- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
merhaba daha öncede yazmıştım size ara kanamam olmuştu en son 19 mayısta regl oldum fakat tamda yumurta çatlama gününde kanamam oldu 03,06,2010 yumurtlama sanmıştım fakat arttı kaanamam doktorum vajen ultrasyonla baktı rahim tertemiz dedi ayrıca büyükte değilmiş diğer doktorum büyük demişti sağ yumurtalığımda yumurtlamadan kaynaklı yumurta kisti varmış 45mm 35 mm çok moralim bozuldu tabii bebek isterken böyle bişeyle karşılaşmak sinir bozucu ama doktor endişelenecek bişey yok dedi ilaç felan vermedi düşebilir dedi kist 5 gün boyunca kanamam oldu okadar çok olduki yatak yorgan kalmadı tabi ben tekrar gittim karından ultrasyonla baktı 2 tane iğne yaptıracaksın dedi kanamanın durması için dedi 21 günlük doğum kontrol hapı yazdı ginera aksi halde zaten 17 haziranda tekrar regl olacaktım şimdi kafam iyice karıştı bebek istiyoruz ama doğum kontrol ilacı yüzünden olmayacak ilaç düşmesini sağlarmı şuan kanamam durdu ben ne yapacağımı şaşırdım doktorum korunun yinede dedi çok moralim bozuldu yardımcı olurmusunuz