
evlenmeden önce bu muhitte otumak ıstememe rağmen sırf o istiyor diye tamam dedim.neredeyse 3 yıl olacak ama ben buraya dayanamıyorum.cevremde kımse yok ve alışamadım.ne dedıysem eşimi ikna edemedim...ne yapmam gerekıyor bilmıyorum.o kadar bunalıyorum ki canım sıkılınca anneme gıdeyım geleyım desem nerdeyse 1,5 saatimi alıyor oraya gitmek.e zaten üşeniyorum uzak yere de gıtmeye..zaten çalısıyorum pek fırsat ta yok ama bi markete gıtmek ıstesem arabasız gıdemezsın yani uzak...sıkıldımmm çokk ....fikiri olan var mı? sizce ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim:(

aynı tıpatıp aynısı.. bu dertten bende muzdaripim.. eşim daha çok istediği için burada oturma fikrini bende onu kırmamak için kabul ettim..keşke etmez olaydım 10 aydır buradayım bende alışamadım. çok sessiz nezih bi yer.sıkılınca dışarı çıkıp gezebileceğim bi mazağa dükkan hiç bişey yok.bende anneme gitmek istesem 1 saat sürüyor yani ha diyince kalkıp gidemiyorum..bende bunaldım eve gitmek istemiyorum. eşimde ikna olmuyor taşınmaya nasıl ikna edicem bende bilmiyorum :((( bi tamam dese dünyalar benim olucak:14:

Kusura bakmayın çok anlamsız bir dert bana kalırsaorsunuz diy....Ailenizle aynı şehirdesiniz sadece üşeniyorsunuz diye gitmiyorsunuz 1,5 saatlik yere....Ben eşinizin yerinde olsam bende taşınmam...

ben de oturduğum yeri beğenmiyorum çevresel faktörler sebebiyle
merkezi bi yer her şey el altında falan ama sevmiyorum
ev kendimizin üstelik
aslında evim çok güzel kullanışlı ama ısınamadım buraya bi türlü
en baştan beri istememiştim ev konusu biraz aceleye geldi
ama hala da istemem burayı
anneme de çok uzağım otobüs metrobüs demeye kalkasam 1,5 saat sürer
burda arkadaşım falan da yok
komşuluk falan da yapmam kimseyle
bi kaç aydır arabımız var ulaşım işkenceden çıktı çok şükür
eşimde biliyo burada mutsuz olduğumu
biraz sık dişini otel gibi kullanıyoruz akşamdan akşama zaten
borcu bitince gönlüne göre alıcam diyo
bekliyorum ben de
sen de eşine burda mutsuz olduğunu belli etsen
belki değişir fikri
kavga ederek değilde dertleşerek gibi

ben de evimden memnunum, kiradayız ama yeri çok güzel. ailemle aynı sitedeyim. her şey iyi ama eşim yanımda yok, işi gereği uzun süre ayrılıklar yaşıyoruz. en güzel en rahat evde de olsam o yokken bomboş geliyor o ev bana.
orta yolu bulup çözebileceğinizi düşünüyorum, ikinizin de istediği sevdiği bir yer mutlaka vardır.:71:

bende de aynı sorun vardı,evim ankaranın tam merkezinde ama kuzey cephe ve önünde bina var o yüzden ev aydınlık olmuyor ve bana sıkıntı geliyor,kendi evimiz bende çok tartışmalar yaşadım ama en sonunda arkadaşın dediği gibi eşimi mutsuz olduğuma ikna ettim,şuan ev satılık Allah ın izniyle en kısa sürede satılır umuyorum,tek istediğim güneş gören aydınlık ev olsun büyük küçük çok fark etmez,ama insanın mutsuz olduğu evde yaşamak zorunda kalması gerçekten her türlü ilşkisine negatif yansıyor,gündüzleri bile mutfakta ışık yakma zorunluluğum beni gerçekten çok bunaltıyordu,konum evet önemli ama evin ferah ve güneşli olması çok daha önemli bence

Bizi mutlu eden farklı farklı şeyler ve herkes kendine göre aradığını bulmak ister.

