- 3 Ekim 2007
- 14.652
- 36.695
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Pipi dugununde mi 3-4 kiyafet degistirdiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dun amcamib torununun sunet dugunu vardi duz bi elbise altina sandalet giydim makyaj fakan da yapmadim dugunde benim yasimdaki kizlar 3 4 kiyafet degistirdi bir suru makyaj kicaman topuz pistten hic inmediler annemler de tutturdu sen de oyna surekli surekli oynamadim sevmiyorum herkes orama burama bakiyor sonra evde kalcaksin zaten senin dugunune de kimse gelip oynamaz benden 3 4 yas kucuk kizlara bakiyorum nisanli hep bi havalarda hepsi su kadar kaldi bu kasar kaldi dugunume bi kiza da simdi gorucu geliyomus dugubde begenmisler 19 yasinda daha kizanlamıyorum ben mi yanlislik yapiyorum m
Alnimiza kina yakmadik diye oluyo hep bunlarArkadaş bende nişanlandım ama burnum iki metre havada dolaşmadım ben de de mi bir gariplik var acep?
Herkesin hali tavrı istekleri farklıdır. Kıyas yapmanız çok anlamsız.Kızlar dun amcamib torununun sunet dugunu vardi duz bi elbise altina sandalet giydim makyaj fakan da yapmadim dugunde benim yasimdaki kizlar 3 4 kiyafet degistirdi bir suru makyaj kicaman topuz pistten hic inmediler annemler de tutturdu sen de oyna surekli surekli oynamadim sevmiyorum herkes orama burama bakiyor sonra evde kalcaksin zaten senin dugunune de kimse gelip oynamaz benden 3 4 yas kucuk kizlara bakiyorum nisanli hep bi havalarda hepsi su kadar kaldi bu kasar kaldi dugunume bi kiza da simdi gorucu geliyomus dugubde begenmisler 19 yasinda daha kizanlamıyorum ben mi yanlislik yapiyorum m
Kızlar dun amcamib torununun sunet dugunu vardi duz bi elbise altina sandalet giydim makyaj fakan da yapmadim dugunde benim yasimdaki kizlar 3 4 kiyafet degistirdi bir suru makyaj kicaman topuz pistten hic inmediler annemler de tutturdu sen de oyna surekli surekli oynamadim sevmiyorum herkes orama burama bakiyor sonra evde kalcaksin zaten senin dugunune de kimse gelip oynamaz benden 3 4 yas kucuk kizlara bakiyorum nisanli hep bi havalarda hepsi su kadar kaldi bu kasar kaldi dugunume bi kiza da simdi gorucu geliyomus dugubde begenmisler 19 yasinda daha kizanlamıyorum ben mi yanlislik yapiyorum m
herseyden once cocuk ıcın yanlıs algıBi de sunnet dugununde suslenip oynamak nedir, bunu soyleyince tepki aliyorum ama cidden cok komik duruyo disardan. 7 yasindaki esek kadar oglumun pipisini kestik hadi hepimiz gobek atalim ne mutlu gun oohhhh falan.. Bi de ben bunu deyince 'oglun olunca anlarsin' diyolardi ne alakaysa...
Ben de cok yanlis buluyorum, o yuzden sunnet dugunu yaptirmadim zatenherseyden once cocuk ıcın yanlıs algı
bak erkek oldum ben
ınsanlar benım erkeklıgımı onemsıyor
erkek oldugum ıcın herkes delırmıs gıbı eglenıyor
ben ustunum
durumu oluyor
cok ama cok yanlıs buluyorum
annem abım ıcın sunnet dugunu yapmamıs mesela
görmemısın oglu olmus tutmus ... koparmıs mısalı![]()
yaptıgında da yıne ılla soyleyecek laf bulurlardıBen de cok yanlis buluyorum, o yuzden sunnet dugunu yaptirmadim zatenKayinvalidem ve ailesi cok bozuldu laf carpittilar
Zaten utanc verici geliyo suslenip altin takip oglumun kesilmesine halay cekmek falanyaptıgında da yıne ılla soyleyecek laf bulurlardı
el ınsanını hıc memnun edemıyoruz :)
Zaten utanc verici geliyo suslenip altin takip oglumun kesilmesine halay cekmek falan![]()