oturma odasinda uyumasi kalbimi kiriyor :(

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
Belki dert mi diyeceksiniz. Benim icin gercekten dert.
1 yildir evliyiz, TV karsinda uyumaya bayiliyor. Sanki cocuk, hani cocugu kaldirirsiniz koltuktan yataga goturursunuz ya.. bide zor uyaniyor, ugras dur, hic sevmedigim sey.
yine de aylarca ugrastim, en sonunda inat ettim, bir daha uyursan burada, sabaha kadar uyuyacaksin, kaldirmayacagim dedim.
iki belki de 3uncu keredir oturma odasinda uyudu dun gece.
gece uyaniyorum, yanimda yok, cok kalbim kiriliyor. Darmadagan oluyorum. Cok mu onemsiyorum?

simdi meyve buketi geldi isyerime, hepsini yedim.
ben bu adamla napicam :/

1 yildir evliyiz, TV karsinda uyumaya bayiliyor. Sanki cocuk, hani cocugu kaldirirsiniz koltuktan yataga goturursunuz ya.. bide zor uyaniyor, ugras dur, hic sevmedigim sey.
yine de aylarca ugrastim, en sonunda inat ettim, bir daha uyursan burada, sabaha kadar uyuyacaksin, kaldirmayacagim dedim.
gece uyaniyorum, yanimda yok, cok kalbim kiriliyor. Darmadagan oluyorum. Cok mu onemsiyorum?

Allah başka dert vermesin canım ya tek sorunun bu olsun

ben olsam bende yerdım o meyvelerı :KK53:
:kk77:
oturma odasında yanına yatak acıp sarılıp yatın

Abartıyorsun

Zaten sıcak yatsın orda bunda kırılacak bir şey yok

Yatak kutsal vs değil birlikte yatmak da tamamen toplumsal bir öğreti

Ayrı yatınca evlilik sona ermiyor yani

Benim en onem verdigim seydir diyebilirim. O yuzden anliyorum seni. Sende yaninda otursan film falan bitince beraber odaniza girseniz yatsaniz?

:)) ay afiyet olsun canim .
Yatak odasina bi tvmi alsaniz?
Sahsen ben tv olmadan uyuyamayan cinstenim evlendimizde oturma odasindaydi tvnin bitanesi cocuk odasi yapnca orayi tvyi yatak odasina nakil ettik :)
Ben tv olmadimi icerdde yatsam esimde gelir benmle yatardi.
Ssende onnla yat mesela suanda bizim yatak odasinda klimamiz yok icrrde var sicaktata yatilmiyo malum coluk cock icerde yatiyoruz yazin :))

Uyandırın yatağa beraber gidin. Uyuya kalacağını anladığınız an tutun kolundan götürün yatağa.

benim eşimde uyuya kalıyordu tv karşısında.İki üç kere kalktım uyandırdm yatağa yatırdım.Baktım tekrarlıyor bıraktım öylece sabaha kadar oldugu yerde dondu kaldı.Bir daha tekrarlamıyor uykusu gelmeden yatağa giriyor artık

Benim en onem verdigim seydir diyebilirim. O yuzden anliyorum seni. Sende yaninda otursan film falan bitince beraber odaniza girseniz yatsaniz?
benim icin de cok ama cok onemli.
zaten suan oyle yapiyoruz, ben TV yi kapatiyorum, hadi yatiyoruz diyorum. ama ben mesela dun hastaydim biraz, erken yattim. Sabaha kadar orda uyumus. 5 te uyandim, gidip ustunu ortttum

benim eşimde uyuya kalıyordu tv karşısında.İki üç kere kalktım uyandırdm yatağa yatırdım.Baktım tekrarlıyor bıraktım öylece sabaha kadar oldugu yerde dondu kaldı.Bir daha tekrarlamıyor uykusu gelmeden yatağa giriyor artık
bnmki neden ders almiyor :KK43:
bu kez almistir umarim, cunku sabaha koltukta uyandi ilk defa. Daha onceleri, gecenin bir yarisi uyanip geliyordu yataga.

Oh afiyet olsun :-) uyuyabilir. Benimki bazen ben konusurken bakiyorum uyumus amaan ne olacak sanki :KK70::KK70::KK70:

uyumak için sese ihtiyaç duyuyor olabilir
eşim de öyle
biz bilgisayarımızı alıyoruz yatak odasına
oradan bi video belgesel falan açıyor
ona baka baka uyuyor

Bence yatak odasına tv alma .
Bu sefer tv ye bakmaktan seninle ilgilenemeyecek.
Nedense yatak odasının yalın ve sakin olması taraftarıyım.Kırılmakta da haklısın.
Biz de mesela kavga etsek bile yatak ayırmayacağız dedik. Bazen çocuk gibi oda ayırsak birimiz gelir yatağa götürür yine diğerini.
Eşine açıkça anlat hislerini.
Kendi nasıl rahat oluyor koltukta tüm gece ?
Uykusu gelince yatağa geçsin.

evet, kesin cozum olurdu, ama sirf yatakta yatsin diye TV alirsam, kendime daha cok kizardim.

E ama düzgün bir dille konuşunca da sizinle gelip uyumuyor. Siz de kendinizi strese soktuğunuzla kalıyorsunuz.
Yatak odasına bir televizyon alırsanız hem yanınızda uyur, hem eşinizin de gönlü olur.
Adam değişmemekte direniyorsa ya da değişemiyorsa, siz onu küçük hilelerle yanınıza çekiverin, olsun bitsin :cool:

X