Oturup köşede ölümü bekliyorum ama gelmiyor :(

kizilelmam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
54
80
37
27 Yaşındayım üniversite mezunuyum ne zorluklarla mezun olmama rağmen deneyimsiz olmam sebebiyle iş bulamıyorum kimse beni işe almıyor evlensem en sonki sevgilim öylesine canımı yaktıki aşka sevgiye olan tüm inançlarımı alıp götürdü hem peşimi bırakmazdı hemde beni sürekli aşağılardı karım olacak halin yok ya derdi sebepsiz yere hakaret ederdi oysa böyle düşünmesini gerektirecek hiçbişey yapmamıştım bakınca ağlayacak kadar çok sevmenin dışında sonra gitti başkasıyla evlendi, haketmediği halde çok mutlu.. Canımı acıtmak için sarmaş dolaş halen daha resimlerini koyar sosyal medyada.. bende kendime acıyarak izlerim..
Aileme gelince evde yediğim ekmek ağır geliyor odam yatağım dolabım bile yok sürekli gerizekalı mal diye hakaretler içinde yerde yatıyorum :KK43: annem babam kardeşlerimde beni sürekli eziyor iş bulamıyorum diye evlenemeyeceksin yaşıtlarının boyu kadar çocuğu var diye aşağılıyorlar.. Yüreğimde öyle bir sızı varki gözyaşlarım kendiliğinden süzülüyor yanaklarımdan hayat ellerimin arasından kayıp gidiyor ve ben hiçbişekilde tutamıyorum, bunların hiçbirini haketmedim sorun bende değil biliyorum ama neden olmuyor? Herkes birşekilde tutunurken hayata kıyısından ben neden yapamıyorum? İmtihan ama artık ağır geliyor dayanacak gücüm kalmadı Lütfen bişey söyleyin...

bazen öyle günlerim oldu ki sabah değil mutlu uyanmaya uyanmaya bile sebebimin olmadığı günler gördüm
ama en nihayetinde kalkıp savaşmak zorundasın yoksa hayatta kalabilmen imkansız
hala sorunlarım var hala problemli insanlalarla uğraşıyorum ama gidip onlarla uğraşmak zorundayım bunu çok sevdiğim için değil böyle yapmak zorunda olduğum için yapıyorum

canım iş istiyosan kesinlikle gece yarısı ali imran suresını oku..bak o zaman ıs başvurularından nasıl donusler oluyoo..ısyankar olma..allah bıze duaları bostan yere vermemiş..yer gok duayla canım benimm..iste vereyim dio..ısın olduğu zaman ailendede sorun kalmaz merak etme..sevgilin evlenmiş hala sen onun yüzünden acı cekıyosunn..yazık değil mi sana..kalk söyle bi silkelen benceee..kendine gell..adam evlenmiş mutlu mesut yasıyoo sen hala onun yüzünden acı cekıyosunn yani...işe girdiğinde kendine olan guvenınde gelirr zaten..senın değerini bılen değerini hissettiren biriyle beraber ol..ama onceee ali imrann suresıı..hz yunusun duasınıda okuu boll booll

Sorun bende degil diyorsun ama boyle etkisiz eleman gibi de gezilmez. Kosede oturup olumu beklemekle olmuyor, saygi kazanilmiyor oyle.
Yeni mezunken is bulamayan tek degilsin. Her seyi tukettin mi ki artik oturuyorsun? Is aramalarin sonuc vermiyorsa daha ufak tefek islere girersin. Gerekirse cayci olursun, yine bir ise yararsin, elin biraz para gorur. Oyle bir ailen varken senin kendiliginden kacmaya calisman gerekir. Tecrubesizken is bulmak zor ve tuyo gerektiriyor. Bunlari internetten arastirabilirsin.

Canım ben okadar zor günler yaşadımki anlatsam ağzın açık kalır.hayat herzaman herkese gülen yüzüni göstermiyor.biz koşucaz mutluluğun peşinden malesefki bize gelmiyor.
biraz çabala kendin için.kendin için ne yaptın bu zamana kadar
bırak onu bunu ailen dahi olsa.kim ne derse desin sen kulaklarını tıka ve kalk silkelen ve inanki sen çabalamadıkça kimse senin için birşey ypmaz
gir bir markete en basiti kasiyer olarak başla işe.kısa zamanda bikaç işte tecrübe edin.artık üniversite diplomalı insan zor iş buluyor.
yada kursa git geliştir kendini halk kurslarında.
yada memurluk sınavına hazırlan kafanı bileylerle dağıt bak gör güzel günler seni bekliyo izin verme kimsenin seni ezmesine
allah yardımcın olsun

Yapmayin allah askina..dik durun...hayat bu hepimizi zaman zaman belirli zorluklarla siniyor..ama.bi sekilde guclu olup ayaga kalkmamiz lazim..gencecik bi insansin daha ne guzel gunlerin olucak..insallah guzel,duzgun bi is bulup hayatina yon verirsin..ve hayatina alicagin insanda sana guvenen,ilgilenen,deger veren biri olur....aci cekmeden hayat yuzumuzu guldurmuyor..az sabir insallah guzel gunler yakinda :)

kimi sınanır malıyla kimi sınanır evladıyla kimi de bu şekilde.. sanma ki senden başka herkes dertsiz, öyle dertler var ki canm çözümü olmayan.. seninkinin var, silkelen kendine gel bi yerden başla devamı gelecektir

X