- 13 Mart 2015
- 4.403
- 8.152
- 358
- Konu Sahibi akasayalar
Önceden 2 yıl diye bir kural yoktu ama birkaç sene önce öyle bir kural geldi. 2 yılu geçince tüm süreci tekrarlaman gerekiyor diye biliyorum ben de. Sürücü kursunuzu arayıp bilgi alın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar merhaba
Ne olur bu konuda bilgisi olan bilgilendirsin. Surucu kurslarinda gorev yapan veya karakolda. Ben ehliyeimi 2016 a aldim yani verilis tarihi 2016. Ve bugun ogrendimki kursu aradim dosyam yanabilirmis. Gidip usengeclikten salakliktan bir turlu alamadim. Ve suan ne yapicam bilmiyorum.arkadaslarim tabiki net guvenemiyorum arkadaslarim alabilicegimi soyledi. Kolay kolay dosya yanmaz gerekirse gereken yerlere para verir alirsin diyorlar. Parasinda degilim emeklerime aciyorum. Hani varmi bu durum basina gelen.tesekkur ederim
Korkudan arayamiyorum nette yanmis gozukuyor. Surucu kursu dedim belki yardimci olurlar ama yok sanmiyormÖnceden 2 yıl diye bir kural yoktu ama birkaç sene önce öyle bir kural geldi. 2 yılu geçince tüm süreci tekrarlaman gerekiyor diye biliyorum ben de. Sürücü kursunuzu arayıp bilgi alın bence.