• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ousa gıcık oluyorum -sinirli simley-

peynir bana biraz 'yok artık erkekten de bu kadarını beklemek kendine eziyet' gibi gelse de
sonuçta karakterler farklı, beklentiler farklı :31:

ben de böyle şeyler düşünür oldum son günlerde
her tartışmada bağıran ousa 'yeter artık ben de bağırmasını biliyorum' diyesim geliyor
sonra bir kez daha sakin kalan sen ol diyorum kendi kendime..
bu böyle gidiyor son zamanlarda..
ama benim sürekli sakin kalacak ve derdini tek taraflı olarak münasip bir dille anlatacak gücüm tükenmek üzere..
eğer ben de aynı üslupla cevap verirsem sanırım olay büyür gider..
çareyi bu konuları konuşmakta arayıp, konuşuyorum yine ayynıı yine aynı..
sorsan ona göre de neler var kim bilir..

Allahtan araya uzun reklamlar alıyoruz, tartışmalarımız azaldı da unutuyorum ne diyeyim buna şükür:27:

birde bir kaç gün önce bazı sebeblerden kavga etmştik biz..

ama son 2 kavgadır fark ettim ki hemen bağrıyo:53:

yıllardır alttan alan adam....

nesse ağzından girdidm burnundan çıktım ...ama küsmedim.!

gerçekten kızlar mühim bir şey keşfettim .küsmeyeceksin...!!

laf söylemeyecksin!!! takmayacasın!!! gündelik normal davranacaksın ama tribini gece yatakta atacaksın!

sırtını hemennnn döneceksin ! o kadar etkili ki..

kedi gibi geldi sonra :)

bak dedim eskisi gibi alttan almayacaksan tipik kocalaşacaksan biter dedim :)
genel olarak kullandığın taktikler başarıya götürecek cinsten :)
evlilikte karşılıklı huylar davranışlar oturduktan sonra insan hem kendini hem ousunu değiştiremiyor.

bir de en nefret ettiği şeydir bu cinselliği kullanmak
hoş ben de pek hoşlanmam, yapmam.
yok mu bunun konuşarak çözümü
ille bi yerden çekiştirecek miyiz
birbirimizi anlayarak konuşarak çözüm bulmak niye yok :14:

Nihil :3: ous basligini duyunca carrie acti herhalde diye dusundum konuyu,
Biraz sanki fazlami beklenti icindesin ne ?
Yani kahvaltilik konusunda filan biraz gereksiz alinmissin gibi...:16:
yüzeysel bakarsan saçmalamışsın nihil diyorsun tabi
ben denizin dalgalarından bahsettim
siz denizin altındaki biriken taşlardan anlayın

yüzeysel bakarsan saçmalamışsın nihil diyorsun tabi
ben denizin dalgalarından bahsettim
siz denizin altındaki biriken taşlardan anlayın

oww seni hic böyle skntili gormemistim kiz :ssz:
12 yillik evliysen bu adam hep böyle degilmiydi ?

neyse biz dertleşirken başlık sahibi de ousla barışmıştır yatışmıştır herhalde :)) eşimin kuzeni evleniyor memlekete gideceğiz yarın. gidip eşyalarımı hazırlayım. başlarda istiyordu ki bir yere giderken onun da giyeceklerini seçip çantasını hazırlayım. yapmadım hiç :)
iyi eğlenceler girl :3:

peynir bana biraz 'yok artık erkekten de bu kadarını beklemek kendine eziyet' gibi gelse de
sonuçta karakterler farklı, beklentiler farklı :31:

ben de böyle şeyler düşünür oldum son günlerde
her tartışmada bağıran ousa 'yeter artık ben de bağırmasını biliyorum' diyesim geliyor
sonra bir kez daha sakin kalan sen ol diyorum kendi kendime..
bu böyle gidiyor son zamanlarda..
ama benim sürekli sakin kalacak ve derdini tek taraflı olarak münasip bir dille anlatacak gücüm tükenmek üzere..
eğer ben de aynı üslupla cevap verirsem sanırım olay büyür gider..
çareyi bu konuları konuşmakta arayıp, konuşuyorum yine ayynıı yine aynı..
sorsan ona göre de neler var kim bilir..

Allahtan araya uzun reklamlar alıyoruz, tartışmalarımız azaldı da unutuyorum ne diyeyim buna şükür:27:
uykum geldi
galiba sıkıntımı hissetmemek için.

