- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
- Konu Sahibi isimsiz965
-
isimsiz965
Neden bekliyorsunuz? Bu ben değilim diye kendiniz yazmışsınız. Toplumun ne düşündüğü değil, sizin ne düşündüğünüz önemli. Bu hayatı siz yaşıyorsunuz ve nasıl yaşamak istediğiniz de sizin kendi kararınız. Umarın tez zaman da kurtulursunuz..
İnşaallah zincirlerinden kurtulursun güzel kardeşim...
Hiç boş bir kadın değilsin sen biliyor musun,inşaallah gücünün farkına varırsın en kısa zamanda...amin insAllah canim.. ALLAH razi olsun güzel duan için..
Hiç boş bir kadın değilsin sen biliyor musun,inşaallah gücünün farkına varırsın en kısa zamanda...
Korkmayın lütfen. Korku, bizim en son sahip olmamiz gereken duygu. Bize cesaret lazım inanc lazım özgüven lazım..
Eşinizle konustunuz mu bu anlaşamama konusunu? Neden tartışıyorsunuz? Kac yaşındasınız? Mesleginiz var mı?
Canım benim ya içimi sizlattin ..çok haklısın da işte yetmiyor haklı olmak...inan o güç var sends bunun farkında olduğuna göre. ..Kalk silkelen ve bir yerden başla değişime kardeşim. ..
Allah yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlı ne ise öyle olsun inşallah.
Onlar sana gel diyemez.Bu senin kararın.Yaşayan sensin.Onlar ne kadarını bilebilir?
Ama gidersen anne/baba seni bağrına basıp yaralarını sarmana yardım eder.(normal şartlarda ben olsam öyle yapardım.)
Senin hayatın, senin kararın, senin sorumluluğun.
Ne kadar guzel aciklamisiniz kadin bosansa her kotuseye potansiyelmis gibi davraniyorlar erkek olsa berrak delikanli gibi davraniyorlar.Allah yardimcimiz olsun.Maddi imkanin varsa meslegin varsa hic durma derim Umarim hersey gonlunuzce olur.
Ailen arkandaysa hic bir seyi bekleme gercekten canim rabim yardimcin olsuncanım isim yok ama çok şükür öyle pasif deilim yaparım da bakarım da hem kendime hem cocuguma ailemde arkamda ama hani ya bi adim atsam geri kalanlar çorap söküğü gibi gelecek ..amin..
Bilmiyor açıkçası cok zor ve yanlış bir erkek modeli bu. Size boşanın veya boşanmayın diyemem, kendi özelinizdeki şartlar buna elverir mi bilmiyorum.
Onun ailesi bu konuda size destekci mi peki? Esinizle konussalar bu tavrından vazgecirebilirler mi?
Ailen arkandaysa hic bir seyi bekleme gercekten canim rabim yardimcin olsun
ailesi için çok kavga ettik zamanında ailesi doldurduğu için zannediyordum ama yok şuan bakıyorum da suç bizimkinde anneside uyardı son olayda ne var oğlum unutursa unuttu bizde var getiririm dedi.. Ama ailesinin dediğini de dinlemez.. Çünkü alışmış buna ablaları bile zamanında bu pantolon giyme demiş giymemiş yani herkese sözünü geçirmeye alışmış.
amin canım çok saol..
Törpülemek gerekli sanırım. Size davrandığı gibi davransanız ona? Cok sert bi tepki ile karşılaşır mısınız acaba?
Ya da cift terapisine gelir mi sizinle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?