oturdum ağlıyorum

yaklasik 12 yil önce simdiki esimle nisanliydik bana güya araba sürmesini ögretecek oturdum direksiyona bu tabi diken ustünde duruyor. Bana dediki hadi sür.... aaaaa delimisin nesin dedim ben sürecek olsam senin ne isin var yanimda :))) erkek milleti iste... 12 yildir araba kullaniyorum hala ben kullanirken korkuyo düsün artik... bence gözyaslarina yazik bir zaman sonra gülersin yasadiklarina senağlama

1- babamın yanında araba kullanmam
2- abımın yanında araba kullanmam
veeee
3- erkek arkadasımın yanında aslaaaaaaaaa araba kullanmam...
erkekler araba kullanma konusunda kendılerını 1 numara gorduklerınden oturu bayanların araba kullanmasına ıllakı karısırlar..sankı onlar yokken kullanamıyoruz :oklava: ıyı etmıssın bende aynısını yapmıstım erkek arkadasıma zaten o gunden sonra bır daha yanında araba kullanmadım

ben benimkini agresif görürdümkaydirigubbakcemile3

ama bir kere babasının kocaman ford transit mi ne o arabasını kullanmaya çalışıyodum ehliyet sınavına az kalmıştı arabada bulamamıştık,iki tarafındada park halinde arabalar olan virajlı bir sokağa girmiştim duramamıştım,çarpsaydım 2-5 araba hasar alırdı çok fena ama şansıma istop ettim,benimki terler içinde bana bakmakla yetindi tek kelime etmedi

valla benim vukuatım var artık kızsada hak veririmkaydirigubbakcemile3

bütün erkekler böyle bağırmasalarda ille bir kusur buluyorlar yok orda çok yakın gittin yok böyle dönülürmü hemen nişanlıma diyorum istiyorsan bundan sonra ayrı ayrı gideriz bir yere gideceğimiz zaman vaya sende eşine sana söylediklerini yap bakalım o zaman konuşuyormu eminim konuşmaz araba kullanmayada devat et cnm kendinide hiç üzme

aynen bu kadar mı olur, sanırım erkeklerin tipik ortak özelliği bu.. bilgisayarla ilgili birey soruyorum nasıl yapıcam diye anlatıyor anlamasamda anladım diyorum ... birden parlayıp birden sönüyorlar ama bizimki okadar çabuk geçmiyor tabi alsanaalsanasmile

ahhh canım benım yaaaa,inanırmısın 1 hafta oncesı bendeaynı sorunla karsılastım ,ufak bir hatamda soyledıklerı aynen sunlar SEN NAPIYORSUN YAAAAA ,KAZALAR HEP BOYL UFAK KAZALARDAN ORTAYA CIKIYOR KAC DEFA DIYECEGIM KAFAN BAMIYORMU YAAAAAAAAA .... VS VS. bende aynen senın yaptıgın gıbı dıreksıyonu ona verdım ve ındım evde aynı surat surat..... arabayı ondan ogrenırkende aynı sorunları yasamıstım ama artık sunu ogrendım bagırdımı ıstedıgı kadar bagırsın hıhıhııııı dıyıp gecıyorum sende oyle yap bosverrrrrrrrrr erkek mılletı araba konusunda endılerını nedense ustte tutmaya calısırklar ,,,bos yere kendını uzme canımmmm

güzelim erkekler kadın araba kullanırken stresli oluyorlar.yada işten dolayı bi sıkıntısı vardır.çokta takma kafana.

Sanırım erkeklerin birçoğunun doğru düzgün yapabildiği, başarabildiği iki şey var bu hayatta; birisi araba kullanmak, diğeri de futbol :) Elde başka hüner olmayınca da dünyanın efendisi triplerinde geziyorlar.
Vazgeçip, efendiliğini onaylamayın; isteyen, azmedip çalışan her işi başarır; hiçbir iş kimsenin tekelinde değildir, onlar efendicilik oynamaya devam etsinler, biz gene bildiğimizi okuyalım :)

Yerinde olsam bağırmaya başlayınca arabayı durdurup in arabadan derdim...
Israr eder hatta bağırırdım...
O indikten sonra da gaza basar giderdim eve ya da başka bir yere kafa dinlemeye...
Canı isterse...
Sen iyilik yapmışsın kötülük bulmuşsun.
Ayıp denen bir şey var...
:oklava:

bende ehliyeti almadan önce esimle kullaniyordum cogu kez bana diyordu su vitesi kamyon vitesi gibi tutma sunu söyle yapma bunu böyle yapma :)))))

Back
X