Allah rahatlık versin herkese

genel olarak kullandığın taktikler başarıya götürecek cinsten :)
evlilikte karşılıklı huylar davranışlar oturduktan sonra insan hem kendini hem ousunu değiştiremiyor.

bir de en nefret ettiği şeydir bu cinselliği kullanmak
hoş ben de pek hoşlanmam, yapmam.
yok mu bunun konuşarak çözümü
ille bi yerden çekiştirecek miyiz
birbirimizi anlayarak konuşarak çözüm bulmak niye yok :14:

cinselliği kullanmıyorsun ki :) herşey normal gündelik devam ediyor...sadece gece çok uykun geliyor :)

ama işte 12 yıldan sonra da değiştiremezsin ki...

Son düzenleme:
Erkekler üçe ayrılır,

1. Eğitimli modeller
2. Eğitilebilir modeller
3. Öküzler

Eşiniz ikinci grupta gözükenlerden, eğitilebilir durumda gibi geldi bana, notlar bırakarak, tatlı sözlerle yönlendirerek eğitimleri alışkanlığa dönüştürebilirsiniz belki :))))))

Üzülme Nihil ben de gıcık oluyorum tek değilsin...Dün evlilik yıldönümümüzü unuttu !

Bahanesi; Aşkım belim çok ağrıyordu,ayakta zor durdum...

Vurup gebertesim geliyor:57:

prezentablkontes canim seninki hatirlamamis bak benim babam yillardir hatirlamaz gecenlerde annemin dogum gunu ablamla kardesim demis baba artik kadincagiza kendini ozel hissettir guzel romantik bir aksam yemegine cikar fln babam okey demis annemde giyinmis suslenmis tinkir minkir gitmis bide bakmiski kurufasulye pilav satilan kohne issiz kucucuk bir yer :53:annem bozulmus babam niye bozuluyon hanim buranin kurufasulyesi kadar lezzetli fasulye yapan yer yok:20:annem kus pus eve gelmis ablam babama sorunca yok kizim bu kadin millet romantikden ozel olmakdan anlamiyor:53:adamin romantik dedigi seye bak annem bana anlatinca bende dedimki aslinda babam gibi yillardir ozel gunleri hatirlamayan bir adam icin aslinda buyuk bir adim:52:

olay çıkarmadım
ama durgunmuş gibi yaptım
üzgünmüş gibi durdum
noldu diyor :113:

İyi yapmışsın, kendisi çözmeye çalışsın boşver. O sordukça söylersin sen de. Hem burdaki olay peynir olayı değil ki, olayın derinliğine inmesi lazım bazı arkadaşların bence :31:
-------Benimki de gece 1'de geldi, sabah 6 buçukta işe gitti. Bugün de gece gelcek.:10:Gece uyuyamadı, sen yalnız uyu dedim, melisa çayı falan yaptım uykusu gelsin diye. o salonda uyudu ben yatak odasında. Küs değildik ama çok kıpırdandı yatakta, uykumu kaçırıyodu :1: Resmen adamla 2 gündür görüşemiyoruz şaka gibi ya :31: Bi de kendimi tutamadım,'evlilik yıldönümümüzü unutursan ben o zaman değişcem' dedim. Az dikkat etsin ya, korksun unutmaktan :27:

bu erkeklerin en iyisi bile odunluk yapabiliyor tabi "iyilik"kavramı kişiye göre değişiyor...beklentiyle de alakalı ama erkeklere
şunu yap bunu niye yapmadın demek işe yaramıyor tecrübeye sabittir...
egolarını yükseltmek kocam yapar yahu demek bazen ben bilmem eşim bilmem ayaklarına yatmak cidden işe yarıyor.
hangi meslekte olursanız olun ev hanımı olun... erkekler başkalarına eşinin bu özelliklerini yani kariyerini veya güçlü yanlarını
övünerek anlatıyor ama güçlü kadın olsun istemiyorlar yani güçlü olun ama ona bunu hissettirmeyin avunsunlar güçlü yanlarıyla.

bu arada traş köpüğü yerine mayonez fikrini tuttum nihil:1: :27:

bu erkeklerin en iyisi bile odunluk yapabiliyor tabi "iyilik"kavramı kişiye göre değişiyor...beklentiyle de alakalı ama erkeklere
şunu yap bunu niye yapmadın demek işe yaramıyor tecrübeye sabittir...
egolarını yükseltmek kocam yapar yahu demek bazen ben bilmem eşim bilmem ayaklarına yatmak cidden işe yarıyor.
hangi meslekte olursanız olun ev hanımı olun... erkekler başkalarına eşinin bu özelliklerini yani kariyerini veya güçlü yanlarını
övünerek anlatıyor ama güçlü kadın olsun istemiyorlar yani güçlü olun ama ona bunu hissettirmeyin avunsunlar güçlü yanlarıyla.

