• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

#oturup sadece ağlamak istiyorum#

isimsiz965

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.077
10.602
248
Kızlar sadece içimi dökmek istiyorum.. Öyle bunaldim ki , şuan icimden hüngür hüngür ağlamak istiyorum..Geçmişte canımı sıktığım şeylerin aslında ne kadar basit olduğunu görüyorum,sonradan yaşadığım şeylerin yanında.. Gitmek istiyorum gidemiyorum ,kalmak istesem herşey ayrı berbat.. Çıkmak istiyorum balkona avazımin çıktığı kadar bağırmak istiyorum.. Sırf kadınız diye bu kadar ipleri elinde tutmak isteyenlere haykırmak istiyorum , kadının evet ama erkekten ne eksikliğim var bir organ mi onları bu kadar ustun yapan.. Bende çalışabilirim bende onların yaptığı herşeyi yapabilirim, bende çocuğuma krallar gibi bakabilirim neden bu aşağılama..Kadın dul kalsa kotu gözle bakarlar sanki o herkesin kocasına bakacak biri artik.. Ama erkek boşansa sanki daha yeni yetme delikanlı gibi davranırlar.. Kadın yalniz yasayamaz evlenmek zorunda çünkü kadın bir mal gibi birinin koruması altında kalmalı.. Öyle ofkeliyim ki hayata herkese en çok ta kendime ben bu deildim ben başkasının yaninda aşağılaninca sessiz kalıp oturan biri değildim.. Kadınlara bağıran kocaları gorunce bu kadınlar niye bu kadar sessiz duruyorlar nasıl kendine bunları söyletiyorlar diyen ben.. O duruma geldiğimde neden tepki gösteremiyorum.. BEN BU DEĞİLİM !! Ben herşeye tamam diyen sırf aileme gönderiyor diye tesekkur eden her zaman ki kavgadan az kavga edince şükür buna diyebilen ben deilim.. BEN BU OLMAK İSTEMİYORUM.. ANNE , BABA yalvarıyorum elinizi uzatın tutmak istiyorum ama sizden bekliyorum gel demenizi bekliyorum lütfen...

isimsiz965 isimsiz965
Neden bekliyorsunuz? Bu ben değilim diye kendiniz yazmışsınız. Toplumun ne düşündüğü değil, sizin ne düşündüğünüz önemli. Bu hayatı siz yaşıyorsunuz ve nasıl yaşamak istediğiniz de sizin kendi kararınız. Umarın tez zaman da kurtulursunuz..

isimsiz965 isimsiz965
Neden bekliyorsunuz? Bu ben değilim diye kendiniz yazmışsınız. Toplumun ne düşündüğü değil, sizin ne düşündüğünüz önemli. Bu hayatı siz yaşıyorsunuz ve nasıl yaşamak istediğiniz de sizin kendi kararınız. Umarın tez zaman da kurtulursunuz..

duygularımı kontrol edemiyorum mantığın duygularım bambaşka ilerliyor.. Korkuyorum hic korkmadığım şeylerden korkuyorum artik

Son düzenleme:
Korkmayın lütfen. Korku, bizim en son sahip olmamiz gereken duygu. Bize cesaret lazım inanc lazım özgüven lazım..

Eşinizle konustunuz mu bu anlaşamama konusunu? Neden tartışıyorsunuz? Kac yaşındasınız? Mesleginiz var mı?

Onlar sana gel diyemez.Bu senin kararın.Yaşayan sensin.Onlar ne kadarını bilebilir?

Ama gidersen anne/baba seni bağrına basıp yaralarını sarmana yardım eder.(normal şartlarda ben olsam öyle yapardım.)

Senin hayatın, senin kararın, senin sorumluluğun.

Ne kadar guzel aciklamisiniz kadin bosansa her kotuseye potansiyelmis gibi davraniyorlar erkek olsa berrak delikanli gibi davraniyorlar.Allah yardimcimiz olsun.Maddi imkanin varsa meslegin varsa hic durma derim Umarim hersey gonlunuzce olur.

Hiç boş bir kadın değilsin sen biliyor musun,inşaallah gücünün farkına varırsın en kısa zamanda...

inşAllah canım..

Korkmayın lütfen. Korku, bizim en son sahip olmamiz gereken duygu. Bize cesaret lazım inanc lazım özgüven lazım..

Eşinizle konustunuz mu bu anlaşamama konusunu? Neden tartışıyorsunuz? Kac yaşındasınız? Mesleginiz var mı?

