Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşalmayı öğrenmesi lazım kesinlikle terapi şart aşama aşama süre uzuyor terapide verilen ödevler genelde mastürbasyonla boşalma kontrolü veya senin üstte olduğun kontrolün sende olduğu pozisyon kullanmanız.geleceğini anladığınız an birleşmeyi bırakıp ortamı soğutarak ilişkiye devam edip tekrar birleşme süreç böylelikle uzar.Oral biraz daha uzun sürüyor ama 3-5 dk taş çatlasa
Ona ihtiyacın olduğunu kendisi istemiyorsa bile seni yalayarak falan orgazm etmesini iste bacım ne demişler ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen..Önemli bacım çok önemli..
Normaldede umursamaz insanmi? Sogukkanlimi? Bu sekilde tepki vermesi güzel degil ama zamanla oda kabul edecektir doktora gitmeyi. Cinsellik önemli evlilikte. Allah yardimcin olsunHepsini yaptım. İnanın akıllı ve ılımlı bir kadının ama olmuyor işte offff... on günden sonra seviştik bu gece, 1 dk bile sürmedi. Güzelce konuşmaya çalıştım Twitter a bakıyo cevap bile vermiyor çıldıracağım
Ara vermeyi denedik ama onda da ben bi şey anlamıyorum, zevk sıfır yine. Doktora bile gitmiyor terapi hayal olur bizeboşalmayı öğrenmesi lazım kesinlikle terapi şart aşama aşama süre uzuyor terapide verilen ödevler genelde mastürbasyonla boşalma kontrolü veya senin üstte olduğun kontrolün sende olduğu pozisyon kullanmanız.geleceğini anladığınız an birleşmeyi bırakıp ortamı soğutarak ilişkiye devam edip tekrar birleşme süreç böylelikle uzar.
Aynen öyle, tartışmayı geçtim ciddi konuşmalarda bile susar, hiç konuşmaz ve bu çok sinir bozucu. Cinsellik benim için çok önemli ya, evliliğin temel taşı bu. Ev arkadaşı gibi hissediyorumNormaldede umursamaz insanmi? Sogukkanlimi? Bu sekilde tepki vermesi güzel degil ama zamanla oda kabul edecektir doktora gitmeyi. Cinsellik önemli evlilikte. Allah yardimcin olsun
Asla oral yapmıyor. Kokuyormuş! Normal vajinal koku bu tabii pis veya hasta değilim. Kendi penisi falan kokmuyo sanıyor. İşin kötü yanı ben oral yapmayı bile seviyorum ...Ona ihtiyacın olduğunu kendisi istemiyorsa bile seni yalayarak falan orgazm etmesini iste bacım ne demişler ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen..
Çikolatam sosu felan dökün ne bileyim koku illa olur vücut sıvı üretiyorAsla oral yapmıyor. Kokuyormuş! Normal vajinal koku bu tabii pis veya hasta değilim. Kendi penisi falan kokmuyo sanıyor. İşin kötü yanı ben oral yapmayı bile seviyorum ...![]()
Şimdi olmuyorsa hamileyken hiç sevisemiceniz demekkiAynen öyle, tartışmayı geçtim ciddi konuşmalarda bile susar, hiç konuşmaz ve bu çok sinir bozucu. Cinsellik benim için çok önemli ya, evliliğin temel taşı bu. Ev arkadaşı gibi hissediyorum
6 aydık evliyiz 15 günü buluyo iki sex arası.. benim bunu çözmem lazım aşırı bunaldım şu saat oldu uyuyamadım ya. Herif horluyor yanımda delireceğim. Bacım ne zor işler yaŞimdi olmuyorsa hamileyken hiç sevisemiceniz demekki
Izlediklerine erisemedikce daha çok uzulursunHepsini biliyor, ama şaka zannediyor veya şaka olduğuna inanmak istiyor. Çok ateşli bir kadındım soğuttu beni. Eskiden çok izlerdim erotik şeyler, evlenince bırakmıştım. Bir süredir tekrar izlemeye başladım. Vücut istiyor resmen
Belkide tiksinti olduğu icinmi istemiyor acaba normalde temiz titiz birimidir?Asla oral yapmıyor. Kokuyormuş! Normal vajinal koku bu tabii pis veya hasta değilim. Kendi penisi falan kokmuyo sanıyor. İşin kötü yanı ben oral yapmayı bile seviyorum ...![]()
Kendi pis ekşi konularına bakmadan bir de kokuyor demeleriBelkide tiksinti olduğu icinmi istemiyor acaba normalde temiz titiz birimidir?
Temizdir ama hastalık derecesinde değilBelkide tiksinti olduğu icinmi istemiyor acaba normalde temiz titiz birimidir?
Aynen yaaaaKendi pis ekşi konularına bakmadan bir de kokuyor demeleri
Aynen öyle ama adamda iş yok işte beni geçiştiriyor sürekli10-15 günde bir olunca süre daha kısa olur,
İlişki sıklığınızı arttırmanız lazım
Belkide aldatıyor seni hayatında başkası olabilirAynen öyle ama adamda iş yok işte beni geçiştiriyor sürekli