• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

outdoor dağcı-yürüyüş ayakkabısı önerileriniz

lunita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
133
0
46
İstanbul
kızlar yazın dağ tepe bayır gezinmeyi düşünüyorum. bu nedenle outdoor bir ayakkabı almak istiyorum ancak hangi marka iyidir bilemiyorum. aklımda olan markalar lafuma, salomon,boreal sizce bunlar nasıl kullananlar kendinde ve çevresinde, yardımcı olabilir misiniz lütfen birde fiyat da önemli tabii :49::49::49:

3 hafta sonra alıcam bir ayakkabı aldığımda deneyimlerimi yazıcam buraya belki birine lazım olur :):)

nihayet aldım ayakkabımı. dolomite marka. tabanı vibram. gore tex diye adlandırılan bir yapısı var suyu dışarı itiyormuş. ayağıma giydiğimde benle bütünleşiyor. çıkartıp başka ayakkabı giydiğimde çok rahatsız oluyorum. gerçekten kaliteli ve güzel. tabii fiyatı baya bir pahalı ama giyeceğim süre göz önüne alınırsa buna değer..

kızlar yazın dağ tepe bayır gezinmeyi düşünüyorum. bu nedenle outdoor bir ayakkabı almak istiyorum ancak hangi marka iyidir bilemiyorum. aklımda olan markalar lafuma, salomon,boreal sizce bunlar nasıl kullananlar kendinde ve çevresinde, yardımcı olabilir misiniz lütfen birde fiyat da önemli tabii :49::49::49:

colombia'nın dağcı botu var yada ayakkabıları bir onlara bak istersen.

Back
X