defalarca konuştuk defalarca boşanma durumuna geldik.Her seferinde bir oğlumuz var onun için yeniden denedik olmuyor.. Adam erkeğin hakimiyet olduğu bir ailede büyümüş ve benim bas kaldırmalarını kaldıramıyor ..Ailesi için, kıskançlık için , benim aileme gitme durumum için sürekli kavga ettik..ipleri elinde tutmak istiyor o sunu hap derse yaparsam iyiyim ama yapmazsam benden kötüsü yok o ailesine istediği zaman gidebilir o erkek ama ben gitmek için beyfendinin keyfini beklemeliyim..kaç kere uyardım bana başkalarının yaninda bağırma diye.. Bugün annesigile geldik burdan da benim annemle Re götürecekti beni ben orda kalacaktım oda annesigilde kalacaktı yeğeni geldi askerden onla birlikte kalacaklardı.. Elbise getirdim çorabını unutmusum dedim çorabı unutmusum %90 varsa oğlumun çantasındadır simdi yanina girmeyin uyuyor ablandan aliyim dedim bi bagriyo git bi baksana şöyle boyle dedim bağırma seni bin kere uyardım milletin yaninda bağırma diye dedim birbirimize girdik , çıktı tamam Annenle Re gitmiyorsun bugün eve gidiyoruz..her kavgada hemen bundan vurur biliyor ya hassas olduğumu..bende gidicem inadına dedim..
Canım benim ya içimi sizlattin ..çok haklısın da işte yetmiyor haklı olmak...inan o güç var sends bunun farkında olduğuna göre. ..Kalk silkelen ve bir yerden başla değişime kardeşim. ..

Rabbim ya bize huzur verir yada bana gitmek için cesaret insAllah
Allah yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlı ne ise öyle olsun inşallah.

amin güzel kardeşim.. ALLAH razi olsun
Onlar sana gel diyemez.Bu senin kararın.Yaşayan sensin.Onlar ne kadarını bilebilir?

Ama gidersen anne/baba seni bağrına basıp yaralarını sarmana yardım eder.(normal şartlarda ben olsam öyle yapardım.)

Senin hayatın, senin kararın, senin sorumluluğun.

daha önceki kavgalarımızı biliyorlar canım bi ara çağırdik boşanacağız diye barıştırdılar bunda ne var kendinize gelin diye yine biraz zaman geçti yine aynıyız

Ne kadar guzel aciklamisiniz kadin bosansa her kotuseye potansiyelmis gibi davraniyorlar erkek olsa berrak delikanli gibi davraniyorlar.Allah yardimcimiz olsun.Maddi imkanin varsa meslegin varsa hic durma derim Umarim hersey gonlunuzce olur.

canım isim yok ama çok şükür öyle pasif deilim yaparım da bakarım da hem kendime hem cocuguma ailemde arkamda ama hani ya bi adim atsam geri kalanlar çorap söküğü gibi gelecek ..amin..

Bilmiyor açıkçası cok zor ve yanlış bir erkek modeli bu. Size boşanın veya boşanmayın diyemem, kendi özelinizdeki şartlar buna elverir mi bilmiyorum.

Onun ailesi bu konuda size destekci mi peki? Esinizle konussalar bu tavrından vazgecirebilirler mi?

canım isim yok ama çok şükür öyle pasif deilim yaparım da bakarım da hem kendime hem cocuguma ailemde arkamda ama hani ya bi adim atsam geri kalanlar çorap söküğü gibi gelecek ..amin..
Ailen arkandaysa hic bir seyi bekleme gercekten canim rabim yardimcin olsun

Bilmiyor açıkçası cok zor ve yanlış bir erkek modeli bu. Size boşanın veya boşanmayın diyemem, kendi özelinizdeki şartlar buna elverir mi bilmiyorum.

Onun ailesi bu konuda size destekci mi peki? Esinizle konussalar bu tavrından vazgecirebilirler mi?

ailesi için çok kavga ettik zamanında ailesi doldurduğu için zannediyordum ama yok şuan bakıyorum da suç bizimkinde anneside uyardı son olayda ne var oğlum unutursa unuttu bizde var getiririm dedi.. Ama ailesinin dediğini de dinlemez.. Çünkü alışmış buna ablaları bile zamanında bu pantolon giyme demiş giymemiş yani herkese sözünü geçirmeye alışmış.
Ailen arkandaysa hic bir seyi bekleme gercekten canim rabim yardimcin olsun

amin canım çok saol..

ailesi için çok kavga ettik zamanında ailesi doldurduğu için zannediyordum ama yok şuan bakıyorum da suç bizimkinde anneside uyardı son olayda ne var oğlum unutursa unuttu bizde var getiririm dedi.. Ama ailesinin dediğini de dinlemez.. Çünkü alışmış buna ablaları bile zamanında bu pantolon giyme demiş giymemiş yani herkese sözünü geçirmeye alışmış.

amin canım çok saol..

Törpülemek gerekli sanırım. Size davrandığı gibi davransanız ona? Cok sert bi tepki ile karşılaşır mısınız acaba?

Ya da cift terapisine gelir mi sizinle?

Törpülemek gerekli sanırım. Size davrandığı gibi davransanız ona? Cok sert bi tepki ile karşılaşır mısınız acaba?

Ya da cift terapisine gelir mi sizinle?

davranıyorum canım ama zoruna gidiyor ona gore kadın kocasinin karşısında sesi çıkmayan bisey olmalı benden duyduğu için zaten zoruna gidiyor.. Ya güzellikle yapıyım diyorum ama yok şimdiye kadar hep kavga edince gidip barışırdım hakli da olsam haksiz da kus kalmazdım ona kalsa 4 5 kus kalırdı ama bende artik biktim gitmiyorum konuşursa konuşur konuşmazsa konusmaz.. Sürekli ona mi yalvaracağım nolur barış diye bakalım bekliyorum ne diyecek hala oturuyor annesigille.. Terapiste gidelim dedim yok dedi daha once

Back
X