bu arada traş köpüğü yerine mayonez fikrini tuttum nihil:1: :27:

geçenlerde arkadaşımla konuşuyoruz
bu ousların kadını yüceltmesine yüceltmek istememesine geldi konu, getirdik
aslında erkekler evlilikte eşini bir nevi annesinin devamı gibi hissediyor olmalı
bilinçli yapılan birşey değil, bilinçaltı öyle hissettiriyor
erkeğin anaç kadın arzulaması -okan bayülgen bile öyle diyor, ateşli kadın mı anaç kadın mı diyorlar; ateşli bir anaç olsun diyor-
evlenmeden önce annesinden görüp yaşadıklarını evlendikten sonra eşinin yaşatmasını istiyor
alışkanlığını bozmak istemiyor
anne yemek yapıyor çamaşır bulaşık v.s.
eşi ben de çalışıyorum, bunları birlikte yapmalıyız dediğinde
istemediğinden değil erkek bocaladığından uyuşamıyor yada alışkanlığı bocalatıyor onu.

benzer durum kadın içinde geçerli olmalı
bizlerde babadan alıştığımız, korunma kollanma küçük kız çocuğu gibi sevilme ihtiyacımızı
ouslardan bekliyoruz
bana sahip çıksın
başımı omzuna yaslıyayım
beni düşünsün v.s. v.s.

böyle şeyler konuştuk arkadaş ile işte

öyleler ki, yapacak bir şey yok. şahsen ben çorapları salondan toplamaktan, evin bir türlü toplu duramamasından, anlattığım şeyi dinlemeyip beni çıldırtmasından, bir senede zerre kalmayan romantizmden vs. bıktım. ama böyle gelir böyle gider. sevgi göster, besle, şefkat göster, temiz temiz giydir, arkasını topla, çocuk gibiler, alışmışlar buna, her zaman bekliyorlar. hazıra alışmasın diye cıngar çıkarıyorum sürekli, çirkefe bağlıyorum, suçlu ben oluyorum. arada aşk var ki katlanılıyor. tamam, türlü psikopat ve adisi var, kabul de, azıcık da flört dönemindeki gibi olun be yavrum. köprüyü geçene kadarmış her şey...

Meraba arkadaslar

Annemle babam 23 ya da 24 yillik evli (tam olarak bilemedim) :1:

Babam da annemin -ne peyniri- sevdigini bilmez :1:

Misal annem dondurma al dedi diyelim, babam bilmez ne sevdigini, dondurmanin tum cesitlerini alir gelir eve :27:
Ama her seferinde boyle yani, annem hep cikolatali seviyorum ben ne gerek var hepsini aldin der, ama babam bi turlu anlamaz :1:

Annem diyelim hastadir uyuyodur babam da uyandiginda yemekle ugrasmasin yemek yaptirayim der
Her cesit yemekten 1 porsiyon yaptirir :27:
Bilmez cunku hangisini seviyor

Bu erkekler boyle ya yapacak bir sey yok :111:

beni düşündüğünü hissettirmiyor
şöyle düşünüyorum böyle düşünüyorum diyor ama ilgisini benim beklentilerim doğrultusunda göstermediği için ben hissedemiyorum.
evde sinirli sinirli geziniyorum sinirli cevap veriyorum
bu seferde o sinirleniyor :57:
ya böyle yapma benim öfkem geldiğinde alttan al diyorum
e diyor
sen öfkelenince de benimde asabım bozuluyor ben sinirliyken sen niye beni alttan almıyorsun da benden bekliyorsun :47::47:
ne alâkası varsa :14:

kanka ben sana söledim
yapışıcan onun saçlarına.....

Üzülme Nihil ben de gıcık oluyorum tek değilsin...Dün evlilik yıldönümümüzü unuttu !

Bahanesi; Aşkım belim çok ağrıyordu,ayakta zor durdum...

Vurup gebertesim geliyor:57:

bende uyuz oluyorum valla
ousta öle yapıyor
az önce onunla chatleştiğimiz programa girdim bitli diye yazdım kaçtım

Back
X