otururken birşey yokta yatınca neden midem huzursuz

larisya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.224
8
36
İstanbul
kızlar tatlı yedikten sonra midem yanıyor bu ayrı..birde özellikle tam yattım uyuyacağım midemde geğirme hissi hazımsızlık oluyor.uyuyamıyorum biraz evin içinde dolanıyorum karın kas hareketi yapıyorum bir kaçkere geğirdikten sonra rahat ediyorum anca ozaman rahat uyuyorum.sizdede oluyormu böyle kızlar? anlayamadım birtürlü otururken geğirme hissi yokta yatınca neden oluyor anlamadım..

malesef mide rahatsızlıkları yaşıyorum 1 senedir sizi yanıltmak istemem ama tatlıdan sonra ki yanma hissi gastritle alakalı olabilir, o yatınca gelen his hakkında yorum yapamıycam pek ama yemek yiyip yatınca rahatsızlık veren mide hastalığıda reflü ve reflü boğazda bir şey varmış hisside yapabilir bence belli bir dönem yediklerinize dikkat edin ayrıca yemekten sonra yatmayın bu midesi rahatsız olmayan insanlar içinde sağlıksız bir durum, şikayetleriniz devam edersede bir doktora gidin bence

Geciktirmeden bir dr görün bence. Belki yediklerin dokunuyordur. Bir de sıvıyla katıyı bir süre beraber almamaya çalış. Yani yemek yerken çok su içme yarım saat önce ve sonra iç gibi..

Geçmiş olsun

gaviscon iyi gelir, benim ilk hamilelik belirtisi buydu bir de, yakin zamanda basladiysa belki sen de hamilesindir

Canım tam bilmiyorum ama reflü olabilir sende mide asidi mideyi rahatsız ediyor olabilir...

Reflü ya da gastrit canım, bende de var maalesef. Sürekli ilaç kullanmak zorundayım.
Ne pis bir histir iyi bilirim.
Bir an önce doktora gitmen gerekiyor, o sana uygun ilacı verecektir. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…