Evlenmeden önce çamlıca civarında yaşıyordum.
Sükuneti,nezihliği,ulaşım kolaylığı,merkezi olması,havası............
Her yönden çok sevdiğim bir yerdi.

Evlenince ablamın oturduğu yerden ev tuttuk.
Burası da güzel,ama çamlıca-üsküdar gibi değildi tabi ki.
7 yıl oturdum ve güzel bir çevrem olmuştu.

Işimden dolayı 3,5 yıldır daha uzak bir semte taşındım.
Sakin,istanbulun bir çok yerinden çok farklı bir havası var.
Insana huzur veriyor.
Ama ben hala üsküdar civarını özlüyorum.
Ruhen oralarda beni doyuran bir şey var sanki.

şimdi ki evim hemen işimin karşısında,kızımın okulu da yakın.
Site ve komşularım da çok iyi.

Sırf bu rahatlık ve güven burayı sevdiriyor.
Yoksa ne büyük alışveriş merkezi var,ne de çarşı...........

Son düzenleme:
oturduğum evde mutlu değilim.
duvarlar üstüme üstüme geliyor.
yeni evli olmama rağmen eşyalarım yeni olmasına rağmen
sanki 10 senelik evliymişim gibi eşyalarım eskiymiş gibi geliyor.
çünkü huzurum yok hiçbirşey gözümde değil..
allahım sen bana seneye kadar sabır ver kendi evime çıkabileyim hayırlısıyla..
isterse bodrum kat olsun 2 odam olsun eski bina olsun yeter bana..
ev saray olmuş neyime huzur olmadıktan sonra..:59:

kaynananın evinde oturmak çok zor...

buraya yeni taşındım yerim güzel fena sayılmaz ama evim biraz küçük.birde 1-2 komşumu sevmiyorum tavırları hiç hoşuma gitmiyor:19: onun dışında memnunum:31:
umarım sende eşini ikna edebilirsin canım

Canım sen de kıracısın sanırımi eger kendı evınse kötü bir duruma ama kıracıysan eşinle tekrar tekrar konuş, ınsan ıcıne sınmeyen yerde rahat edemez ya, ben oturdugum sıteyı cok sevıyorum ama ısıme cok uzak, herkesın bır sorunu vardır sanırım

kiracıyım. ev almayı düşünüyoruz ama o yine yakın çevreden almayı düşünüyo...
bi şekilde ikna etcem artık bilmiyorum:(

Mutluyum evet.
Aslında gorsen, mınıcık bır evimiz var.
Mutfagım, 'evım guzel evım' forumunda bulunan fotograflardan cok ama cok uzak.
Mınıcık, hemde ucgen (:
Evımın bulundugu yer yokusun tam ortası, sabah aksam egzersız yapıyorum.
Mahallelı, hatta apartman komsularım gorgu bılmıyor.
Gecenın bır vaktı muzık son ses, topuklu ayakkabılarla merdıvenlerde kosusturmalar...
Daha bır cok ayrıntı var yazabılecegım.
Ama ben yıne de mutluyum.
Nıye mı? Kucucuk de olsa bır yuvam oldugu ıcın.
Sadece esıme ve bana aıt oldugu ıcın.
Yuvamda mutlu, huzurlu oldugum ıcın.
Evımde sınırsız ozgur oldugum ıcın.
He bırde, bu evde gecıcı bır sure yasayacagımı bıldıgım en azından boyle planladıgımız ıcın (:
ınsallah Rabbım nasıp ederse daha ıyı bır ev alana dek, burayı sevmeye devam edecegım (:

huzurlu olduktan sonra heryer cennet gibi ama evimiz sobalı ve ben almanyada dogup büyüdüm.kışın cok zor oluyor.amayakında taşınıyoruz ve cok sevincliyim

Back
X