- 11 Ocak 2015
- 54
- 80
- 37
- Konu Sahibi kizilelmam
27 Yaşındayım üniversite mezunuyum ne zorluklarla mezun olmama rağmen deneyimsiz olmam sebebiyle iş bulamıyorum kimse beni işe almıyor evlensem en sonki sevgilim öylesine canımı yaktıki aşka sevgiye olan tüm inançlarımı alıp götürdü hem peşimi bırakmazdı hemde beni sürekli aşağılardı karım olacak halin yok ya derdi sebepsiz yere hakaret ederdi oysa böyle düşünmesini gerektirecek hiçbişey yapmamıştım bakınca ağlayacak kadar çok sevmenin dışında sonra gitti başkasıyla evlendi, haketmediği halde çok mutlu.. Canımı acıtmak için sarmaş dolaş halen daha resimlerini koyar sosyal medyada.. bende kendime acıyarak izlerim..
Aileme gelince evde yediğim ekmek ağır geliyor odam yatağım dolabım bile yok sürekli gerizekalı mal diye hakaretler içinde yerde yatıyorum annem babam kardeşlerimde beni sürekli eziyor iş bulamıyorum diye evlenemeyeceksin yaşıtlarının boyu kadar çocuğu var diye aşağılıyorlar.. Yüreğimde öyle bir sızı varki gözyaşlarım kendiliğinden süzülüyor yanaklarımdan hayat ellerimin arasından kayıp gidiyor ve ben hiçbişekilde tutamıyorum, bunların hiçbirini haketmedim sorun bende değil biliyorum ama neden olmuyor? Herkes birşekilde tutunurken hayata kıyısından ben neden yapamıyorum? İmtihan ama artık ağır geliyor dayanacak gücüm kalmadı Lütfen bişey söyleyin...
Aileme gelince evde yediğim ekmek ağır geliyor odam yatağım dolabım bile yok sürekli gerizekalı mal diye hakaretler içinde yerde yatıyorum annem babam kardeşlerimde beni sürekli eziyor iş bulamıyorum diye evlenemeyeceksin yaşıtlarının boyu kadar çocuğu var diye aşağılıyorlar.. Yüreğimde öyle bir sızı varki gözyaşlarım kendiliğinden süzülüyor yanaklarımdan hayat ellerimin arasından kayıp gidiyor ve ben hiçbişekilde tutamıyorum, bunların hiçbirini haketmedim sorun bende değil biliyorum ama neden olmuyor? Herkes birşekilde tutunurken hayata kıyısından ben neden yapamıyorum? İmtihan ama artık ağır geliyor dayanacak gücüm kalmadı Lütfen bişey söyleyin...