over kistlerim :(

olmazsaolmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
99
1
0
Adana
Yeni üye oldum konuyu nereye açacağımı bilemedim. Benim kistlerim var over kistleri. 5 yıldır var. Yasmin kullandım 3 yıl önce. 3 ay kullandım doktor geçeceğini söyledi ama geçmedi. Her 2 haftaya adet oluyorum yada bir buçuk ayda bi oluyorum. Saçlarım dökülüyo, vücudum yağlandı, saç diplerinde kepek gibi şeyler çıktı, kasıklarıma agrılar giriyo, sivilcelerim çoğaldı, adet dönemim acayip sancılı geçiyor. Tam 1 yıl önce sivilce tedavisi gördüm. şu meşhur tedaviden. Asla çıkmadı ama çıkmaya başladı. Sanırım bunlar yumurtalıklarımdan dolayı oluyorlar. doktora gitmeye korkuyorum. Eğer bu kistlerim alınırsa ilerde çocuk sahibi olamam mı ? Kusura bakmayın konuyu nereye açıcağımı bilemedim.

canım ilerlemeden doktora görün bence,gitmeye korkuyorum ne demek .. Allah korusun daha kötü olunca mecburen gideceksin ve hastalığı daha çok ilerleteceksin .. bende de gebeyken over kisti vardı ama,düşük yaptıktan sonra kendi kendine kayboldu 6 cm idi yanılmıyorsam .. bence ihmal etme derim,5 yıldır geçmiyorsa bir sebebi vardır,ayriyeten tek hastane ve tek doktora da bağlı kalma derim .. Allah şifa versin ..

eğer kistlerin 5 cm den küçükse amelıyat yapılmıyor dıye bılıyorum ve kıstlerın dedıgın gıbı over kıstlerse yanı yumurtalık kıstlerı kotu huylu olma olasılıkları dusuktur. ılac tedavısıne devam edebılırsın belkı. endıse etme benım de kıstım var hamıleyım hatta kuculmuyor bıle bebegın yanı basında duruyor. bende cok kafaya takmıştım. kendı kendıne endıse edecegıne bır kadın doğum uzmanına gorunebılırsın

amiin. Ben 14 yaşımdaykenb çıktı 19 yaşındayım şuan bi çok doktora gittim. inş hayırlı sonuclar alırım

çok gittim doktora hep doğum kontrol hapı verdiler hormonlarım bozuldu. Yine o hapları verırler ama ben istemiyorum doğum kontrol haplarını. Acayıp tuylendim. sivilcelendim kasıklarıma agrılar girio vucudm yaglandı saclarım dokuluyor

Gebelik jinekoloji bölümlerinden birisine acarsan konunu daha fazla tecrübe sahibi bulursun diye düşünüyorum. Doktora gitmelisin zannetmiyorum bebeğe engel olsun..

Kistin çeşidi nedir biliyor musun acaba?

Polikistikover sendromuysa gecmıyorda oyuzden sordum

Hangi ildesin ?

ve kistin çeşidi ne ? polikistik over sendromu ise doktor önerebilirim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…