Otuz iki yaş

Tslb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
52
17
3
40
Kırışıklıklar,kilolanmalar,vücutta değişiklikler,yüzde sarkmalar....bunlar benim canımı sıkmaya başladı.düşünüyorum estetik müdahale yaptırmalı mıyım? Daha kötü olur mu?spor diyeceksiniz hep farklı yerlerdeyim bi türlü düzen oturtup sürekli gidemiyorum.
Otuz yaşından büyüklerden tavsiye alabilir miyim? Ne yapayım ya da nasıl bu sürece alışayım

istediğiniz yaşlarda değilim. Annemden örnek verebilirim. Yıllarca gerçekten kaliteli markaların kremlerini kullandı, yaz kış güneş kremini eksik etmedi. Sebze ve meyve çok yer, salatasız sofraya oturmaz. 55ten sonra o kremler işlevini yitiriyor, ama şimdiye kadar annemin yaşını hep daha genç tahmin ettiler, yaşına inanmadılar. Yolda durdurup krem tavsiyesi isteyen bile oldu.
Sizin yaşınızda estetik müdahale çok erken.
Bir de yüz yogası var, yapanlar memnun.

Psikolojikmen cok etkileniyorsan estetik yapabilirsin canım ama yok yaptırmam diyorsan da kendinle barısık yasamaya baslayıp alısmalısın canım

32yaş bence genç bi yaş kurışıklı sarkma olur mu ki o yaşta,tabi dikkat etmek lazım erkenden

Eger fotodaki sizseniz gercekten yasinizdan biraz genc duruyorsunuz. Ama gercekten bakima ihtiyaciniz var. Ozellikle goz alti morarmalariniz icin doktora gidin. Disleriniz icin bir disciye gidin ve cildinize arada bakim yaptirin, duzenli de temizleyin. ;)

bence yüz konusunda ufak tefek botoks falan yapılabilir ama vücut için erken. zaten doktorlar botoksu genç yaşlarda da öneriyolar daha çok kırışmadan önlem olarak. sağlıklı beslenip hareketli olarak sıkılaşabilirsiniz benim kuzenim 32 yaşındayken diyetle 20 kilo verip sporla destekledi şimdi 26 dan bi yaş bile büyük durmuyor. yani vücut yaşlandı artık hep sarkık olacağım diye düşünmeyin.

Cocugun var mi? Yani dogum yaptin mi? Asil o zaman vucur degisiyir bence..ama sporla toparlanabilir hwrhalde.. Buarada eninde sinunda kiriscaz botox motox bi yere kadar..heleki simdiden yaptirirsan 40 yasinda ajda pekkan kadar ameliyat gecirmus olursun :p

Yapmacık güzelliğe karşıyım, bu yüzden estetik bence "aldanma" olmanın ötesine geçemez. Allah kimi ne yarattıysa, o öyledir.. Herkes doğallığını bozuyor, burun bile estetik olduğunda bariz belli oluyor. Annem mesela burun estetikli, herkes çok doğal olmuş diyor ama bence öyle değil hiç.. Benim annem o burunlu kadın değildi. Garipsiyorum maalesef.. Bir insanın burnu kırılır falan o zaman tamam gayet normal.. Ama böylesi itici..

Her yaşın ayrı bir güzelliği var, sağlıklı beslenme ve spor kesinlikle çok iyi bir ilaç. Sigara ve alkolden de uzak durmaya çalışırsanız cildiniz daha iyi görünüm alır. Bitkisel kürler de yapabilirsiniz.

Bende 32 yaşındayım size bir tavsiye listesi hazırlayacağım :)
Resimde ki sizseniz eğer toparlanmayacak bir durum bence kaldı ki daha küçük duruyorsunuz.

Bende 25 im ama bir iki yila botox dusunuyorum....
mimiklere ne yapsan kaybolmuyor....kucuklugumden beri var
ve derinlestiler...bu isin yasi yok bence...herkesin genleri farkli
nasil iyi hissedeceksen oule yap....

Bende 33 yaşındayım ;) ve 23 kilo verdim ama öyle hiç sarkma kırışıklıklar yok yüzümde. Tamamı ile genlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Anneniz nasıl?

32 yas cok genc bir yas, bence hic estetik mudahalelere gerek yok.
Sporuda evdede yapabilirsiniz.
Pilates ya da evde workout yapabilirsiniz mesela.

Kırışıklıklar,kilolanmalar,vücutta değişiklikler,yüzde sarkmalar....bunlar benim canımı sıkmaya başladı.düşünüyorum estetik müdahale yaptırmalı mıyım? Daha kötü olur mu?spor diyeceksiniz hep farklı yerlerdeyim bi türlü düzen oturtup sürekli gidemiyorum.
Otuz yaşından büyüklerden tavsiye alabilir miyim? Ne yapayım ya da nasıl bu sürece alışayım

Merhaba yaştaşım :)

Ben de kırışıklık yok henüz gerçi annem 55 yaşında onda da yok belki genetiktir.kilo olayı sadece göbek kısmında var o da hamileliklerden kalan ayva göbeği ama tabii hiç olmasa daha güzel olur.

Estetik için 32 yaş bana göre çok erken bir yas.eğer belirgin rahatsız edici bir durumun yoksa düşünme derim.spor yap yürüyüş yap mesela vücudun sıkılaşır.kilo verirsin.yüz için de bir çok maske önerisi var kimyasal olmayan onları tavsiye ederim netten bulabilirsin.

Yüzünüzdeki sarkmalardan buz masajıyla kurtulabilirsiniz..Denemedim ama çok duydum buzun sıkılaştırıcı etkisi varmış.

Back
X