Otuz iki yaş

Bitkisel agirlikli beslenme seklinin ciltte gorunur etkileri var. Yuz masaji da oyle. Mesela normalde kaslarim dusuktur benim kucuklukten beri. Kaslarima yukari dogru masaj yapiyorum arada, bildigin kavisli kas oldu. Aynisini gidima da baslayacagim. Siz de yanak ve goz cevrenize yapabilirsiniz. Bir de cildiniz kuru mu? Benim annem 55 yasinda cildi asiri yagli ve kirisiklik namina bisey yok. Cildinizi yagli tutun bence.
Protein ağırlıklı diyorlardı ama.yüz yogası kitabını alacağım

Kırışıklıklar,kilolanmalar,vücutta değişiklikler,yüzde sarkmalar....bunlar benim canımı sıkmaya başladı.düşünüyorum estetik müdahale yaptırmalı mıyım? Daha kötü olur mu?spor diyeceksiniz hep farklı yerlerdeyim bi türlü düzen oturtup sürekli gidemiyorum.
Otuz yaşından büyüklerden tavsiye alabilir miyim? Ne yapayım ya da nasıl bu sürece alışayım
ya artık herşeyin çaresi var bebgim bide artık herşeyin ameliyatsız çaresi var bende çok direndim yaptırmayım aman dokunmayım aman doğallıgım bozulmasın yok öle bişe ya git yaptır botoksunu sonra örümcek ağı sonra taşşşş zaman kaybettiğine üzülürsün benden söylemesi

Kırışıklıklar,kilolanmalar,vücutta değişiklikler,yüzde sarkmalar....bunlar benim canımı sıkmaya başladı.düşünüyorum estetik müdahale yaptırmalı mıyım? Daha kötü olur mu?spor diyeceksiniz hep farklı yerlerdeyim bi türlü düzen oturtup sürekli gidemiyorum.
Otuz yaşından büyüklerden tavsiye alabilir miyim? Ne yapayım ya da nasıl bu sürece alışayım
Spor yapın ama salonlarda olmasına gerek yok.pilates öneririm basit aşamalarla başlarsınız emin olun ne estetikte iş var ne kremlerde estetik olan da var çevremde,tonla krem kullananda.bir dengeli beslenme iki spor bence..Her yaşında ayrı bir güzelliği var bunu unutmamak lazım;)

Back
X