- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
- Konu Sahibi isimsiz965
Kızlar sadece içimi dökmek istiyorum.. Öyle bunaldim ki , şuan icimden hüngür hüngür ağlamak istiyorum..Geçmişte canımı sıktığım şeylerin aslında ne kadar basit olduğunu görüyorum,sonradan yaşadığım şeylerin yanında.. Gitmek istiyorum gidemiyorum ,kalmak istesem herşey ayrı berbat.. Çıkmak istiyorum balkona avazımin çıktığı kadar bağırmak istiyorum.. Sırf kadınız diye bu kadar ipleri elinde tutmak isteyenlere haykırmak istiyorum , kadının evet ama erkekten ne eksikliğim var bir organ mi onları bu kadar ustun yapan.. Bende çalışabilirim bende onların yaptığı herşeyi yapabilirim, bende çocuğuma krallar gibi bakabilirim neden bu aşağılama..Kadın dul kalsa kotu gözle bakarlar sanki o herkesin kocasına bakacak biri artik.. Ama erkek boşansa sanki daha yeni yetme delikanlı gibi davranırlar.. Kadın yalniz yasayamaz evlenmek zorunda çünkü kadın bir mal gibi birinin koruması altında kalmalı.. Öyle ofkeliyim ki hayata herkese en çok ta kendime ben bu deildim ben başkasının yaninda aşağılaninca sessiz kalıp oturan biri değildim.. Kadınlara bağıran kocaları gorunce bu kadınlar niye bu kadar sessiz duruyorlar nasıl kendine bunları söyletiyorlar diyen ben.. O duruma geldiğimde neden tepki gösteremiyorum.. BEN BU DEĞİLİM !! Ben herşeye tamam diyen sırf aileme gönderiyor diye tesekkur eden her zaman ki kavgadan az kavga edince şükür buna diyebilen ben deilim.. BEN BU OLMAK İSTEMİYORUM.. ANNE , BABA yalvarıyorum elinizi uzatın tutmak istiyorum ama sizden bekliyorum gel demenizi bekliyorum lütfen...