Oturdum ağlıyorum.

Beddua etme Allaha havale et Allah akıl fikir versin de geç. Bitmiş gitmiş zaten böyle yaptıkça daha çok üzülürsünüz.

Ben ne kadar aptal bi kızmışım. Ne kadar salak mışım ben. Allahım ben ne kadar kör müşüm.
Allah bu adamın bin türlü belasını versin...
Kızlar uyandığımdan beri kafama bi şeyler, ufak ayrıntılar dank ediyor.
Biraz önce instagram beğenileriyle ilgili bi şey dank etti...
Beğenilen fotoğraflara girdiğimizde gözüken tarih bizim fotoğrafı beğendiğimiz tarih değilmiş... Fotoğrafın konduğu tarihmiş.
Eski sevgili demek istemiyorum eskiden tanıdığım şer...sizin hesabına girip bakmıştım bi keresinde. Tuhaf hesapların açık saçık fotoğraflarını beğendiğini görmüştüm. Ama baktım bizim birlikte olmaya başladığımız tarihten önce.
Benden önceymiş deyip geçtim.
Meğerse çatır çatır ben hayatındayken yapıyormuş...
Bu ayrıntıları farkettikçe hatırladıkça durup dururken aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. Ayrılalı 2 hafta oldu. Daha doğrusu ciddi anlamda tamamen biteli diyelim. İlk kez böyle ağlıyorum o günden beri. Bu kadar salak olmayı yediremiyorum kendime... Aptallığıma bu kadar kör oluşuma bu şer....sizle onca Zaman geçirişime ona onca Zaman kanışıma ağlıyorum...
Çok ama çok kötü hissediyorum..
Allah belasını versin !!! Yüzü hiç gülmesin inşallah... Hakkım haram zehir zıkkım olsun...
Zor bir süreç biliyorum ama hicbir sey senden önemli değil. Böyle bir adamla iyi ki daha fazla zaman harcamamissin

bedduaya sormuşlar nereye diye, çıktığım yere demiş.. beddua etmeyin yahu okurken tövbe demekten şiştim.. ne güzel ayrılmışsınız bakmayın artık geriye..

Back
X